Güven eksikliği
Sevgi fazlalığı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Test ettim bizzat kıskançlık bitti artık ben ona güveniyorum oda bana evli çiftler yuvanız yıkılmasın iki tarafta istese çatır çatır sıkışır ben kendime astım güven yoktu ya dedim eskort bayan senle gurup yapmak istiyorum gitsen yap bende erkek bulup yaparim yok öyle güven yoktu ya beraber eş değişmeli gurup önerdim kafayı yedi ben yapıyorsam seninde hakkın ilişkimiz bitiyor birbirimizden zevk alamıyoruz ben farkındayım oda kendine yakistiramiyor lan ben güzel kardeşim miyim araştır p*rno izle adam nasıl kadın nasıl seks yapıyorlar kırmadı beraber izlerken kıvama gelmeye başladı sen haklısın güven yoktu ben sana kendimi vermedim istediğini yap serbest yok bende seni mahrum bıraktım seninde hakkın ne dersin p*rno izliyoruzya adam öyle iyi iyi ısı biliyor karıda harika ikimizde konuşuyoruz adamdaki sıkı gördü caninin cektiyini hissettim içinde olmasını ister misin dedim evet dedi kıvama geldi şimdi ne dersin guruba güven var artık seninde benimde ihtiyacımız ne fantezi varsa tadalim evli çiftler sizde kendinize güven verin kırın zincirinizi namus dersiniz yok benim namusum yanımda ben yapıyorsam oda yanımda sizde kendinize güven verin eşli gurup yapın biz yapcaz karar kesin ister güzel kardeşim desinler ben karı satmıyor namus diyip namussuzluk yapmıyorum lütfen beni karartıp leke atıp pişman etmeyin normalde böyle biri değildim kendime güven verdim eşimde bana gizli saklı yok ne varsa beraber her şey
Merhabalar.. Biz insanlar çoğu duygunun ayarını bilmediğimiz gibi kıskançlığında dengesini maalesef kuramıyoruz.. Birini kıskanmak, korumak istemek çok doğal olaylar.. Fakat yaşama hakkını kısıtlamak, izole etmek, yalnızlaştırmak asla ama asla kıskanmak demek değildir.. Bunlar kişiyi değersizleştiren ve hiçleştiren olaylar.. Kıskansak suç, kıskanmasak suç diyen insanlar var fazlaca duyuyorum bu cümleyi.. Çünkü kıskanmayı bilmiyor bir çoğu.. Bir çoğu sevmeyi bile bilmiyor.. O sebeple bence ayarı kaçırılan her duygu en az kıskançlık kadar tehlikeli ve zararlıdır.. Keyifli akşamlar..
#smellsmoke
İyi bir tespit. Yazına sağlık.
Teşekkür ederim..
Güven eksikliği değil bana göre, sevdiğini kıskanırsın biraz karakter meselesi olmakla birlikte kendi adıma şöyle açıklayayım; fazla kıymet verdiğin bir eşyayı dahi zarar görmemesi için saklarsın, kollarsın. Öyle bir şey bu da, sevdiğimi kıskanırım ben. Aşırı uç kıskançlıklardan bahsetmiyorum, içgüdüsel olarak doğan duygulardan bahsediyorum…
Güzel örnekleme oldu teşekkürler 😊
Rica ederim.😊
Mutlu geceler 😊
Mutlu geceleer.😊
Çok teşekürler gece daha yeni başlıyor
E tabi.😄
😊😊
Cevap
29Cevap
Sevgimin fazlalığından ve kimseyle paylaşmak istemediğimdendir. Güvenimin olmadığı birini niye seviyim.:)))
🤣işte sevilmez
Bende onu dedim. Alslslşd
🤣tamam
Benimki sevgi fazlalığı ama diğerlerini bilemem😬😬😂
Bazen arkadaşlarımı bile kıskanırım. 🤦♀️
🤣🤣abow
Bazen oluyor öyle şeyler 😂
🤣iyi bazenmiş hep olsa kimse yerinde duramaz
Hayatta belli etmem ki😬😬😂😂
🤣hayalet bir özellik
Evet severim ama belli etmem demenin diğer türlüsü kıskanırım ama belli etmem benimkide😬😬😂
İyi yöntem 🤣
Güven eksikliği , hiç evirip çevirmeye gerek yok. Bir insan neden kıskanır , başkalarıyla dışardadır, bir kızla konuşuyordur , bir kıza bakıyordur ,... vs. sende acaba mı acaba mı diye kıskanıyorsundur.
Ben hiç saat 6 dedim mi eve gelen işten eve evden işe giden adamı kıskanan bir kadın görmedim 🤦♀️
Demek istediğim kıskanmak güvensizliktir. Toplumdan soyutlayip hapis hayatı yaşasın istemektir. Çünkü hem kendine hem ona güveni yoktur. Kıskanmak hormon bozukluğu bence😂
Ben "seni kıskanıyorum" demem "sana güvenmiyorum" derim. Güvenmiyorsam bilki duruşunu bilen biri değildir o. Hormonlarımı bozdurtturmam)) terk ederim ya da hiç başlamam.
Hormonlarıma laf ettirmem diyorsun tamam hormonlarına laf edeni bana gönder falaka fantezisi yaparım 🤣🤣🤣
Bir erkeğe mi? Aliii😧
🤣🤣tabii ki kimseye evet değil
Bu cümleyi cümle mühendisleri ancak çözer 🤣🤣
Yok bw ne uğraşacam manyak mıyım Ece ben tabii ki hayır
Hormonlarına söyle akıllı eylem icindeler hep böyle devam etsinler ZEKİ hormon severim 🤣🤣
Ayy bende kağıda yazdım harflerin matematiksel sırasını felan hesaplıyordum inan🥲 hormonlarımı bozdurmayım derken aklımı bozuyordum🤣
🤣🤣bir yerler bozulacak sen merak etme
Bence kesinlikle ‘sevgi fazlalığı’ . Herkesi geçtim kendimden biliyorum yani yaşadığım için burdan yola çıkarak söyleyebilirim ki karşımdakine her ne kadar güvensem de bir karşı taraf etkeni var sonuçta sen sevdiğin kişiye güvensen de güvenmesen de karşıdan gelen herhangi bir reaksiyon diğer tarafı da harekete geçirebilir hiç belli olmaz.. İkinci olarak da insan sevdiği kişiyi kıskanır yani bundan daha doğal bir şey olamaz asıl kıskanmıyorsa ben o kişinin sevgisinden şüphe ederim bunu kendim bizzat örnekleriyle beraber yaşadığım için aksini hiçbir şekilde kabul edemem ve de aklım almaz zaten :) . Farklı görüşlere de saygım var tabiki ama benim görüşüm bu yani net.
Güzel yorum yazına sağlık 😋
Ne demek rica ederim 🙂
Mutlu geceler 😊
Size de efendim 🙂
Çok teşekürler 🙃
Sevdiğini sakınırsın. İnsan sevmediğini kıskanır. Sevgi fazlalığı değil, kesinlikle güven eksikliğidir.
Kıskançlığın aşırıya kaçanı ne güven eksikliğinden kaynaklı ne de sevgi fazlalığından. Tamamen psikolojik rahatsızlık. Gerçeği; güven eksikliği de bir psikolojik rahatsızlık ama böyle bir durumda tek etken olamaz. Şahsın bunun dışında da birçok psikolojik rahatsızlığı olduğu inkâr edilemez; ancak dozunda oldu mu kıskanılmak kadar güzel bir şey yok. ☺️
Her insanın yapısında az çok kıskançlık vardır. Kimisi açığa çıkarır, kimisi çıkarmaz. Hastalıklı olanlar güven eksikliğindenden kaynaklanirken, normal kıskançlıklar sevgiden kaynaklanır. Bana göre seven erkek ya da kadın kıskanır, kıskanmazsa garip karşılarım.
Aşk burcu çok önemli.
Kadında Venüs,
Erkekte Mars burcu hangi gezegende ise kıskanma biçimi aynı o burç gibi olur.
Misal benim akrep, güven duysam bile kıskanıyorum, elimde değil.🙂
Şey mi? Güven iyidir ama kontrol daha iyidir mi :d
Kontrol etmek için değil benimki, tamamen aşk bağlantılı. Örnek vermek için hep kullandığım bir imge var misal, buluttan bile kıskanıyorum diye. Hiç te belli etmem aynı zamanda çünkü yükselenim terazi şükürler olsun 😃
Nasıl bir denge politasıdır bu ya helali hoş olsun :D
Maşallah'ım var şükürler olsun 😃
Maslalah tütütü
Güven eksikliği hiç değiş. Ve sevgi fazlalığı da değildir aslında. Sevmenin getirdiği en doğal şeylerden biri. En sevdiği bir şeyi kim paylaşmak ister ki.
Katılıyorum
Aşırı kıskançlık güven eksikliği, dozunda kıskançlık sevginin yanında getirdiği. Tamam mı? Öğrendik mi! 😌💅
🤣Ey Türk Gençliği öğrendiniz artık
Bi zahmet öğrenin artık ya 🤦♀️😃
Delirtmeyin bizi 🤣
Yanii rica edicem 💅
Bence sevgi fazlalığından dolayı kıskançlık yaşanıyor. Çünkü insan sevmediği birini kıskanmaz doğal olarak.
Kesinlikle
Aşırı kiskanclik bir tür ruh hastalığı sanırım güvenle ilgisi yok... seven insan sevdiğini kıskanır elbette ama dozunda..
Kesinlikle ruh hastalığı
Aynen öyle..
Güvendiğin halde de kıskanırsın. Sonuçta karşındakine güvensen de etraf çakal kaynıyor. Sevgi olmasa kıskançlık olmaz zaten. 😃
Yaşasın kıskançlık 🤣
Yürüyün askerler. 😂😂😂
🤣günaydın hocam
Günaydın hocam. 😃
🤣🤣herkesten önce kalkıyorum hocam
Erken yatmanın avantajları
Nasılsın naptın
Erken yatıyorum bende. Ebemin ilk nolu emri. 🤣🤣🤣 Ne yapalım hocam insanlarla uğraştım bugün. Laftan anlamıyorlar. Başka dilde konuşuyorum artık. 😁
Ahaha laftan anlamayan kaftan anlar, kaf dağından anlar onu da anlamazsa sal gitsin hocam
Salcam az kaldı. Sonunda üçüncü sayfa haberlerinden okursun. 🤣🤣🤣 Turkish speak yapıyorum. 😃
Ahaha hocam sen manşetlere layıksın. Büyük iş adamı şöyle yaptı böyle yaptı haberleri çokması lazım :D
Hocam iş adamı olsak iyi yine. 🤣🤣🤣 Asrın belalı adamı sahnede yine. 😃
Ahaha öyle gibi hocam
Aynen hocam. 😁
Aşırı kıskançlık, sürekli şüphe vs güven hatta sevgi, saygı eksikliğidir.
Yerinde ve dozunda, ahlaki seviyesi düşük kişilerden sevdiğini kollamak ise sevgi fazlalığıdır. Mesela yanımdaki kadına biri yalakalık edip iltifat edemez.
Dozunda sevgi fazlalığıdır. Ancak aşırısı güven eksikliğini gösterir.
Kesinlikle
Sana özel olmasını istediğin bir eşyayı paylaşır mısın? Muhtemelen yaklaşılmasını bile istemezsin, Peki bu kıskançlıkla mı ilgili? Hayır. Bence benzer şeyler.
Yani aşk olarak mı? Ben normal olarak anlayıp bu açıdan sevgi fazlalığına tıkladım. Bence biri bir şeyi kıskanıyorsa o şeyi fazlasıyla sevdiği için olabilir.
Arkadaş bu kadar kıskançlık mide bulandırıcı oluyor. Yok şuraya gitme, yok arkadaşlarınla buluşma, yok bunu giyme, şunu takma, vs.
Ben senin köpeyin miyim? Tasma da tak boğazıma tam olsun!
Aşırıya kaçarsan buna kıskançlık değil kaybetme elinden kaçırma korkusunun verdiği stres onun getirdiği endişedir seven sakınır benimser ona zararr gelmesin ister her şey dozunda güzeldir
Bunun ne boyutta olduğu önemli. Giyime, her hareketine devamlı laf edip kıskanan biri güven eksikliği yaşıyordur. Ama dozunda olan bence sevgi fazlalığıdır.
Biri sana güvenmiyor ise neden bunu yapar kii.. birde demezler mi... Sana güveniyorum. Ama işte çevreye güvenmiyorum. Yav he he.. kimi kandırıyorsun...
Aslında kıskançlık kaybetme korkusudur. Karşı taraf başkasına aşık olup kıskanan tarafı terk eder korkusu vardır. Ki bu zaten bir noktada güvensizliği doğuruyor. Yani kıskançlık güven eksikliğidir.
Güzel soru olmuş. Benim için sevgi fazlalığı ama kimileri için özellikle gözü fazla dışarıda olan biri için güven eksikliğinden kaynaklanabilir. Ben her iki türlü de kıskanabilirim.
Kim ne derse desin BENCE seven insan kıskanır. Tabii ki de her şeyin dozu var ama benim sevgilim beni kıskanmıyorsa sevmediğini düşünürüm.
Dozundan fazlası güven eksikliğidir. Insan guvenmiyorsa kıskançlık adı altında sorgulamaya soruşturmaya açık aramaya baslar
İnsan seviyorsa kaybetmekten korkar. Kıskançlık da bir kaybetme korkusudur. Kıskanmıyorsa eğer, yeterince sevmiyordur.
Oğuz ATAY
Hem güven eksikliği hem de sevgi fazlalığı. Ama daha ağır basan güvendir veya o öyle bir duruma gelmemek isteği
Kıskançlık sevgiden gelir, kısıtlamak güven eksikliğidir. Kıskanmak normal bir dozdaysa problem yoktur, hatta şıktır.
Ne kıskanç olucan neden çok sevgi orta yolu bulup anlaşmalı
kıskançlık güvenlik kıskançlığından kaynaklanır kesinlikle.
Güvenle ne alakası var… Seven insan sevdiğini esen yelden kıskanır…
Kıskançlığın sevgi ile uzaktan yakından alakası yoktur.
Sevgi fazlalığı. Çok severim ve sahiplenirim. Böyle sert severim o yüzden uzun ilişkim olamıyor.
Güvenmediğim kişiyi sevmem, sevmediğim kişiyi ise kıskanmam. Benim için sevi fazlalığı
Seven insan kiskanir guvenmedigi icin degil bu cok sevdigi icin kiskanir
Güven eksikliğidir. Kıskançlık her ilişkide olmalı zaten
Herkesin kıskançlık sebebi farklı.
Ben sevdiğimden kıskanırım kimisi de eksiklikten.
Bence güven eksıklıgı degıl kı öyle olsa ılıskım olmaz o hatunla.
Bana göre sahıplenme içgüdüsü.
Aslında bunun birden fazla nedeni olabilir, kişinin kedine olan özgüveninde tutun geçmiş kötü ilişki travmalarına kadar nedeni olabilir.
Bendeki olan sevgi fazlalığıydı birbirine yakın seyler iyi ayırt edilmeli burada sevgi var güvensizlikte begene ve sevgi var cok benzer acaip bir durum kıskanan kıskanan kişi emin olun daha sıkıntılı ve huzursuz
Seven insan kıskanır abartmadan bunun özgüvenle bir alakası yok. Sevgilisini kıskanmayan sevmiyordur onu.
aşırı kıskançlık kısıtlama güvensizlik ve psikolojik rahatsızlıktır
Sevgi fazlalığı olarak görmek isterim ben. Öteki türlüsü zarar verir.
Aşırı gereksiz sevgiden kaynaklanıyor ama kıskanmanında manası yok belki istediğimiz gibi çıkmayabilr insanlar değişkendir
Aşırısı güven eksikliğidir.
Aslında iki seçenek de değil çünkü sevgiden doğan bir duygudur kıskançlık ve çok kıskanç az kıskanç diye tabirler de doğru değildir. İnsan ya kıskanır ya kıskanmaz.
Her ikisi de. Ben sevdiğimi paylaşmak istemem ve aradaki güven oluşana kadar kıskanirim. Güven olusunca kiskanclik siddeti azalir
Kiskanclik sevgi fazlaligindan, kisitlamak guven eksikliginden kaynaklanir
Bence her ikiside. Yani duruma göre değiştiğini düşünüyorum.
Kesinlikle güven eksikliğidir. Kendine güvenmiyor ki sana güvensin.
Sevgi fazlalığı isterse en dürüst insan olsun gene kıskanırım
Benim olana kimse yaklaşamaz
Aşırı kıskançlık güven eksikliğidir. Yerinde ve abartılı olmadığı sürece sevgi göstergesidir
Seven kıskanır eşini kıskanmayan tek varlık domuzdur oyuzden kıskanmak normal olan
Kıskanılan duruma, konuya göre değişir. Direkt olarak şudur demek yanlış analizlere götürür insanı
Kıskanmıyor isem öyleyse yokum bu aşkta demektir.
Sahiplenme duygusundanda olabilir
Fazlası güven eksikliği 😁hiç olmaması rahatlık😅
Kendine güveni olmayan insanlar yapar bunu
Aşırıya kaçmadığı sürece sevgi fazlalığındandır
Her ikisinin de belirli etkileri var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?