Cuma günü yani 2 gün önce tarih hocamın annesinin ölüm haberini aldık
Emin degilim ama annesi hastaydı belki ve bu yüzden 2 ayda inanılmaz çöktü
Yazan herkese sevgiler
Merhabalar.. Bence sağlık problemi yaşıyor da olabilir.. Bu kadar kısa sürede çökmüş ise eğer aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.. Bence kendisiyle herhangi bir irtibat kanalınız bulunuyorsa hal hatır sormak için arayabilirsiniz.. Keyifli geceler..
#smellsmoke
Bildiğimiz kadarıyla sağlıklı beslenen hatta bu yüzden sınıfta kutlama yaptığımızda ikram ettiğimiz kekleri bile yemeyen bir adamdı yani 2 yıl önce böyleydi
2 gün önce annesi ölmüş
Annesi hasta olabilir ve buna üzülüp çökmüş olabilir sağolun
Cevap
8Cevap
Sen ona karşı bir şeyler besliyorsun belli ki. Bilinç altında bu hoşlantı veya aşka dönüşebilir. Dikkat et.
Offff şimdi bu hocam kadın bir hoca olsaydı yine aynısını dermiydin
Kadın hoca olsaydı sen aynı duyguları yaşar mıydın
Hatta daha çok yaşardım
Bu erkek diye fazla endişe etmiyorum ama kadın hocam olsaydı daha çok endişe ederdim
Erkek yine toparlar ama kadınlar zor toparlıyo
Sana aşık, seni sevgilinle görünce yıkılmış adam ne olduğunu şaşırmış.
Saçmalama istersen adamın kızı yaşındayım
Tarih hocam babamdan bile daha yaşlı
Hayatta bazı şeyler dıştan göründüğü gibi olmayabiliyor. Kim bilir ne derdi vardır. Manevi bir sorun yaşıyor olabilir.
2 gün önce annesi ölmüş
Belki kadın hastaydı hocamda annesine üzüldüğü için çökmüş olabilir
Gidip konuşup dertleş böyle fikir yürütmekle bulamayız. İçinde kim bilir ne fırtınalar kopuyor bilemeyiz
Samimi oldugum bi hocam degil ki
Lise 4 teyken 2ci dönem dersimize girmişti o kadar bide ben 2019 da mezun oldum yeni mezunlardan degilim
Dersimize girmedigi halde okulda bu hocayla çok karşılaşmıştık
Sevilen saygı gören bi hoca
Her zaman bakımlı, titiz bir adamdır 44 yaşındaydı o zamanlar ama 40 falan gösterirdi dikkat ederdi kendine
Çökmesine şaşırmadım ama böyle bakımlı bir adamın çökmesine şaşırdım
O zaman demek ki neler olduğunu hiç bilemeyeceğiz. Umarım kısa zamanda eski haline dönsr
Aşk acısı çekmiyordur dimi yani 46 yaşındaki bi insan aşk acısı çekmez herhalde
Aşk acısı için yaş kriteri mi lazım
Tabi haklısın ama o yaştaki bir adamın aşk acısı çekmesi saçma
Adamın güzel bi mesleği var, 15 senelik devlet memuru ayda 5 bin tl alıyordur, evi var arabası var imkanları var ama buna rağmen çöküyor hemde aşk yüzünden
İstersen dünyaları ver sevdiği onu sevmeyen insana hiçbir şey onu mutlu edemez. Maddiyat bir yerden sonra mutluluk getirmiyor hele ki o yaşlarda maneviyat en önemlisi oluyor.
Takip attım takip edermisin
Takip isteği şimdi attım
Ne bilim ben falcimiyim ben angut o kadar merak ediyorsan git konuş ya
Küfür etme
Hayırdır plotonikmisin
4 senelik sevgilim var ama yinede sen bilirsin
Bu kadar düşünmeden bu sözleri söylemeye itti
Hayat acı hiç belli olmaz kim bilir ne çekiyor
15 senelik devlet memuru bi öğretmen
5 bin tl maaşı var
Evi var
Arabası var
Özgür biri eşi yok çocuğu yok
Buna rağmen ne çekebilir yani çekebilirde böyle çökecek kadar ne olabilir çünkü biraz gamsızdı
İçinemi doğdu bilmiyorum ama adamın 2 gün önce annesi ölmüş
Borcu vardır intihara suruklenebilir
Bekar ve ailesiyle yaşayan, arabasıyla istediği zaman antalyaya kadar gidebilen özgür bi adamın ne borcu olabilir ki
Acaba kızı yaşındaki genç kızlarla takılıp, dolandırıldımı
Kötü ihtimalleri düşünüyorum
Sonuçta bekar adam, kalkıp yaşıtı olan teyzeyle olacak degil tabi genç kızlarla takılabilir
Allah korusun ama güldüm asdfdgs
Ağzın laf yapıyo asfggsa
Gidip sorsaydın
Ablamla çay içiyordum kalkamadım yani kalkabilecegim bi ortam degildi zaten şoka girdim ağzım açık kaldı
46 yaşındaki bi adam yaşlanabilir elbet ama kendisine herzaman dikkat eden, bakımı bırakmayan, titiz bir adamın böyle çökmesine şaşırdım
İşsiz degil hala bizim okulda tarih öğretmeni olarak görev yapıyor
15 senelik devlet memuru, ayda 5 bin tl maaş alıyordur hiç işsiz kalır mı adam diplomalı öğretmen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?