İyi karakterinizi mahvetmek için insanlar neler yaptılar? Sevgilin mi aldattı? İş yerinde ayağını mı kaydırdılar? Toplum üzerine gelip seni boş yere ayıpladı mı? Elalem ne der hapishanesinde seni yatırdılar mı? Arkadaşın Brütüs olmaya karar verip arkandan hançer sapladı mı? Bir kaşık su içinde boğulman için kırk dereden su getirip tanker tanker boğdular mı seni? Ne yaptılar kuzum sana anlatır mısın? Hangi afet seni yaktı? Hangi güzel kızın aşkından heder oldun? Hangi erkek seni başka sümüklü bir kız için terk edip gitti? Söyle ha neden neden? Şimdi pamuk eller tuşlara :D :D
Deprem: enkaz ettiler beni
Heyelan: ayağımı kaydırdılar
Yangın: yüreğimi yaktılar
Sel: gözyaşımı akıttılar
Çığ: toplum üzerime geldi
Kaya düşmesi: taş yürekliler bana kaya fırlattı usta
Diğer afeti devranlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karakterin insanlar tarafından hangi "afete" maruz kaldı?
Bazı insanlar kendi yaşamlarını bırakıp başkalarının yaşamları ile uğraşmayı çok sever, biz bunlara kısaca içi boş insanlar diyoruz. Benim hayatımın bir kısmı da insanlara kafa tutmak , meydan okumakla geçti fakat sonra farkettim ki içi dolmayacak çatlak bir bardağa su doldurmaya çalışıyorum! Ne öğrendiysem, ne kattıysam kendime; bu hep insanlara rağmen oldu. Bana kendini beğenmiş diyorlar. Hayır! Beğenmekten fazlası bu. Ben kendime hayranım ve hayatıma benim gibi kendisini seven, sayan ve ne olduğundan, ne istediğinden emin olan, daima gelişen ve dönüşen, sürü psikolojisi ile değil özgür irâdesi ile kararlar alan, sadece kendine hesap veren insanları toplamak istiyorum.. artık.
Eskiden saf hassas biriydim kimsenin kalbini kirmamaya ozen gosterirdim ama baktim etrafta 1 tek saf benim herkes cakal olmus bende uyum saglamaya calistim bukadarcik 🤗