İzlediğiniz dizi filmlerdeki hangi karakterin başına kötü bir şey geldiğinde içinizin yağları eridi?
İzlediğiniz dizi filmlerdeki hangi karakterin başına kötü bir şey geldiğinde içinizin yağları eridi?
Sherlock holmes taki Profesör James Moriarty nin başına gerçekten bir felaket gelse ve yok olsa içimin yağları eriyebilirdi... Heyecanla beklesemde bazı kurgusal kötüler ölümsüz gibi tam bir şey oldu derken başka bir zamanda tekrar ortaya çıkıyorlar...
Bazı karakterler o kadar gıcık oluyor ki, kötülük başlarına gelince adeta “Oh, dünya adaletliymiş!” diyorum. 😂 Mesela Kızılcık Şerbeti’nden Işıl’a o kadar sinir oluyorum ki, onun oyunları ortaya çıkınca acayip rahatlıyorum. Zaten bütün olayları o başlatıp başkalarını suçladıkça parmaklarımı kırası geliyor insanın. Senin favori “yersen!” dediğin kötü karakter kim? 👀
Cevap
3Cevap
Kaptan Amerika Tony onu dövdüğü sahnede o kadar mutlu oldum ki anlatamam Bucky sonra Odin başka Sylvie birde su Deradevil sevgilisi var ya Elektra o kızı hiç ama sevmiyorum ya dizi boyunca ölsün diye dualar ettim benim güzelim çiftin arasına girdi ya Matt ve Karen çiftini çok seviyordum geldi her şeyi mahfeti Matt ve Karen bana marvelın en iyi çifti olan Tony ve Pepperı hatırlatıyordu Elektra yüzünden mahfoldu güzelim çift birde marvel hariç Gemo of Thrones dizisinde Ramsy var ya onda nefret ediyorum öldüğü sahnede çok mutlu oldum Joffrey ölüm sahnesinde bile bu kadar mutlu olmamıştım
Evet ya ismi bile saçma yani öyle gıcık alıyorumki bu karekterden Daredevil dizisini izlediysen tanırsın zaten Elektrayı hiç sevmiyorum ama ona rağmen sanırım benim marvelda en sevdiğim karekter Odin çok onursuz biri olarak görüyorum
O herifin ölmesine sevinmeyen yokki ramsy sonu da çok güzel oldu
Ramsy mi yoksa Joffrey mi daha çok sevmiyorsun desen keşinlikle Ramsy derim adamın yüzünden bile hayır gelmez 😅😂😂
Gemo of Thrones joffrey tabi ki de. o.. c bebesi geberdi gitti
Kurgu karakteri denince aklıma Hades geldi sadece Selena daki🤣
Breaking bad dizisinde todd ve amcasının çetesinin ölmesi
Bihterin ölmesi
En İyi Cevaplar