Çevrem de sevdiğim insanlar çok değerlilerini kaybederken benim ellerim de derman olmuyor güç olmuyor.. güçlü olup, ne olursa olsun senden güçlü olacak olan ölüm beni çok yoruyor...
Bir ömrün şikayet ederek geçmeyeceğini anladım kısa zaman önce. Kendime güçlü olacağım dedim. Ama öncelikle kendimi güçlü hissetmeye başladım. Nasıl mı? Çok sevdiklerim çok canımı yaktılar. Attım kendimi yerlere, bayılmış numarası yaptım. Ölmüş gibi yaşadım. Baktım kimsenin umrunda değilim. Hiçbir şey olmamış gibi arsızca kalktım yerden. Sırıta sırıta yürümeye devam ettim. Şimdilerde biraz saldırganlaştım beni üzenlere karşı. O da şöyle. Ben susmayı seçenlerdendim haksızlığa uğradığımda. Şimdi dişlerimi gösteriyorum onlara. Yanlarına yaklaşıp kulak memelerine tokadı basıyorum. Mecazen tabi. Duymak istediklerini söylüyorum. Canlarını yakmaktan çekinmiyorum zorbaların. Anladım ki kimse size hiçbir şey vermez. Hatta sizin olanı da vermezler. Verseler de bir lütufta bulunuyormuş edasıyla verirler.
Ahahahah gülemiyorumda yaa canım acıyor ahahahha deliiii ya birden gözümde şey canlandı alallalalala deyip sakallının spor salonuna basmak akfls Of yaa koptum sjfkkflf