Karşı cinsle daha iyi anlaşıyorum hemcinslerim çok kıskanç oluyorlar, tamam anlaşabildiklerim var onlarda az kuaförde bile bayan olanla fazla anlaşamıyoruz bir saç rengi ve modeli istiyorum o hayır bu rengi yapalım bu daha çok yakışır diyince ben sinirleniyorum sanane yani anlaşılmazlık oluyor ama erkekler daha anlayışlı oluyor keşke erkekler gibi bizde hemcinslerimiz ile anlaşsak onlar bir araya geldiğinde hep eğleniyorlar, dalgaya vuruyorlar ama kızlar öyle değil bir erkek için bile birbirlerinin saçını başını yolup kavga ediyorlar
Herkesle iyiyimdir ama karşı cinsle daha çok iyiyimdir. Küçüklüğümden beri bu böyle. Hiç kızlarla ve oyuncak bebekler ile oynamadım ben. Hep erkekler ile ya top koşturdum ya misket Oynadım.
Hala da öyle erkekler ile daha iyi anlaşıyorum. Tripleri yok, kıskançlıkları yok, ayrıntılara takılmazlar dümdüz insanlar. Kadınlar ile anlaşmak zor. Ben bile kadın iken onları anlayamıyorum erkekler nasıl anlasın.
Karşı cins ile. Şu zamana kadar lise 1 den beri tanıdığım aynı mahallede oturduğum kaç yıllık kız arkadaşım vardı onunla bile bazen saç başa girmemek için kendimi zor tutuyordum. Hatta en son dayanamadım arkadaşlığımi 2. Kez yine bitirdim artık tamamen gicigim ona. Karşı cins ile daha kolay iletişim daha anlaşılabilir iletişim kuruluyor bence. Ve eğlenceli...
Ben karşı cins ile anlaşamıyorum, aslında bunun için özel çaba da sarfetmiyorum. Kadın erkek kanka olayı benim mizacıma ters bir kere, saçma sürekli dibimde olan bir erkek çok abes. Ama kadınlarla anlaşırım.
Iki tarafla da iyi anlasiyorum. Aslinda enerjimin uyustugu insanlarla guzel anlasiyorum. Birinden hoslanmadiysam mesafemi koruyorum ve yanima yaklastirmiyorul kadin erkek farketmez.
Hencinslerle. Daha rahat bol küfürlü falan ortam oluyor. Hani filmler başlarken yazar ya argo, şiddet vs vs ne ararsanız dönüyor ortamda. Kadın yanında osurması bile zor. Nicelik var ama nitelik yok ortamımızda. Zaten niteliği de barındırmayız :)
• Aynı seviyede galiba. Hemcinslerimle daha rahat, serbest, eğlenceli olurum ortama uyarım rahat birşekilde. Karşı cinslede iyi anlaşırım. Hepsinden duyduğum ortak şey muhabbetimin sarması.