Zamanında yapamadığınız ya da yapmaya cesaret edemeyip içinizde kalan şeyler var mı ve şu an olsa sizce o cesareti gösterebilir misiniz yoksa yine aynı şekilde mi yaşanırdı bir şeyler?
Yapamadığınız, söyleyemediğiniz ve içinize dert olan şeyler var mı?
Şu an da yapamayacağımız bir şeyse o sıkıntının üstesinden gelememişiz demektir. Yeterince içinde kalmamış demektir. Çünkü gerçekten içinde kalsa o zamana dönsem yapardım der ve yapabilir. Aksi taktirde o zamana dönse bile bir şeyi değiştirmeyecekse birisi o pişmanlıkla pişmanlıkla yaşamayı hak ediyordur.
Yapmadıklarımdan ya da söylemediklerinden pişman değilim çünkü ben Allah bana bir deli cesareti vermiş her türlü şeyi yaptım aklıma gelen şeyleri sözleri. Yaptıklarımdanda asla pişman değilim ama sözlerimle çok can yaktım hemde en sevdiğim insanlara o yüzden ondan çok pişmanım.
Aslında yapmak istediğim sadece aileme karşı az da olsa rahat konuşmak hissettiklerimi açıklamak hayatımda olan birini açıklamak ama olmuyor ve içimde de dert oluyor yapamıyorum ve bu böyle gidecek galiba
Acaba napsam şu an vereceğim karar çok önemli çok baskılı bi ailem var iki seçeneğim var yurtta kalıp okumak,(hayallere adım adım) ya da evleninceye kadar tekstilde çalışmak ve patronların beni ezmesi (yani aileme katlanmak yaptılar onca zulümlerine)
Hayir yok. Icimde dert olan bir sey vardi onu da 2 sene once soyledim rahatladim. Bana dert olacagina ona dert olsun. Ilerde alzheimer falan olmak istemiyorum birilerinin yuzunden😅 icime atamam ben
İçime atıp bana dert olacağına söylerim karsidakine dert olsun düşüncesindeyim genelde ama çok sevdiklerim istisna. ..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Teyzemin kocası enişteme kpss kitabı aldırmıştım varya aldıktan sonra bak bu çetelen demişti yani bana işe başlayınca öde demek istedi o gün bugündür kitaplar gördükçe midem bulanıyor ve kitapları gördükçe esniyorum kpss deyince bir tuhaf oluyorum
yapamadığım var, söyleyemediğim yok askerden terhis olurken benimle sürekli uğraşan rütbeliye helallik almak istediğinde s*ktir çekmişliğim bile var çok şükür.
Evet yapamadığım bir sürü şey ama içime dert olan tek bişey var o da aşık olduğum adamı yıllardır görememem sadece bi kere yüzünü görseydim yeterdi oysa
Eski flörtüme içimi döktüğüm uzunca bir mesajı atmak için bekliyorum, çünkü ben yazmam onun mesaj atmasını bekliyorum. Onu atsam üstümden bir fil kalkacak sanki