Her yerde dile getirdiğim gibi tutarsız, ne istediğini bilmeyen, kendisini tanımayan, büyümemiş insanları hayatımda istemiyorum diyorum ama her zaman mümkün olmuyor işte. Bazen bazı şeyler insanın elinde olmuyor ya da müdahale edemiyorsun ki bir şekilde kalıyor.
Tutmam. Yorar hadi belirsiz olan bir nebze katlanılır da tutarsız ııh olmaz. sözlerine mi düşünceli olayım davranışlarına mı bir gün sıcak olup diğer gün soğuk olan insanlar kanser eder bir gün git deyip bir gün gel diyen insan kendine oyuncak arıyordur oynayacak insanı bulursa güzel güzel oynar ne kadar çok sevsekte tutarsız insana asla katlanmamalıyız, katlanacak onca insan varken güzel huyları varken. Onlara mı katlanayım? Hiç gerek yok gider tutarlı insanlarla iletişim halinde olurum daha iyii.
Bazen ben bile sinirlendiğim ya da çok duygusal olduğum zamanlar tutarsız olabiliyorum. O yüzden aşırı olmadığı sürece sırf bu sebepten dolayı hayatımdan çıkarmam. Bu yönünü bilerek kabul ederim hayatıma ve ona göre davranırım.
Yani her zaman doğruları söylemek konuşmak lazım ama bunları ne derece uygulayabiliriz bilemiyorum sütlü kahvecim. Sigara içmek zararlı içmeyin diyen birisi kendi de sigara içiyor olabilir. O zararını görmüştür ama bırakamıyordur. Haliyle söylediği etki etmese bile karşıdakine yanlış bir şey söylüyor diyemeyiz. O nedenle sözü doğru olsa da davranışa tam yansıtamıyorsa bile ben okeyim sorun olmaz benlik. Yeter ki karakter olarak fırıldak olmasın insan.
Sözü ve davranışları tutarsız olan kim varsa koydum kapıya gönderdim, kapıyı kapattığım kadarlar, kapandımı bitti, güven olmaz öyle insanlara, bir sözün birini tutsun, ya da yaptıklarınla sözlerin birbirini desteklesin yani, gerek yok kıvırmaya net olmalı insan gt değil diyorum.🤷