'Kendi yolunda yanlış gitmek, başkasının yolunda doğru gitmekten iyidir.' ~ Dostoyevski
Her İnsanın Hayatında en az bir, bazen birden fazla dönüm Noktası olduğunu varsayarak:
Gayri ihtiyari veya tercihiniz ile, olumlu ya da olumsuz, Kader, Nasip dediğiniz ya da bizzat kendi attığınız/atmadığınız bir Adım, Seçenek ile, belki bir Insan ile alakalı, belki bir yön levhaları olmayan yol ayrımındaki Seçim, belki bir karşılaşma/ayrılık, belki fiziki bir Yolculuk, belki geleceğe dair yürüdüğünüz bir Hedef, belki sizi duraksatan bir Korku, belki bir Konum, belki bir bekleyiş, belki yaşanmış bir Olay üzeri, belki zamanında farkında olduğunuz belki olmadığınız.. sizin Hayatınızın dönüm noktası hangisiydi KS Canlar? 😄 😊
Siz görüşünüz üzeri düşünürken bende şuraya birkaç "Ya böyle olsaydı" temalı çalışma bırakayım. 😄Pekiiiii KS Canlar sizin Ömrünüzu/sizi iyi, kötü, az, çok değiştiren ne zamandı? 😊 Geriye baktığınızda Hayatınızın dönüm noktası diyebileceğiniz Şey neydi KS Canlar?
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
1. Dönem: İlkokul öğretmenimin bana telkinleri. 2. Dönem: Hayattan vazgeçip kontrolsüz yaşamım. 3. Dönem: İnançlarla ilk tanışmam ve inanmak istemem. 4. Dönem: Gerçek bir hayata dönüşümü sağlayan dede. 5. Dönem: İslam diniyle tanışmam ve hala araştırma dönemim.
Sevdiğim insanları kaybetmem ile başladı bu durum bende. Devamında da ciddi sağlık problemimi öğrenmem noktayı koydu. Hayatıma giren insanlar da tuzu biberi oldu. Okuduğum yüzlerce kitap da, psikolojimi tam anlamıyla sıfırlamamda rol aldı ve şuanki halime geldim. Uzun bir süreç, etki eden faktörler çok fazla.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eşimle evlenmem en büyük dönüm noktam, huzur kaynağım
Dedemi kaybetmem icimde bir bosluk olusturmustu hayati sorgulama sebebimdi. Neden variz ki madem gidecegiz dedgim ilk an di sanirim. Hayati doya doya yasama karari almistim sonra universitedeki docent tacizi ki ters ve daha sinirli biri olmamda etkisi buyuktur sagolsun.