Akşam akşam yine sinirler yine ben😤 Neden benim sesimi duyan babanı ver diyor yaa reşitim ben sigortam var çalışıyorum bireyim ben bireyyy🤨Emlakçıyı arıyorum soru soruyorum sizinle mi görüşcem diyor. Yok ben beklerim sen eşinle tartış bana haber verirsiniz sonra🤬
Resmen sorularıma cevap vermedi adam ya. Bu ilk olay da değil Turkcell arıyor paket önericem hat sahibini alabilir miyim diyor. Adam hattın benim olmadığına o kadar emin ki.
BÜYÜDÜM BENNN🤬
Sesinizden dolayı ciddiye alınmadığınız oluyor mu?
İlk izlenim olarak evet tepki beğenmediğin gibi olabilir ama duruşunla durumları lehine değiştirebilirsin Bu dediğimi şimdi anlamadıysan ileride anlayacaksın
Evet haklısın toplum olarak ön yargılı ve cahiliz bu sebepten nelerle karşılaştığını az çok tahmin edebiliyorum Ama zamanla aldırmamayı öğreneceksin çünkü üzüldüğün içerlediğin her konu senin ömrünü çalar Zaman ve hayat kıymetlidir çaldırma
Easdfgh:) Sesim kalın. Telefonda sanırım daha kalın, karşıda ki insan da net konuşuyor duyunca. Gereksiz bence, takılma bu kadar.
Geçen minibüse bindim, cama yapışık giderken bir ses, çok anime tv dizisi rolü gibi, ince ve kulağa komik gelen kadın sesi, yurdum insanı tipi, 'bu evreen mayallesinden geçiyo uu mu?' yani bi kaç kişi aynı anda baktık sesi duyunca. :) komik..
Yıllardır beni tanımayanlar ile telefonda konuşurken karşıdaki hep abi diye hitap eder. 90'lı yıllarda ev telefonunu açınca babam sanıp onun adını söylerlerdi bende bir dakika bağlıyorum diye herhangi bir tuşa basıp babama uzatırdım 🙃🙃🙃
Yok üniformalı olunca karşımda ki insanlar tırsıyor biraz bu da benim işime geliyor 😂sonuçta polisi temsil ediyoruz özel de olsak yanlış yapanı zaten affetmem 😂
Bazen oluyor tabi anladım o zaman karşı tarafa ciddi olduğumuzu gösteririz biz de yapmıyorsa yani illa bunu bekliyorsa neden olmasın anlatmanın yolu çok 😂
Sesimden dolayı değil de yüzümden dolayı olmuştu, sakalı kestiğimde küçük çocuk gibi oluyorum kaç yaşındasın diyorlar sakal varken de benle bir olanlar bana abi diyor 😄