Kişilik & Karakter Bazen laf dinlemediğiniz oluyor mu? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Kulaklar duyuyor ama sağır 🤣Bu yazılan doğrudur laf dinleyin biraz 😂 Bazen laf dinlemediğiniz oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Ben kimsenin lafını dinlemem.. kendi bildiklerimi okurum sadece.. dik başlıyımdır. sdfs 0 0 Yorumla
AntiAnensefalik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı. Dinlemiyorum ve bazen gercektende dinlememek gerekiyor 1 0 Yorumla
Nslem Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Olmaz mı hiç özellikle işime gelmediğinde bir kulaktan girip diğerinden çıkıyor 🙂 1 0 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Laf dinlemediğimiz zamanın bedelini fazlasıyla ödüyoruz zaten. Ama yine de o laf anlamaz hallere bütünmemiz gecikmiyor. 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl Evet oluyor özellikle kıskandığım zaman. 1 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Evet bazen laf dinlemem gavur inadım tutar😂 0 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Eskiden evet dinlemezdim fakat artık mantıklı gelebiliyor. 0 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Oluyor, doğrusu olduğunu bildiğim lafları bazen dinlemiyorum evet 0 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Niye dinliyoruz. Laf bizi dinlesin. 1 10 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Harbi 🤣 Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Zirveye gel esiyor. 🤣 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Hemen geliyom 😂🤣 Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Ohh püfür püfür. Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Sen bide bizim balkona gel 🤌 Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Asıl sen bize gel. Seni reyhan ve nane kokusuna boğuyim. 🤣 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Aaa lan bana niye hediye etmiyon 🤣 Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Neyi ya. Bi bakim ne yazmışım. Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Haaaa. Annem koparmana izin vermez ulan. 🤣🤣 Koklayabilirsin ancak. O da önce sevmen şartıyla. 🤣🤣🤣 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Gece kaçırırım 🤣 Yorumla
3sra_ Takip Et Xper 2 Yaş: 31 1 yıl Laf dinlemeyi sevmem hatta genelde denilenin tam tersini falan yaparım 😀 0 0 Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Bazen mi.. 🤔😅 1 5 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Her zamanki 🤣 Yorumla Myblue2025 1 yıl Bu daha doğru oldu.. 😅 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Kessinlikle 🤣 Yorumla Myblue2025 1 yıl 😅😅 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl 😂😂 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Oluyor. İşime gelmeyeni dinlemiyorum 0 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sevileceğimiz bir yeri bulamamak normaldir. 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hiçbir zaman laf dinlemem 😄 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bu tıpkı sen 😂😂 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evet oluyor 1 0 Yorumla
Yolgezer72 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 852 cevap paylaştı. Dinlediğim oluyor mu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben kimsenin lafını dinlemem.. kendi bildiklerimi okurum sadece.. dik başlıyımdır. sdfs
Dinlemiyorum ve bazen gercektende dinlememek gerekiyor
Olmaz mı hiç özellikle işime gelmediğinde bir kulaktan girip diğerinden çıkıyor 🙂
Laf dinlemediğimiz zamanın bedelini fazlasıyla ödüyoruz zaten. Ama yine de o laf anlamaz hallere bütünmemiz gecikmiyor.
Evet oluyor özellikle kıskandığım zaman.
Evet bazen laf dinlemem gavur inadım tutar😂
Eskiden evet dinlemezdim fakat artık mantıklı gelebiliyor.
Oluyor, doğrusu olduğunu bildiğim lafları bazen dinlemiyorum evet
Niye dinliyoruz. Laf bizi dinlesin.
Harbi 🤣
Zirveye gel esiyor. 🤣
Hemen geliyom 😂🤣
Ohh püfür püfür.
Sen bide bizim balkona gel 🤌
Asıl sen bize gel. Seni reyhan ve nane kokusuna boğuyim. 🤣
Aaa lan bana niye hediye etmiyon 🤣
Neyi ya. Bi bakim ne yazmışım.
Haaaa. Annem koparmana izin vermez ulan. 🤣🤣 Koklayabilirsin ancak. O da önce sevmen şartıyla. 🤣🤣🤣
Gece kaçırırım 🤣
Evet oluyor galiba sanırsam..
Zamanında çokça oldu
Evet oluyor
Laf dinlemeyi sevmem hatta genelde denilenin tam tersini falan yaparım 😀
Bazen mi.. 🤔😅
Her zamanki 🤣
Bu daha doğru oldu.. 😅
Kessinlikle 🤣
😅😅
😂😂
Çok bildiğimi okurum😝
Oluyor. İşime gelmeyeni dinlemiyorum
Sevileceğimiz bir yeri bulamamak normaldir.
İşime gelmiyorsa söylenenleri dinlemem
Hiçbir zaman laf dinlemem 😄
Oluyor arada bir 🤣
Genelde dinlemedigim bazen dinlediğimiz oluyor
Bu tıpkı sen 😂😂
Tabikiside dkkdkd
Oluyor arada
Olmaz mı 😂
Evet oluyor
Yok🥹
Oluyor
Çok oluyor benim dinlemediğim