Kuranı kerim okumayı biliyor musunuz
Öğrenmek için çabanız var mı
Ben hafızım o yüzden böyle rahat konuşuyorum
Öğrenmek için çabanız var mı
Ben hafızım o yüzden böyle rahat konuşuyorum
Hafız olunca derin bir bilgi sahibi olunuyor mu peki? Yoksa sadece önünüzdeki metni ezberlediniz mi? Hz. Peygamber kızım Fatma seni ben bile kurtaramam diyor da siz baya rahat konuşuyorsunuz maşallah :D xd
Anlamadığınız ne kadar belli bari burda sesli düşünmeyin
Cevap
2Cevap
Sadece Arapça okumak yetmez. Kuran yol göstericidir, hayat rehberidir. Meal ve tefsir de okunmalıdır.
😏😏😏😏😏 he yani okumayan bulamıyor yolunu. dindar olmak yerine iyi bir insan olsak yetmezmi
@bulutosman33 ne kadar iyi bi insansınız yol göstericiniz olmadan?
Yol gösterici olarak Arapları mi buldun
@bulutosman33 keşke o koca kafanın içinde biraz beyin olsa birazcık akıl olsa keşke ya
Din seninle tanrının arasında benimki de benimle tanrımin arasında. Sen bunu tartısma konusu olarak buraya yazmissan senin beynin benim kasiklarimdaki beyinden daha küçük 😏😏😏😏
@bulutosman33 anca böyle sacmasapan edebiyat yap ne dediğini sen bile bilmiyorsun
Bildiğim tek şey senin hiç bir şey bilmediğin tanrı ile senin aranda hiç bir aracı yok
@bulutosman33 evet ben Allaha gönülden bağlıyım araya kimseyi almıyorum
Görmediğim Allah'a inanıyorum da diyesim var ama soru mantıklı şimdi, didik didik etmek lazım
Yok ya röntgen vs ya da bir başka insanın cesedinde rastlanabilir, eşsiz değil
Ateist değilim zaten
Abi hafız olmakla ne alaka kitabı öğrenmiş olmak? Anlamını bilmen gerekiyo öğrenmen için lol
Ya bi sg der şaplağı vururum
Hafız değilim ama arapça 4 mezunuyum
İncil ya da tevratta okudum sen birini okumussun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?