Kültür & Sanat İncil okudunuz mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İncil okudunuz mu ben okudum çok beğendim. Okudum Okuyacağım Asla okumam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İncil okudunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Agnus_Dei Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl okudum ama tamamen bitmedi henüz. ibrabimi dinlerin üç kitabının en akıcısı. üçünden birine inanmak zorunda olsaydım hristiyan olurdum. 0 0 Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Okumalı mıyım sizce bana biraz anlatabilir misin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kitabın başında her türlü durumda nereyi okumanız gerektiğine dair yönergeler var. Her zaman okuyabilirsiniz. PDF’ini inceleyebilirsiniz Yorumla Irresistibleart +1 yıl Kiliselerde ücretsiz verilir diye biliyorum ama Yorumla Irresistibleart +1 yıl İçerikleri sormuyorum sen de bıraktığı izlenimi, İsa ve Meryem’in anlatımları aziz veya azizelerin duaları vs bunlar sen de neler düşündürdü Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Anlatım diline göz attım , kuranı kerim daha ağır yoruma açıkken incil daha düz , sade geldi. 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Merak ettiğim için bakmıştım. Araştırmayı seviyorum. 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sanki roman okudu 🤦🏼♀️ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Sen okudun mu Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. okumadım hiç 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sakın okuma mantıklı gelir Allah korusun, Arapların dininden başka dine inanmayalım. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
okudum ama tamamen bitmedi henüz. ibrabimi dinlerin üç kitabının en akıcısı. üçünden birine inanmak zorunda olsaydım hristiyan olurdum.
Okumalı mıyım sizce bana biraz anlatabilir misin
Kitabın başında her türlü durumda nereyi okumanız gerektiğine dair yönergeler var. Her zaman okuyabilirsiniz.
PDF’ini inceleyebilirsiniz
Kiliselerde ücretsiz verilir diye biliyorum ama
İçerikleri sormuyorum sen de bıraktığı izlenimi, İsa ve Meryem’in anlatımları aziz veya azizelerin duaları vs bunlar sen de neler düşündürdü
Anlatım diline göz attım , kuranı kerim daha ağır yoruma açıkken incil daha düz , sade geldi.
Merak ettiğim için bakmıştım. Araştırmayı seviyorum.
Sanki roman okudu 🤦🏼♀️
?
Sen okudun mu
Tevrat okudum..
okumadım hiç
Sakın okuma mantıklı gelir Allah korusun, Arapların dininden başka dine inanmayalım.
Sen okudun mu @yanlızkadıñnn