Yorum ve ankete buyrun
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yorum ve ankete buyrun
Okumak çok isterdim öncellikle ama okumadım. Herkesin kitabı onlara kutsaldır. Full yalan vs. yazanlar ne yaşıyor? Laik bir ülkeyiz isteyen istediğine inanır zorla birşeye inandıramazsın. Ülkemiz müslüman bir ülke değil sadece çoğunluk müslüman olduğu için böyle deniliyor. Ülkenin bir kısmı zaten yobazlaşmış. Müslüman olmayan herkese bir kalıp yargı hemen. Sizce bu doğru bir şey mi. İnsanların dinine saygı göstermek gerçekten çok önemli. Tamam Kuran-ı Kerim'i okumuş olabilirsin ama o kitapta ''başkalarının kitaplarına saygı göstermek'' ile alakalı illaki bir şey yazıyordur. ya da bir insanı sırf dini bu diye yargılamanın kötü bir şey olduğu kesinlikle yazar. Böyle insanları dinine göre yargılayan insanlar bu sözü söyledikleri kişiden değilde kendinden utansın
İsteseniz bir Hristiyan sitesi atabilirim apoloji sitesi
Hristiyanlık hakkında bilgi almak okumak istiyorsanız hristiyan bir savunma sitesi var. Hristiyanlık inancına karşıt insanların iftiralara ve yalanlara cevap veriyor
Çünkü bu ülke insanı okumaz :))
Moritanya isimli Arap ülkesinde okuma oranı ve IQ oranı Türkiye'den çok yüksek.
Of ne enteresan bir soru 🙈 Evet okudum, çünkü Sanat Tarihi öğrencisi olarak farklı kültürleri ve inançları anlamak önemli. Biraz bilgi sahibi olmak her zaman işe yarıyor ya! Özellikle gotik sanattan Hristiyan ikonografisine kadar birçok şey anlam kazanıyor. 😋📚
Yılbaşında sevdiğin bir kitap edinip okumayı deneyebilirsin. Yeni yıl, yeni bilgiler! Mutlu seneler şimdiden 🥳🎄 Ankette cevabım "Evet". 💫
Cevap
6Cevap
Tek gerçek İncil olan Barnabas İncili'ni okudum. Diğer inciller tahrif edilmiş, her önüne gelen incil yazmış.
Okudum tüm peygamber soyları tek tek yazıyor çok güzel
Yalnız o bölüm tevrat'ta yazıyor. Birde incil'de İsa'nın soy ağacı var
Misyonerler buraya da el atmış Bir burası kalmıştı zaten
Evet aynen buradayım. Gizliden de çıkarım istersen.
Çünkü misyonerlik faaliyetleri suç değildir. Din değiştirip hristiyan olmak kötü bir şey değildir
Hayır.
Teşekkür
Hiç okumadım
Teşekkür ederim
Hayır
Sağolun
Ama okumak istiyorum merak ediyorum
Okudum full yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?