Unutmak istediğin ne varsa; bir kişiyi bir anıyı veya bir günü kolayca unutabilir misin?

Unutmak istediğin ne varsa; bir kişiyi bir anıyı veya bir günü kolayca unutabilir misin?

Ben artık unutmak istiyorum..

Güzel günleri hatırlamak istemiyorum..
Eski şeylere anlam yüklemek istemiyorum
Bir resme bir kokuya dalıp gitmek istemiyorum..
Çok yoruldum artık bu durumdan..
Sıfırlama düğmesi olsa keşke bir yerler de..
Sıfırlasam bütün anıları bitirsem..
Sonra yeniden başlasam

Unutmak bir ödüldür aslında insan için ancak hafızamız bazen güzel şeyleri olduğu kadar kötü şeyleri sözleri anları da asla unutmaz bir çoğumuz ilk kalbimizin kırıldığı anı hala hatırlatırız kaç yıl geçmiş olmasının önemi yok..
İlk sevdiğin insanı da unutamazsın mesela anılarının içinde bir yerlerde hep var olacaktır..

Ancak bazen unutmak istediğin sana acı veren şeyler de vardır bir illet gibi yapışmıştır aklına ne yapsan çıkaramazsın unuttum sandığında bir daha acı verir sana bundan zevk alıyormuş gibi eminim o hasarı verenin de umurunda değilsindir belki ya da gerçekten ona karşı yapacağın bir şey yoktur kabullenemediğin içindir bu acı..

Unutmak istemek yeterli mi sahiden kolayca unutabilir mi insan olanı biteni gideni ya da asla durduramayacağın şeyleri? Sen unutabilir misin?
#DengesizBirAdam