resim bana ait boyum 1/84 falan kğ 90 ın altında ama bana bir getirisi var mı diye sorarsan şöyle var günü birlik yaşamak isteyenler için ideal ama şu devirde senin söylediklerine tabiri caizse ergenler diye sınıflandırdığınız tiplemeler daha çok önem veriyor karşı taraf boya kğ bakmıyor kişiliğe bakıyor zaten akıllı bir bayan kğ boya bakmaz eğer bakıyorsa o bayan sorunludur
Kas yapınca da çok kaslı sevmiyorum diyonuz :D bu vücudlar tshirt üstünden çok kaba görünür tshirtü çıkartınca böyle görünüyor işte kaç yıldır anlatamıyorum kimseye
Kas konusunda yeterince bilgin olmadığı için vücut ayrıntılarını göremiyorsun :) Adam dünyanın en iyi 10 erkek fitness modeli arasında sen daha iyisi bana baktı diyosun :D Ben de innayla çıktım o sırada da innayı sharapovayla aldatıyordum anasını satim :D
90 kilo kaslıysa biraz tamamda normalde kötü durur bence 180 ideal boy erkekler için bencede ama sakaldada yakışanı var yakışmayanı var şimdi şebek diyosunda bence oturup kalkmasını bilen yerine göre güldüren biri daha ideal esmer sarışın kumral hepsinin yakışıklısı var bence illa esmer değil yani
Zevkler ve renkler tartışılmaz. 1.80 boy 90 kilo tamam. Ama ben sakal sevmiyorum.. Fizikten bahsediyorsak sadece.. Kaslı olması gerekir.. Spor giyim. Kendine bakıcak temiz olucak.. :)
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet iyi buda :) esmerin farki var her zaman temizlik basta gelir
Erkek dediğinin boyundan ziyade yüreği uzun olacak, kilosundan ziyade yüreği şişman olacak. Erkek dediğin sevdiğinin saçının teline bile zarar gelse bunu kendine dert edip dünyayı titretecek. Erkek dediğin sevdiği kalbini kırsa bile sırf onu kırmamak için kırgınlığını kalbine gömüp susacak. Erkek dediğin sevdiği helali olmadan bırak onunla ilişkiye girmeyi, ona bir kez bile dokunmayacak. Erkek dediğin sevdiğini sadece başkalarından değil, kendinden bile kıskanacak. Erkek dediğin sevdiği yanındayken bile onu özleyecek kadar sevdiğine bağlı olacak. Erkek dediğin sevdiğinin dışındaki kadınların cenaze namazını kılmış olacak. Erkek dediğin sevdiğinin dışındaki kadınlara kör, sağır, dilsiz ve topal olacak. Velhasıl, erkek dediğin ''adam'' olacak ''adam''!
3 Yaşını geçmemiş bir BMW, Merkezi bir muhitte aktif bir iş yeri, Site içerisinde 3+1 bir daire ve 10.000 - 15.000 TL arasında aylık sabit geliri olmalı Türkiye şartlarında, bunlara sahip olmayan her erkek , Türk kadını için kesin kusurlu ve yetersizdir. Karakter, kilo, kas ve yakışıklılık, sevimlilik olayına gelince yukarıdaki şartlara sahip olmayanlar için uydurulmuş saçmalıklar bana göre yalnızca.
karayağız sakallı adamların ülkesi Türkiye .. arda turan tipli adamları... bizim kadınlar bana hayalet görmüş gibi hayretler içinde anca şaşkın şaşkın bakarken , yabancı kadınlar beni neden paylaşamıyor belli oldu şimdi.. yok abi , esmer sakallı değilsen bu ülkeden taşınacaksın...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ulan cebinde parasi olupta heryerini aldıran her maskeyi uygulayan kaşlarını haftalık alan agda yapan yaptıran unluleri bize erkek olarak gostermekten vazgecin erkek dedigin oldugu gibi kalmalı ronaldo gibi fakirken igrenc derecede cirkinken zengin olduktan sonra hertarafını ameliyatla duzelttiren erkekler gibi degil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok fazla uzun olması gerekmiyor ama benden uzun olsa güzel olur. Kilo boyuna göre olmalı. Kaslarının olması pek önemli değil ama beyni olmalı. Birde mizah anlayışı benimle uymalı. Örneğin buluştuğumuzda arkadaşlarının yanındayken komik espriler yapıp beni güldürse evlenirim. d
esmer değil kumral olacak bence fazla esmer erkeği sevmem :S tabii esmerden kastım hani zenci gibi olanlar yoksa yanık ten hoşuma gider, gülüşü falan güzel olmalı bakışları of bilmiyorum. s
Ben Heranın ilk sahibi değilim malesef. Daha yavruyken adamın biri ona işkence yapmış, bir arkadaşımda hera yı bulmuş ve bana getirdi hera iyileştikten sonra insanlara karşı saldırgan ve güvensizdi şimdi ise alıştı her sabah onunla birlikte kalkarız kahvaltımızı yapıp koşumuzu birlikte yaparız :D Herayla aramız çok iyi çok güzel bir rot :D
En İyi Cevaplar