Paralı mı karakterli mi yoksa akıllı mı? Sana göre nasıl olmalı erkek?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Paralı mı karakterli mi yoksa akıllı mı? Sana göre nasıl olmalı erkek?

Erkek dediğin aklı başında olmalı merhametli olmalı hem ailesi hem arkadaşları hem de doğaya ve hayvanlara karşı, karşısındaki kişinin ona hangi sebepten dolayı yaklaştığını anlayıp buna göre tavır almalı, sığ bir bakış açısı olmamalı, kendini geliştirmeyi sevmeli, gezmeli, okumalı, çalışmalı, dinin koyduğu yasaklardan uzak durmalı, güvenilir olmalı, dünyaya geliş amacını unutmadan yaşayabilirse bir çok iyi şeyi kendi bünyesinde bulundurur zaten yeterki eksikliklerimiz hoşumuza gitmesin aman o da beni böyle kabul etsin demeyelim Kader gayrete aşıktır
Bu kadar açık bir soruyu cevaplamam
Tanışmak istemiyorum Allah'a emanet olun
Bana bakarsan karakter derim kızlara sorarsan paralı olsun 1.90 olsun şu an parasız adam dünyanın en karakterli insanı bile olsa kimse sevmez onu görmez duymaz ama paralı en adi insanı olsa onu herkes tanır sever bilir :))) paran yoksa şu zamanda bitiksin karakterini önemsemezler akıllı insanıda sanmıyorum canım olsun derler ama paralı olsun 1.90 olsun :))) tarihtede böyledir bu hep böyle önceden krallık hükümranlık şimdi paralı parasız ayırt ediyoruz güçlü olanı Cengizhan o kadar zprşa tecavüz etmiş kadınlara ama herkes sevebiliyor bu tarihte bile mesela niye o hükümdar olduğu için anlatabildim mi paralı olmalı şu zamanda güç para
Önce özgün olacak. Kendisine önem verecek saygısı da olacak yeri geldi mi sözünü de esirgemeyecek. Hani maddiyat olacak ama sadece maddiyatla sınırlı tutulmamalı. Parası olsa bile iki lafı bir araya getirmeyen veya tek başına bir işi beceremeyen tiplerde var.
Kısacası manevi olarak kendini bilen özgüvenli, maddiyat olaraksa işi gücü olup kendi ayakları üzerinde duran olmalı.
bir söz vardır bir insanın etrafındaki en yakın beş kişi, onun ortalamasıdır diye. bence çevresi önemli. diğer şey ise sinirlendiği ana dikkat edin. nasıl biri? çünkü nefretin sahtesi olmuyor. bunlar sadece erkekler özelinde değil herkesi tanımak için.
Cevap
77Cevap
Akıllı olması temel olan yoksa karakterli de olamaz..
karakterli
Her insan gibi erkeğin de kesinlikle kendine özgü bir duruşu olması gerekiyor. Para pul boy pos kriterleri erkeklik için önemli kriterler değil. Erkekler, kadınlar gibi çeşitli kişilik özelliklerine, değerlere ve ilgi alanlarına sahip bireylerdir.
Bir erkeğin nasıl olması gerektiği, kişisel tercihlere, toplumun beklentilerine ve etik değerlere bağlı olarak değişebilir. Ancak genel olarak, saygılı, dürüst, empatik, kibar ve sorumluluk sahibi biri olmak, olumlu bir erkek modeli oluşturabilir. Aynı zamanda cinsiyet ayrımcılığına karşı duyarlı olmak ve herkesin eşit haklara sahip olduğunu kabul etmek de önemlidir. Unutmayın ki her birey farklıdır ve herkes kendi benzersiz kişiliğiyle değerlidir.
Edepli.

Yanından gelene geçene arkasını bile dönerek bakacak kadar açık gözlü olmamalı mesela..
Delikanli olucak Sevdiği kadını koruyacak ilgisinden mahrum bırakmayacak, saçının teli için dünyayı yakacak kadar cesur olucak Sevgisinin arkasında Adam gibi duracak...
Bende ona, bu dünyanın cennetini yaşatırım
Bence değişmezler, nasılsa benim oldu diye gerçek karakterlerini sergilerler, nikaha kadar oynarlar, yoksa hep aynıdırlar.
Bir erkeğin maddi ve manevi güçlü olmasını, karakterli olmasını ve onun bunun gazına gelmemesini, akıllı olmasını isterim, hepsini de isterim, neden isteklerim eksik olsun ki, bir kadın kendini tamamen donatıp en iyisine layık görmeli, avam kişilere layık görmemeli
3üde olsun+
saygın
prestijlı
vızyonlu
sevılen
ilgılı
onemseyen
gezmeyı sımartmayı seven
hosgorulu
anlayıslı
gzl sevısen
her zaman uyumlu
karakteri oturmus
sakin
huzurlu
mutlu
Aşk dolu
keyıfli eglencelı
Her anlamda saglıklı dengelı
Erkek
Sadakatli
Beynı olan ve kullanan
Amin🙏
Az zeki (benden zeki erkeği sevmem 😂) esprili ve merhametli en çok merhametli ve saygılı gerisi hallolur 🤌🏻🤌🏻 merhameti olmayan adamdan korkun kızlar ve uzaklaşın yerdeki karıncadan gökteki uçan kuşa kadar merhamet etmeyen adam zamanı gelince size de merhamet etmez. Saygıda duymaz. Allah merhametli insanlar çıkarsın karşımıza🙏🏻🌙
Kimse para önemli değil demesin ama karakter çok önemli örneğin zengin bir adamın karakteri adamlığı yoksa o parayı rahatça yiyemezsiniz sürekli bir sorun. Her ikisi bir arada
Lan geç karakteri falan sana daha demin instadan yazdım boş yere engelledim profilden güzel görünüyordun baktım sismanin tekisin ne saniyosun ki kendini anlamam ki
Engelledin*
Centilmen olmalıı paranın lafi asla olmamalı aramızda bana maddi değil manevi hediyeler hazırlayabilecek Kadar İstanbul beyefendisi olabilmeliii ayyy eridim bittim.
Sana kısaca şunu diyim karakterli olduğu zaman emin ol herşeyi olur sevgiside olur zaten akıllı da olur para bu devirde evet olmalı ama parası var ben bununla evleniyim mutlu olurum düşüncesi de yanlış belki ilerde parasını kaybedecek birde öyle düşünmek lazım sağlık daha onemli
Kadınlar, bir erkeğin kişilik özelliklerine önem verir. İyi bir karakter, dürüstlük, sadakat, anlayış, cömertlik, empati ve diğer olumlu özellikler kadınlar için çekici özelliklerdir.
Söylediklerine bakınca aklıma gelen isimler var ama bir kişiyi seçebiliyoruz. Kim Taehyung😌😏💜
Bu düşüncelerin karşılığını hiç görmedim.
Böyle insan arandığı söylenir ama bunları söyleyenlere hiç denk gelmedim ben.
Gümrükte sıra mı var acaba geçiş için.
akıllı tabii ki akılsız birinde ne para durur ne de başka bir şey.
hepsini 1 gecede kumara gömer.
ayrıca paralı ve karakterli insan dünyada ender bulunur müzede falan siz nerede rastladınız?
Saygılı olmalı saygısızlıga gelemem karakterli olucak işinde gücünde olucak eğitimlide olsun bana değer versin tamamdır
Erkek "dediğin" olmamalı "insan" dediğin olmalı. Görünüşte öyleyiz de birçoğumuzun bu konuda fazlasıyla eksikleri var
Olmaması daha makul...
Kızlar için ideal erkek cahil geri kafalı dar görüşlü maço ve kanka erkeklerdir. Diğer erkekleri hakketmiyorlar...
Bir kadının gözündeki erkek imajı nasıl olmalıdır bunu bir kadından duymak tabiki daha mantıkli
Zeki, mizahi seviyesi yüksek, tatlı, saygılı, sadakatli, hanımcı erkek>>>
Karakter ve akıl yoksa çok parasının olmasının da bir önemi yok.
Karakter ve sadakat zaten bir erkeği gözümde yakışıklı yapıyor
Karakteri yerinde oturmuş olsun digerleri halledilir ama bozuk karakter düzelmiyor
Karakterli ve şaka kaldırabilen, hayatın onu ezmesine izin vermeyen biri olmalı..
Karakterli
Saygılı
Merhametli
Olgun
Erdemli ama kadınlar acımasız fırlama erkek seviyor
Yakışıklı olmalı, saygılı olmalı. Sonra çocukta yaparız kariyerde sıkıntı değil
Karakterli kibar düşünceli saygılı biri olmalı
Erkek dedigin değil de insan dediğin normal olmalı.
Gerisi cidden eften püften şeyler
Mücadeleci
Her duruma hazır olmalı
Sporcu
Akıllı
Yiğit
Ben de hepsi mevcut ful + ful tam donanımlı extralı.😉😜
Zeka başta geliyor o olduktan sonra hepsi olur bence 😂
Kızların taktiklerini öğrenip 3 misli karşılık veren adama erkek denir.
Karakterli, diğerlerinde hevesinizin geçmesi ile birlikte ilişkiniz biter.
Tabiki her şeyden önce karakterli olmasi gerek
Digerleri hepsi boş
Yakışıklı ince düşünceli saygılı sevgi dolu espirili olmali
Hepsi bir arada olsa fena olmaz aslında. Gerçi biri olsa biri olmuyor bu erkeklerde
Allah korkusu olmalı dürüst ve imanlı olmali
Bir kendine has bir duruş ve güzel bir tefekkürat bütün her şeyden daha önemlidir diye düşünmekteyim
asoyal (benim kadar değil) oyun bağımlısı ve kız çevresi olmamamlı :D
Erkek dediğin karakterli olacak para aşkı sevgiyi mutluluğu satın alamıyorum malasef
Zeki ve merhametli olmalı. Sağlam karakterli olmalı
Erkeği bilmem de Hatun dediğin çıtı pıtı zarif ve kesinlikle esmer olmalı
Edepli ve ahlakli konuşması nazik olmalı diyebilirim
👏👏👏
Vallahi bıktım bu nedir be Benim için bir tek yanan. Bir şey var markaya gerek yok baketlerde boş. Sanırım. Buraya girerek insanların beni hep aldatmasını anladım ya
Paralı karakterli parasız cesaretli falan filan dağlar duman duman oy oy
Karakterli de olur akıllı da olur ama paralı olmasına gerek yok çünkü onlarda o da var zaten.
Sadece şunu söylemek isterim Multi milyarder değilse durumu gerçekten de iyi değilse. Dışını beğenmediğiz şeyin içini asla merak etmezsiniz. Yok ona onemm veririm buna veririm geçin abi bu ayakları önce dış görünüş en önemlisi bu.
atletik, yakışıklı, büyük ve kalın şeyli olmalı... gerisi teferruat
Atletik degil yakışık evet var buyukkalin var
Karaktere yüklendim ben …. Diğerleri zaten oluyor… ama karakterli olunca tadımdan yenmiyor …Ama bunu da zorlukları var
Kaliteli olunca hepsi olur yazdıklarının emin ol
Saygılı olmalı, kültürlü olmalı, oturmasını kalkmasını bilmeli, ailesine değer vermeli, olur olmadık gerekli gereksiz her yerde fikir belirtmemeli, ağır başlı olmalı, küfür etmemeli vs daha bu liste uzar gider. Aradığım kriterler:)
ilk geçmişteki yaşantısı bence ilklerini saçma insanlara verdiyse ne zeka ne karakter kalır
Beni sevmesi, benim onu sevmem. İşte bu kadar başka bir şey umrumda olmaz
Karakterli ama biseyler alabilecek parası da olmalı yani böyle zeki anlayışlı ilgili olucak istediğin şeyleri de alabilecek tabi sende Pandora falan istemiycen ikisi de şart yani 😂
Konusmasini bilcek esini kimseye ezdirmicek korucak kollucak
Bence nazik, kibar, gerçekten seven, dürüst ve asla bir canlıyi incitmiycek kadar yufka yürekli olmalı
Efendi, sadık, merhametli, öfke patlaması yaşamayan, değer veren, huzur veren
Iyi baba olabilen
Kibar, konuşmasını bilen ve akıllı. Ne çok şakacı, ne de çok ciddi. Ne zaman nasıl gerekirse öyle davranan biri gibi olmalı bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?