Evet liseden beri arkadaş olduğum 3 kız arkadaşım 2 erkek arkadaşım var yaz aylarında sürekli kafelere tatillere gideriz açıktan üniversite sınavlarına beraber gidiyorduk bir kız arkadaşımla stajımızı bile beraber yaptık aynı kaptan yedik hep aynı yerlere gittik onlar bana evlerini açtı, ben onlara evimi açtım hiç yanlışımız olmadı birbirimize, her zaman beraber takılıyoruz asla takılmamazlık yapmadık, tek güvendiğim 5 kişi de onlar sırlarımı bilirler küstüğümüz gün bile 1 günü geçmez kısa süreli oldu hep onlar iyi ki var.
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Türkiye'de insanlar eski romalı gibi yaşamayı çok sevmekteler. Affedersiniz ama tuvalete bile beraber gidilmekte. İnsanlar arkadaşlık adı altında asalak gibi birbirlerine yapışıp her şeyi birlikte yapma eğilimine sahip. Her birinin ayrı bir hayatı olduğunu unutup hayatlarının birbirinin içine geçirip ortak hayat yaşamaya çalışmakta, bunu yaparken de kendinden hiç ödün vermemekte.
Uzun süreli arkadaş, dost olanlar bilir ki her birinin birbirinden bağımsız bir hayatı vardır ve bu hayatları yaşarlar. Hayatları iç içe geçmemiştir, her haltı ortaklaşa yapmayıp birbirlerinin hayatlarına saygı duyup, mesafelerini korurlar. Buna rağmen bilirler ki ne zaman ihtiyaçları olsa arkadaşı, dostu, kardeşi yardımına koşar ona destek olur.
Uzun süreli arkadaşlığın, dostluğun, kardeşliğin temel sırrı sınırlarını bilmek, karşındakine saygı duymak, ne kadar benzerseniz benzeyin farklı şeyleri sevebileceğinizin bilincinde olup, karşıdakini seçimleri için yargılamamak ve birbirinize ihtiyaç duyduğunuzda birbirinizin yanınızda olmaktır.
Bir el parmak sayısı kadar var uzun süreli olan. Bu saatten sonra arkadaş pek edinmiyorum ama samimi bulduğum kişi olursa ayrı. El parmak sayısı kadar olanlar zaten çocukluk arkadaşlarım ya da okuldan.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
35 senelik arkadaşlarım var ilkokula başlamadan başladı arkadaşlığımız ve hala devam ediyor. Hepimiz ayrı ayrı şehirlerdeyiz ama ne bağımız koptu nede birbirimize olan sevgimiz azaldı. Aynı mahallede büyüdük, aynı okula gittik. Yazları hepimiz aynı zamanda memlekete gidiyoruz ve kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Hayatimdan cikardigim cok arkadasim var ama yillardir yanimda olan dostlarim da var aradaki enerji tutuyosa, bana iyi geliyosa birazdz olsa ayni pencereden olaylara bakabiliyorsak vazgecmem arkadasimdan kolay kolay. Bebeklik arkadaslarimla bile gorusuyoruz hala. Toxic insanlara tahammulum yok bi tek onlarin notunu veririm sonra ilk hatalarinda yollari ayiririm.
Beni herkes genelde çok sever ve muhabbetimden ötürü aşırı iyiliğinden ötürü herkes beni kankası yapmaya çalışır... Ama sonunda hep arkamdan laf çıkarıp beni rezil ederler.. O yüzden kimsem yok malesef yalnızım efendim..
Kolay arkadaş edinmem ama hayatımda olan sayılı dostum vardır ve uzun sürelidir ilişkilerim genelde.. Kolay kabul etmem kolay da silmem.. Keyifli geceler..
Uzun süredir süren, aynı okula gittiğim, yediğimiz içtiğimiz ayrı olmayan, canım, kardeşim gibi dediğim bir arkadaş ile (bakınız hala arkadaş diyebiliyorum nedense) bitirdim
Okul tatil olunca duraklayan sonra başlayınca devam eden arkadaşlıklarım var. Çocukluğumdan beri ömürlük arkadaş bulmak için uğraş verdim fakat karşılaştığım herkes sadece çıkarlarıyla ilgilendiler, dertleri arkadaşlık değildi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Biten arkadaşlığım olmadı, sadece artık pek görüşmediğim ama hala konuştuklarım var