Kurduğunuz arkadaşlıklar uzun mu sürüyor yoksa haftasonları gibi kısa mı?
En iyi arkadaş kedidir kedi..
En iyi arkadaş kedidir kedi..

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu konuda her ne kadar seçici olmaya gayret göstersemde bir yerde parlak veriyor. Genelde zaman ayırmamaktan yana sitemkar sözler sonrası bşr bıkkınlık hali hüküm sürüyor. Sonrası kaçınılmaz son, iletişim bir şekilde kopuyor.
Pek kısa sürdüğü söylenemez ama uzun olupta sonu hüsran olduktan sonra kırılan insandan ziyade zamanın bir anlamı kalmıyor.
Kimseye arkadaş demiyorum, sürekli görüştüğüm Kişiler var fakat hiçbirine kendimi tam olarak açmıyorum, dostun da gün gelir düşmanın olur mantığındayım herhalde 😂 hep bir tetikteyim ama pişman değilim. Tecrübe başka güzeldir
Kısa süreli arkadaşlıklarım beni güvende hissetmiyor. Zaten uzun süreliye taşıdıysak benim için önemlidir. İnsan bir yaştan sonra hayatına yeni insan alma ihtiyacını siliyor. Güvenmediğim biri ile de eski samimiyetimi korumam.
En eski arkadaşım kendimi bildiğim yaşı 5 olarak kabul edersek o zamandan beri yanımda olan dostumla 21 seneyi devirmiş oluyoruz. Herkesle arkadaş olurum ama herkesle dost olmam.
Cevap
33Cevap
Çocukluk döneminde kazandığım birçok arkadaşlarım ve o yüzdendir ki, uzun vadeye taşındı..
Uzun süreli oluyor ama uzunca beraber kalmak için yine baya vakit gerekiyor, bir günde tanıdığım insan ömürlük olmaz zaman lazım.
Arkadaşım olacak insanları dikkatli seçtiğim için uzun ömürlü olurlar genelde
Eleme yoluyla arkadaş seçtiğim için az olur öz olur ama uzun süreli olur.
Bu devirde arkadaşlık zor ya ben kendimi bildim bileli Istanbul'da yaşıyorum ama gel gör ki sağlam bir arkadaşa rastlamadım arkadaşdan daha çok düşmanım oldu
Uzun süreli olsun istiyorum. Uzun bir dostluğumuz, iyi ve kötü anılarımız olsun. Fakat gerek hayat şartları gerekse kişinin karakterinden dolayı olamıyor.
Kurduğum her ilişki uzun sürer. Hayatıma aldığım insanlar öyle kolay girememiştir hayatıma ve girebilmişse kolay kolay çıkmalarına izin vermem.
Arkadaşlığımın uzaması onlara kalmış. Eliyorum gereksizleri, kemik tayfada ;güvenilir, sadık, iyi kalpli ve samimi insanlar bulunuyor.👌
Uzun sureli. Arkadaslık, dostluk bagını zor kurarım ama dostlarımı da ailem bılırım. Bu insanların hepsi 5-10 seneyi aşkındır hayatımda.
Uzun süreli oluyor çünkü seçiciyim herkesi dost sanmam etrafımda özel ve güzel insanlar olmasına dikkat ederim.
Genelde uzun süreli oluyor. Fakat bazıları dürterek ilerliyor. Bir de dürtmeyle bile uyanmayanlar var, bunlar da tarihe karışıyor.
Kişiye bağlı. Çoğunluğu bitiyor azı kalıyor. Herkes herkesle anlaşamaz yerine kişi içtense çoğunlukla anlaşamaz. Anlaşan %99 yapay, sahte, vıcıktır.
Çocukluk arkadaşlarımla hâlâ görüştüğümden dolayıdır herhalde hepsi çok uzun sürelii
İnsanlara karşı güvenim o kadar azaldı ki artık kurmuyorum bile
hayatıma kolay insan almam. bu yüzden dostluklarım uzun solukludur
yani kisiye bagli hakedenlerle yillardir haketmeyenle gunubirlik arkadaslik
Genelde uzun oluyor ama her arkadaşlık kurduğumla değil. Uzun olanlar tek tük ama daha değerli
Uzun süreli dostluklar kurdum bozulmadı çoğu şükür.
Benim vatanımda en iyi arkadaşlar kaldı sonradan kurulan arkadaşlıklar arkadaşlık değil illüzyon.
Uzun. Hayatım yol geçen hanı değil giren kolay kolay çıkmaz, çıkmak da istemez zaten
Genelde kisa olmasina ozen gosteririm ama uzayip gidiyor
Az arkadaşlık kurarım ama sağlam kişilerle daimi bir arkadaşlık kurarım.
Arkadaş konusunda seçiciyim, arkadaşım diyebileceğim kişi de uzun süre arkadaşım olur zaten.
İnce eleyip sık dokuduğum için arkadaşlık konusunda, genelde uzun süreli oluyor.
Dikkat ederek arkadaşlık kurduğum için genel de uzun süreli olur
Kişiye göre değişiyor uzun süreliside oldu kısa süreliside
Genelde uzun yoksa ıkı günlük çıkar arkadaşlığı olur
arkadaşlıklarım kısa süreli oluyor..
ama dostum olabilirse, ömürlük oluyorlar..
Kısa süreli oluyor kafa dengi birini bulamadim ya omurluk bir arkadas olacak kisiyi :(
Uzun süreli olur genelde.
Sürekli kusur arayanlar olduğu için az olur ama öz olur
Uzun olanda var kısa olanda
Bunaltmayan insanlarsa uzun
17 yıllık en uzun arkadaşlığım diğerlerinde senelerdir sürüyor
İnsanlarla arkadaşlık kurmamayı tercih ediyorum fazla yapmacık ve kasıntılar bunu sevmiyorum
Kısa süreli olacağını sezdiğim arkadaşlığa pek önem vermem o yüzden genelde uzun süreli oluyor
Kısa süreli olan arkadaşlığın adına arkadaşlıl dememel gerek.
Şimdikiler kısa eskiler hala duruyor.
Genelde uzun süreli oluyor.
Arkadaşlıklarım uzun yenilere çok zor yer var
Kısa neden bende bilmiyorum
Menfaatim bitince arkadasligimda bitiyor
Genellikle uzun süreli
Kısa. Ben dostluğa arkadaşlığa pek inanmam.
Aklı ve zekası varsa uzun..
bir iki kişi diğerleri öylesine
Uzun. Yapışıp kalıyoruz hep 🤷🏻♂️
Net bir ömrü yok. Değişiyor bende
Genelde uzun süreli oluyor
İçine etmedikleri sürece uzun
Kısa malesef insanlarla anlaşamıyorum galiba ben
Genel olarak uzun süre
Arkadaşlar konusunda 💩 gibiyim dkjfkg
İnsanına göre değişir
Kalıcı olanda var kısa sürdürüp bitirdiğimde.
Uzun süreli arkadaşlıklari severim.
Ben arkadaşlık kurmam
@kisswithrainbow
Az tük ve seçiciyim
Uzun olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?