Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bu basma kalıp çok bilmiş sözler var ya, hepsi tırt. Her kadın başka, her parmak izi başka, herkesi aynı ilaç, aynı davranış mutlu etmez..!
cevaba gelirsek; mutlu Olmak isteyen bir kadın ise, içindeki çocuğa dokuna bilinmesi, o küçük hanım efendi ile iyi anlaşılmış olması, onun güvende hissettirilmesi ve arada şimartılması yeterli. Sonra o kadın sever mutlu olur. Korur mutlu olur. Anaç davranır, sahiplenir mutlu olur. Arada hakimiyet kurar mutlu olur. Sevişir mutlu olur.
Birde öfkesini mutluluğundan daha değerli gören kadınlar var. Onlar sevdikleri ile değil, dertleri ile önemli olurlar, önemli ve üstün oldukça tatmin olurlar. Tıpkı bir çok erkek gibi ama başka şekilde. Bu ablalar; sarayda yaşasa mutlu olmaz. Sadık bir eş ile mutlu olmaz. En başarılı çocukla mutlu olmaz. Allahın verdiği burunla mutlu olmaz, ameliyat olur, yine olmaz bir daha olur. Gözü ile mutlu olmaz lens takar. Memeleri ile bile mutlu olmaz. Saçı ile zaten mutlu olmaz. Güzel sözlerle mutlu olmaz. Bir süre sora sonra bir tek şeyle, etrafındakileri üzmek ve birilerine sürekli derdini anlatmakla, cerahatini atar gibi rahatlar ama yinede mutlu olmaz.13 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim, beni yormuyolar sağolsunlar.😄😄
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Her kadında farklıdır ama karşılaştıklarımı sıralarsak şöyle yazabilirim;
- İyi bir şekilde lafını bölmeden, onu yargılamadan dinlemek.
- Mümkünse eğer dinledikten sonra anlamak.
- Önemsemek ve bazı şeylerden önce onu düşünmek.
- Sevgini, güvenini hissettirmek her zaman yanında olacağına inandırmak.
- Güzel sözler ve onu en güzel hissettirecek eylemler.
- İyi bir ön sevişme, sevişme ve samimiyet.
- Derdini anlatmak, bir şeyler paylaşmak ve yeri geldiğinde fedakarlık yapmak.
gibi gibi diye yazayım.
20 Yorumla
Para; parayla gider alışveriş yapar, gider hamama gider, masaja gider, maniküre gider, pediküre gider, bakıma gider, gezmeye tozmaya, yemeye içmeye gider, terapiye de gider, ne bileyim söylemesi ayıp jigolo bile bulur, yani isterse.. kahvaltıyı Paris’te yapar, makarnayı italyada yer, ardından tiramisu yer, göklere çıkar. zz gözünü Kapadokya’da açar, gider paraşütten atlar, balona biner, Şeyma gibi 4 mevsim yazda gezer, hep güler, her şeye güler, çok isterse kendini bilime verir, her ne isterse yapar vesaire vesaire…
Başta para dedim ama kadını istediklerini yapmak mutlu eder.10 Yorumla
+1 yılTabi ki de sevilmek ve ilgi bir kadını güzelleştiren olgunlastiran şey sevgidir ha bazen çocukça tavırlar sergiler kadın ama bu tamamiyle mutluluktandir. kadin ve sevgi kelimesi eştir bence ne kadar sevgi gösterirsen karşında o kadar güzel ve özel bir kadın görürsün ama sevgi dediğimde sadece sevmek değil iste sevdiğini göstermek hissettirmek saçlarını okşamak basını göğsüne yaslamak yardım etmek ona değer verdiğini göstermekten daha mutluluk veren bir şey yoktur kadına kadın çiçektir sularsan acar kadının suyu sevgisidir...
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
62Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
u +1 yılDiğer kadınları bilmem ama beni mutlu eden şeyler hiçbir zaman maddi değeri olan şeyler olmadı.
Bana dünyadaki tek kadınmış gibi hissettirmesi pahalı bir mücevherattan daha
çok iş görür.
Benim duygusal ihtiyaçlarımı dile getirmeden, gözlerimden anlayıp gidermesi
bir evin tapusundan daha çok mutlu eder
Mesela...
Birde tabiki kadınların olmazsa olmazı kuaför var. Oradan işlem bitmiş bir şekilde
çıkmanın mutluluğu da paha biçilemez.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 32,4b cevap paylaştı.
+1 yıl- Onu bolca sevmek
- Onu bolca öpmek
- Onu bolca mutlu etmek
- Onu bolca huzura erdirmek
- Onu bolca zevkten dört köşe yapmak
- Onu bolca dinlemek
- Ona bolca dokunmak
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,4b cevap paylaştı. Yemek.. yani beni mutlu eden şey fkfk
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılbir erkek mi biliyormuş kadını mutlu etmeyi? yoksa kendi istediği kıvama getirmeyi mutlu etmek mi sanıyor? biraz yüceltip bolca yönlendirerek..
adam gibi sevmek ne mesela?
sevgili nasıl dokunur?
aforizma uyduruyorlar ve bir toplumu yanlış yönlendiriyorlar.
deli gibi sevişip, dinlemekten çok anlatıp, çocuklar gibi seviyordum ve çok mutluydu.
bıkmadılar uydurmaktan, yönlendirmekten.
kusura bakma sinirlendim gene. skimsonik fikirlerini toplum gerçeği gibi lanse eden normalde iki kelime konuşsan malmış diyeceğin adamların aforizma kasması tilt ediyor beni.30 Yorumla
+1 yılSaygı göstermek, adam gibi sevmek üzmemek değer vermek en başlarından. aldatmamak en önemlisi zaten bir kadını sadece mutlu etmek istiyorsanız çok basit aslında ihanet etmemek. kadının duygu konusunda daha hassas olduğunu biliyoruz bu duygusallık daha fazla beklenti içine girmelerini sağlıyor erkeklerin. kadınlar sadece hediye istemez mutlu olmak için sadakat ister sadakat var ise ilişkinin içinde o zaman gerçekten mutlu olur, kadının ellerine güzel kokuların yakıştığı gibi gönlüne de güzel huylu biri yakışır.
11 Yorumla- +1 yıl
hepsini yaptım, aldatılan ben oldum, kadın gitti sevgili yaptı 15 yıllık evlilikten sonra
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bir kadını mutlu Eden şeyler..
1. onu anlamak
2. ilgi göstermek
3. sevmek
4. korumak
5. sadık olmak
6. saygı göstermek
7. dinlemek
8. sahip çıkmak
9. huzur vermek10 mutlu etmek11. onunla vakit geçirmek12. geçiştirmemek13. önemsemek14. güven vermek15. yanında olduğunu hissettirmek.. Diyeceklerim bu kadar.. İyi akşamlar 🙂14 Yorumla- +1 yıl
Hayırlı akşamlar.😊🌹
- +1 yıl
Problem değil sıkma canını.😊
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yıl

Sizin görselinde altına imzamı atarım...☺👍
40 Yorumla
+1 yılBir kadını mutlu edecek en güzel şey adam gibi sevmektir. Baba sevkati vermek abi güveni hissettirmek , sarılınca aile gibi olmak kalbini yamamen o kadına ait bırakmak bir kadını mutlu eder bunlardan hariç ilgi göstermekte bir kadını mutlu eder
216 Yorumla- +1 yıl
Olabildiğince düşüncelerimi döktüm efendim
- +1 yıl
her şey olabilir bir hayatta ama hepsi bu çerçevede olursa daha fazla mutluluk verir daha fazla sevdirir insani
- +1 yıl
Hayat hep böyledir ama
- +1 yıl
Benim gibi elbet vardır Efendim
- +1 yıl
Hahaha herkes uğramaz efendimn
- +1 yıl
Sizin bulmanız lazım
- +1 yıl
Bakın ben varim
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
+1 yılBence anlayış göstermek ve onun her durumda sığınabileceği liman olmak ama bunu tanışırken belli edersem arkadaş olarak görebilir kız o yüzden ilişki içindeyken bu özelliği ortaya çıkarmak lazım ama gerektiğinde
11 Yorumla
+1 yılBir kadını mutlu etmek için özel çaba harcamamanız, doğal ve samimi olmanız ve bu durumdan sizinde mutlu olmanız gerekir. Mutluluk bir paylaşımdır. Tekil yaşanmaz. Bir anlamı olmaz.
20 YorumlaSevildiğini hissettirmek, değerli olduğunu hissettirmek, önemli olduğunu hissettirmek, dokunmak, sarılmak ve gözlerinin içerisine bakarak seni seviyorum demek..
13 YorumlaHiçbir şey. Seni sevmeyen daha doğrusu sevemeyem çok daha doğrusu arkadaş olarak gören bir kadının ayaklarının altına dünyayı sersen neden bu tarafa serdin keşke sermeseydin der.
Not: eğer gerçekten sevmiş ve inanmış bir kadını ise her şey ama aklına gelecek her şey mutlu eder. En küçüğünden en büyüğüne yaptığın her şey onun için mutlu olmaya yeter10 Yorumla
+1 yılOna hem anne hem baba olabilmektir. Şefkat ile yaklaşmaktır 2 günlük dünya herkes kırıyor bir birini gerek yok yani hep mutlu kalmak daha iyidir hayatta biraz huzur lazım.
10 YorumlaKarşıt cins anlık mutlu olur. Onun için yeni adetler bulmak lazım eski köye. Hep aynı gidersen oda başkasına gider. 😂😂😂 Hayatın kuralı bu değişken oldukları için
10 YorumlaKadınları mutlu edecek şey paradır. Bana kimse aşka inanıyorum demesin. İnanan hepi topu 3 veya 5 kişiyiz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar mutlu olunca rahatsız oluyorlar, onlara kaos, kargaşa lazım 🤣🤣🤣 çatışma olmazsa mutsuz oluyorlar 🤣🤣🤣
23 Yorumla- +1 yıl
çok mutlu olup 3 günde bir arıza çıkarmayan kadın yok
- +1 yıl
@bowie321 zaten kimse sevmez, bununki kaos yaratmak
+1 yılBilmiyorum...
Kadınları mutlu etmek için anlamak gerekiyor... İşte sıkıntı burada başlıyor; kadınları anlamak imkansızlık kadar zor bir şey 😄11 Yorumla- +1 yıl
Net olmayan ve anlaşılmayı bekleyen kadın erkek herkesten uzak dur kardeşim. Şifre çözmeye uğraşmak yerine, anlaşılır insanları tut çevrende. Anlaşılmayı beklemek de egodan kaynaklanıyor.
+1 yılBu resimdeki anca kadında erkeği seviyorsa olacak bir şey. Diğer türlü ne yaparsan yap boş umrunda olmuyorsun.
10 YorumlaAttığın fotoda çok güzel açıklamış , ekstra olarak empati kurup her kötü anında yanında olmalısım küs olsan bile..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadını mutlu dtmek zordur ne istediği belli olmaz dinlemek için yanında durursun başından kovar mdsela
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkalın bir cüzdan.
ek kart
ıkısı mutlu etmeye herseyı yaptırmaya yeterli.20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı duyup sevildiğini hissettirmek şımarık ve bencil olmayan her kadını mutlu eder..
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Dengesiz insanlar😀
Şahsen beni en mutlu eden varlık ama yok))21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılDeğer verdiği sevdiği insan tarafından sevildiğini bilmek hissetmek
11 Yorumla Dili yılan gibi zehirli olmasın yeter. Güzel sözler her kadının kalbini eritir.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten adam gibi adam bir erkeğin gönlünde olduğunu bimek
10 Yorumla
+1 yılBazı kadınları para bazılarini da dunyadaki tek kadin oymuş gibi hissetiren erkek 😉
10 YorumlaKimi ilgi sever, kimi çiçek, kimi mücevher, kimi gezip tozmak bunu genellemek yanlış olur
10 Yorumla
+1 yılBence her kadin kendi oldugunda icten bir sekilde mutlu olur
10 Yorumla
+1 yılPeki canım, tamam canım, elbette canım, sen nasıl istersen canım.. Bunlar yeterli😅🤭
11 Yorumla- +1 yıl
Hep canım canım, iyyyyy😄 Bu ne böyle 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle öyle. Kadın anlaşılmak ister ve kadını dinleyerek anlamak mümkündür
12 Yorumla- +1 yıl
Net ve anlaşılır olur, kimse ne dediğinizin şifrelerini çözmek zorunda kalmasın. Aslında başka bir şey söylemek istiyor olduğunuzu anlamak için uğraştırmayın kimseyi. Söylemek istediklerinizle söyledikleriniz uyuşmayınca, dinlesek de anlamıyoruz.
- +1 yıl
@Banker_Bilo Anlamak isteyen her şekilde anlar.. Zaten anlaşılan kadın, kendini anlatmak için çelişkili davranışlar sergilemez. Kadının çelişkili olması erkeğin davranışlarından kaynaklanıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek sevgi ki erkekler kendi çıkarına baktıkları için
10 Yorumla mutluluk insanin icinde yoksa butun mutluluklar sahtedir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. Bu soruya en güzel cevabı gene KADINLAR verir.
Ama bana sorarsanız eğer.
Kadının sırtını sopasız karnını sipasiz bırakmayacaksın ağa onu ancak bu mutlu eder.
ŞAKA LAN küfretmeyin 😂😂😍00 Yorumlakadin kendisini onemli ve yuksette hissettiginde mutlu olur :p
herkes kaka en sahane sensin gibi :p10 YorumlaPara hediye ve aptal olmak çocukların müşterilerden çıktıgı nı anlamamak hergün 20 müşteri ile olurken bunu görmezden gelmek
00 YorumlaÇocuklarıdır bence. Beni o mutlu ediyor mesela. Hatta bunun paralelinde olan her şey. Doğurabilir olması. Üzülüyorum erkekler için
10 YorumlaKadın diye, Bi ayrıma da girmeye gerek yok aslında. Günümüzde insan insanı gerçekten anlayabilse pek çok sorun biterdi bence.
10 Yorumla
+1 yılHer kadının dini de imanı da yaşamı da güven ve güçtür. Her şey paradan geçer kadın para demektirn
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Net olarak söylüyorum ki, para...
39 Yorumla- +1 yıl
Hiçte bile🙄
- +1 yıl
@lotus-patra emin ol öyle, eksilmeyen arkadaşlara selamlarımı söylüyorum
- +1 yıl
Benim için öyle değil kendi adına konuş lütfen 😄
- +1 yıl
Eksilmeyen arkadaş ve selam derken?
- +1 yıl
@lotus-patra eksileyen yazdım ama t9 düzeltmiş, sen öyle olmaya bilirsin ama söyle biraz baksan ne aşklar hep maddiyat dolayısıyla başlıyor yanlış mıyım?
- +1 yıl
Bu konuda genelleme yapamazsın. bak biri benim benden baskalarida olbilir sonuç olarak. her kadın aynı değildir 🙂
- +1 yıl
@lotus-patra tamam genelleme yapmayım, %99
- +1 yıl
Allah razı olsun 🙄
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 19,5b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı göstermek ve anlamaya çalışmak yeterli.
30 Yorumla
+1 yılSevgi ve saygı.
Kalbi temiz olana !20 Yorumla
+1 yılLimitsiz kredi kartı🙈🙈
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 22b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgi, ilgi ve alışveriş tabii bir de kuaför
23 Yorumla- +1 yıl
Çiçekler dalında güzeldir, iltifat da mutlu eder elbette 😌
Sınırsız alışveriş 😀
21 Yorumla- +1 yıl
En dürüst görüş 😄
+1 yılİlgi görmek,
Takdir edilmek,
Sevilmek,20 YorumlaNe yaparsan yap yine de Mutlu olmayan da var.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok doğru demiş görsel
10 Yorumla Sevgi ve ilgidir bu kitabın ilk satırıdır.
10 Yorumla
+1 yılGüvende ve huzurlu hissetmek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTatil arkadaşlar. Güzel pilanlanmış bir tatil.
10 Yorumla
+1 yılilgi sevgi sadakat ve çikolata mutlu eder
16 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
bir kadını kaybetmek için: bla bla
10 YorumlaBence ince düşünceli olmak
10 Yorumla
+1 yılGüzel ve yormadan sevilmek
10 YorumlaPara araba tatil hediyeler alışveriş
10 YorumlaIlgi, sevgi, sahip çıkmak ve onu korumak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı sevgi dürüstlük sadakat değer ve ilgi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılGuvenebilecegi bir erkek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılSarılmak, Öpmek, koklamak...
10 Yorumla - Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı