Ben burada cinsiyetçi bir ayrıma hayatta katılmıyorum. Kişiye göre o kadar çok değişiyor ki bu durum. Hisleri genelde doğru çıkan insanlar kadın ya da erkek olsun zeki insanlar olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış bir durum.. Bazen detaylara da kulak asmayabiliyorsun..
Kadınlar bu gibi konularda ben demiştim, ben bilirim, bak ben dediysem hep öyle olur falan filan gibi çıkarımlar yapsa da kendi birlikte oldukları insanları daha tanımıyor, ne olduklarını öğrenemiyorlar.. Bazen öyle basit meseleler oluyor ki daha onu bile kavrayamıyorlar... Ben çevremde çok gördüm böyle çeşit çeşit mevzular..
O yüzden herkes kendini uzman sanmasın bu konuda..
Selamlar 🙂 Bu durumun kişiye göre değiştiğini düşünüyorum. Net olarak kadının hisleri doğru çıkar veya erkek doğru hisseder gibi bir düşünceye varamayız ama kadınların genel olarak doğru hissettiğini düşünüyorum. Sebep olarak da kadınlar biz erkeklere göre daha naif yapıdadırlar ve hisleri de o şekilde yoğunlaşır. Karşımızdaki insanların yapılarına ve bizlerin onlardan beklentilerine göre de değişebilir bu olay, önemli olan olaylara objektif açıdan bakabilmek.
En İyi Cevaplar