Yaşamı boyunca her insan yalnız kalmak istemiştir. Kimsenin olmadığı bir yerde bir başına oturmak, düşünmek kendi kendini dinlemek bazen bu davranış rahatlatır insanı. Aslına bakarsanız bu çokta kötü değil bana kalırsa kalabalık ta yalnız kalmaktansa yalnızken yalnızlığı hissetmek çok daha iyi olsa gerek.
Soru başlığını görünce iç çektiklerimden biri daha...
Yalnızlık, hepimizin içine attığı hayaldir aslında. Herkes yalnız olmayı, bir saatliğine dahi olsa yalnız kalmayı istemiştir. Ama çok az insan buna cesaret edebilir. Çünkü yalnız kalırsa insan, güvenebileceği kimse olmaz. Kendi başına öğrenir, yaşar hayatı.
Kısaca yalnızlığın en güzel yanı verdiği huzur, saçtığı koku, öğrettiği hayattır. Kendimizi tanımamız, derinlere sakladığımız benliğimizi bulmamızdır. ----------------------------------- #gülümse📸
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkürler güzel yorumunuz için hoş geldi gözüme sade ve güzel
Yalnızım. Çevrem insanla dolu değil. Böyle olmayı ben mi istedim bilmiyorum. Ama sanki bu koskoca evrende unutulmuş gibi hissediyorum kendimi. Sanki herkesin hayatında görevim bitmiş, miadımı doldurmuşum. Hiç kimseye kızgın değilim kırgın değilim. Aslında kırgın olmam gerekirken değilim. Sanki roller karışıyor birbirine. Ne karışmamıştı ki zaten.