Yalnız olmayı seviyor musunuz ve size göre en iyi yanı nedir? 

Kafa dinlemek için iyi oluyor. Bazen hiçbir şeye tahammül edilmiyor. Ne insan varlığı ne de konuşma sesine.
Kendi kendine kalıp en azından müzik dinlemek daha iyi oluyor.
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim.😊
kırıldıkça yalnızlaşıyorum sorun ettiğim yok
Cevap
19Cevap
En güzel yanı kendini bulduğun bir dönemdir. Kendine vakit ayırıp hayata karşı neler istediğini kefettiğin yerdir. Başka da güzel yanı yok.
Nasıl bir yalnızlık ruhsal insanlardan kaçış hali mi yoksa bazı zamanlarda ortamda tek olmak mı
Ruhsal anlamda.
Saymak ile bitmiyor ki en azından her akşama buluşalım diyen yok
Karışan yok istediğin gibi takılabiliyorsun onun şu derdi bunun şu derdi olmuyor.
Yalnızlık iyi değil 10 lu 20 li yaşlarım yalnız gecti şimdi de 30 lu yaşlarım yalnız geçiyor ve yalnız yaşlanıyorum
ses seda yok karışan yok onu niye öyle yaptın diyen yok
Yalnız kalmayı pek sevmem delirecek gibi oluyorum tek başıma
Sadece kafa dinlemek :) Yalnızlık da birliktelik güzeldir :)
Rahatsız edenin, mesaj atanın, ilgi göstermek, zaman harcaman gereken birinin ya da birilerinin olmaması
Her istediğini özgürce yapabiliyorsun. Kimseye hesap vermek yok. İstediğin herkesle konusabiliyorsun. Kendini daha fazla dinliyorsun
Ben doğduğum günden beri yalnızım üstad heeşeyi güzel teksin ve kafana göre takılıyorsun herşeyde senin
Yalnızlığı yaşayamıyorum ki, herkes kendi iç benliğiyle baş başadır. İç seslerinin kalabalık seslerinden dolayı, yalnız hissedemezsin.
Kafa rahat kimseye hesap verme veya cevap verme zorunluluğu yok. Ama yalnızlığın fazlası da sıkabiliyor.
Kalabalığı sevmesem de tamamen yalnız kalma düşüncesi korkutur
yalnızlık, alın yazısının insanı kendi kendisine ulaştırmak için başvurduğu bir yoldur."
Herzaman değil, zaman zaman yalnız olmayı seviyorum. En güzel yanı da kafa dinlemek.
Kendime zaman ayırıp kendimi anlamaya çalışıyorum.
Sesizlik mesalla çok güzel
Kimseye hesap vermemek 😁
2 senedir pek göremedim guzel yanını
rahatsın kafa rahat herşey iyi ya
Özgürlüğüm 😌
Kafa dinlemek
Sıfır beklenti
Kafa dinlemek ve huzur bulmak yalnızlığı seviyorum
Huzur özgürlük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar