Kişilik & Karakter Gencler size hiç yakışıklı olduğunuzu soyleyen ya da güzel olduğunuzu söyleyen oldu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Anneniz babanız teyzeniz halaniz babanneniz dışında 😂 Oldu Olmadı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gencler size hiç yakışıklı olduğunuzu soyleyen ya da güzel olduğunuzu söyleyen oldu mu? Cevapla Babalık Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Annelerimize göre zaten hepimiz dünyanın en güzel veya yakışıklı çocuğuyuz. :D 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Evet oldu 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evet her gün duyuyorum 0 0 Yorumla
selinnatess Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Selam bana özelden mesaj atar mısın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neddn Yorumla
Burkiibeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Milyon kere 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Banada milyon kere dediler ama ben tipsizim mk, demekki herkese diyorlar bunu Yorumla Burkiibeyy +1 yıl Yok benim arkadaş çevre dışı ne bilelim reis seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Annelerimize göre zaten hepimiz dünyanın en güzel veya yakışıklı çocuğuyuz. :D
Evet oldu
Oldu ama hiçbirine inanmadım
Evet oldu daha bu gece oldu
Evet her gün duyuyorum
Selam bana özelden mesaj atar mısın
Neddn
Oldu :) çünkü fıstığım ben😬
Milyon kere