Yoo herkesin tipi olacak değilim sonuçta.. herkesin begenisi farklı. Ama tabi söyleyiş biçimi çok önemli.. birilerinin yanında rencide eder gibi asagilar gibi ya da afedersin azını yaya yaya konusursa tiksinir gibi, muhtemelen bu hayatinda yaptigi en büyük yanlış olur 😄 şiddete karşıyız yanlış anlaşılmasın biz lafimizla doveriz ✌️🕊️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben kaslı ve uzun boylu olmadığım için yüzüm güzel bulunsa bile hanımedendiler beni sevmiyor. 😊 Ben de onlara ideallerindeki kaslı uzun ve zengin erkeklerle mutluluklar diliyorum. 😊 Sap olsam da fitneci veya fesat biri değilim. Ben sevilmesem de herkes sevilsin.
Neden alınayım ki. Benim güzellik veya yakışıklılığımı karşımdakinin görüşü mü puanlıyor ki. Beğenir, beğenmez yani. Aynı şey benim için de geçerli de. Büyütülecek bir şey değil ki bu..
Ben güzel miyim diye soru sormam birine.. Ama diyelim ki sordum. O da bana cevabini iyi ya da kotu verdi. Alınmam.. Sormussam durust olsun diye sormusumdur. Ama tutup ben sormadan soyle boyle derse bana gelir periler.. Sanane looo derim içimden, tabi içimden.. Dışımdan öfkeden sırıtırım kendi kendime.. Fena bozulurum.
Hayır tabiki , tercihler değişebilir, birisinin gözüne hitap etmemem beni ilgilendirmez ben kendi kendimin gözüne hitap ettikten sonra bu da kimseyi ilgilendirmez 😉
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Niye alinayim makyaj bile yapmaadim bir kere bile (hem de herkesin özgüvensiz olduğu bu devirde) umrumda değil başkasının hakkımdaki olumlu olumsuz düşünceleri
Haklı derim çünkü kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, esmer vb. özelliklere sahip değilim; evde kaldım.
Net alınırım zaten içten içe yansıtmadığım bi özgüven problemim var daha da yerle bir eder özgüvenimi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben çok pis takarım en son eski sevgilimin mesajlarını görmüştüm diyorduki arkadaşına pek güzel bi kız değil daha güzellini bulursam ziplicam felan demişti çok üzülmüştüm beni hep çirkin hisetiyordu halbuki o güne kadar ilk çirkinsin diyen oydu