Aglama nobetleri geciriyorum derdimi anlatacagim kimsem yok sadece sizler varsiniz bana yardim edin lutfen dinleyin beni?

Surekli ağlama nobetleri geciriyorum ve bu iş yerinde evde yolda vs her yerde ve insanlarin bunu farkedip bana acimalarini beni gucsuz gormelerini ya da dikkat cekmek icin ilgi icin yaptigimi dusunmelerini istemiyorum o yuzden tutmaya calsiyorum sessiz sessiz kosede aglamaya basliyorum saatlerce suruyor tam normale donuyorum yarim saat sonra yeniden aglamaya basliyorum yetmiyor her gecede agliyorum sebebi hem var hem yok gibi ruhen olarak cok yoruldum dusunmekten ve insanlardan yapi itibari ile cekingenim buda yordu fazla deger veriyprum icine kapanigim herkese iyiyim diyiyiyorum derdimi asla anlatmiyorum anlatacak kimsemde yok zaten etrafa cogunlukla gulucukler saciyorum ama icim harabe patronlarim yuzume bakmiyor ben konusurken baska seylerle ilgileniyorlar buda beni cok uzuyor aslinda tum birikmisliklerim cikiyor yavas yavas ama hic gecmiyecekmis gibi kendimi cok kotu hissediyorum derdimi anlatacak sadece burasi var şu an bile agliyorum cokta yalnizim lutfen yardim edin bu mooddan cikmak istiyorum gozlerim kipkirmizi oluyor anliyorlar elemanlar vs
Aglama nobetleri geciriyorum derdimi anlatacagim kimsem yok sadece sizler varsiniz bana yardim edin lutfen dinleyin beni?