Etramdı hiç dostum veya derdimi anlatacağım kimsem yok beni dinler misiniz?

Annem ve babam sürekli tartışıyorlar babam çalışmıyor eve doğru düzgün para girmiyor annem de bu konudan rahatsız ve hep kızıyor babama. Babam çok sinrili ve hiç bir şeye tahamülü olmayan biri. Bugün yine tartıştılar ve babam şunları söyledi siz çöpteki ekmeğe muhtaç olana kadar ben çalışmam siz hiç bir şeye layık değilsiniz dedi bu sözleri beni çok derinden etkiledi ve bu söz yüzünden kafayı yiyecek durumdayım. Babam eskiden çok para kazanıyordu cebinde tomar paralarla geziyordu ama o paraların hepsini kardeşlerine babasına verdi dağıttı amcalarımın sünnet düğününden evlilik düğününe kadar yaptı şimdi hiç biri yüzümüze bile bakmıyor ne arabamız ne de evimiz var kimse aramıyor sormuyor okula gidiyorum arkadaşım yok üstüne benim 3 sene kışın sonbaharda felan hep giydiğim ve hâlâ da giydiğim hırkam ile dalga geçiyorlar üstünde çürüdü çıkar artık şunu ailelerinin durumları iyi olduğu için her şeyi yapıyorlar beni hep aşağlıyorlar dışlıyorlar düşünün ergenlik çağındasın lisedesin eğlenip hiç bir şeyi düşünmemen gereken yaşlarda ne tür sorunlarla karşılaşıyorum sevenim yok dostum yok arayıp soranım yok deprem bölgesinde yaşıyorum oturduğumuz ev orta hasarlı size yemin ederim evin yıkılıp *lüp kurtulamk istiyorum. Piskolojim çok bozuldu evden dışarı çıkamıyorum 40 gün sonra okullar açılacak okulum eve uzak 15km mesafede sırf para çok gitmesin evdekiler laf etmesin diye 2 otobüsle gidilen yolu 1 otobüsle gidiyorum yolun yarısını yürüyorum bazı günler otobüse bile binmiyorum okulda yemek yemiyorum zaten öğle araları mescide gidip oturuyorum tek başıma. Derdimi dinleyecek anlatacağım hiç ama hiç kimsem yok artık son noktalardayım ve dayanamıyorum kimse beni sevmiyor kimse beni istemiyor yeter gerçekten yeter çok zor durumdayım her gün dua ediyorum ama yok olmuyor int*h*r edecem artık elimden bir şey gelmiyor bu hayat beni çok yordu bu genç yaşımda umudum da kalmadı halim de diyeceklerim bu kadar buraya kadar okuyup cevap verdiyseniz çok teşekkürler hakkınızı helal edin

Etramdı hiç dostum veya derdimi anlatacağım kimsem yok beni dinler misiniz?