2,3 saat önce okuldan tanıdığım bir kızla önce whatsapp dan tartışıp sonra konuşalım diye buluştuk konuşma bir anda fiziki Kavgaya döndü kız kısacık bir kız ve ben kavgaya cesaret edebileceğini hiç tahmin etmiyordum bir anda bana daldı ve vuruştuk kız bir anda beni yere düşürdü ve yüzümü falan çizdi tekme attı vs beni dövmüş gibi davrandı “böyle dayak yersin işte adam ol “ falan dedi yani kız beni dövmüş gibi oldu millete anlatırsa ben bunun böyle olmadığına nasıl ikna ederim insanları?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Söylerse seviyene inmek senin gibi birisine koz vermek istemedim kadına vuracak halim yoktu dersin
El kaldırdım ama
Biyolojik olarak çok da mümkün değil şahsen bana gelip ikiniz anlatsanız basbaya senin kıza izin verdiğini düşünürdüm bu arada karşılık vermediğin için teşekkürler : )
Verdim ama karşılık sinirle
Şey karşılık verdiğin halde üstün geldiyse kızı tebrik ediyorum bu arada teşekkürümü geri alacağım :D of ben yine de inanmazdım o kızın seni dövdüğüne ya bilmiyorum ikna olamadım ben 😂 şey dersin en kötü tüm kuvvetini kullanmadığını ve kullansaydın kimin galip geleceğinin bariz bir şekilde ortada olduğunu yani çok da dövdüm diye söylenmesinin boş bir ifaede olduğunu söyleyebilirsin aklıma yalnızca bu geldi
Ha zaten vuruştuk yazmışsın boşluğuma gelmiş gece algılarımı kapatıyorum sanırım kusura bakma 😂
Ben de inanamıyorum şansa kazandı ama güçlüydü de ve öyle kısa boylu bir kozda nasıl güç varmış hayret ettim
Eh olur böyle şeyler üstünü örtecek bir şey yok her zaman güçlüler kazanmaz : )
Bana asıl koyan güç değil zaten o kıza kavgada kaybetmek
Bence bunu sorun etmediğin zaman kazanmış olursun
Çevrede adım çıkacak bir de
İyi de hani maksimum 2 gün konuşulursun sonra bitti hani çok da aman aman bir sorun olduğunu söyleyemem hem düşmüşsün de bir de öyle düşün kız güçlü olsa bile onu dövmemenin iki sebebi var birincisi düşüp savunmasız kalmışsın ikincisi yeterince karşılık vermemişsin
Ya düşüp savunmasız kaldım evet ama kız beni kaldırmadı yerden bildiğin yani etkisiz hale getirdi bir de ben de karşılık verdim baya ama yani dürüst olayım kız diye sakınmadım yani karşılık verdim baya ama şanslı şekilde yere düşürdü beni o kötü oldu
Bak kendin diyorsun düştüm şanslıydı herkes için söyleyemem ama çoğu kız bunu dese bile inanmaz boşluğuna gelmiş gözüyle bakarlar çünkü okey kızın bir kuvveti var ama şöyle de bir gerçek var hem boy olarak hem kuvvet olarak kızdan güçlüsün belki zorlardı ama üstün gelirdin rahatlaman ve konuşulanları takmaman tavsiyem
kıza pigme dedim cüce dedim baya seni pişman ederim yazdı hahahha sen mi pigme falan yazmıştım şimdi bu kız benimle yüz yüze gelince dalga geçerse ne yapıcam?
Bir de aynı okuldayız yani
Gül geç sen kendinle dalga geçebilirsen onun hevesi kırılır dalga geçemez
Bence aptallık yapmışsın o sana vurduysa sen de ona vurmalıydın
Vurdum ben de dikkatli oku
Vurmaktan kastım kendimi korumandı kız vurmuş seni
Evet
Kız benim hakkımda ne düşünüyordur sence?
Söyle lütfen kızmıycam
Silmene de hiç gerek yok
Neler duydum ben yorumlarda merak etme
Dövdü gibi oldu diyorsun çakal bildiğin dövmüş işte seni
Gerçekten tebrik ediyorum seni ne okursa olsun vurmak istememişsin ama kız haketmiş yani orda senin dövcebikixeğini herkes bilir rahat ol
El kaldırdım ama
Kotu olmus manyagin tekiydi dersin ya
Bide en azindan dalmamissin dalsaydin sonra femizciler toplanirdi basina ne yapsan suc olurdu
Ben de vurdum ona
O zaman dovulmussun resmen
Sorun neydiki
Bu kızla anlaşamıyprdık ben de arkasından biraz salladım kulağına gitmiş
Buyuk asklar nefretle baslar
Ciddi yorum yapsana
Dersin o bana saldirdi ne yapacagimi bilemedim bide bir kiza saldirracaktim gibisinden ama bak dedigim olabilir
Keske sallamasaydin arkasindan sende
Anlamadım
Kiza mi bide saldiricaktim dersin ve dedim buyuk asklar nefretle baslar o olabilir dedim
Bide niye salladinki keske sallamasaydin
Ya kız durduk yere atar yapan ergen triplerde bir kız sinir etti beni
Heralde kucuk yapilisin dovmusse seni neden bulustunki onla kavga ediceginiz belliymis zaten
Kız çok kısa 1.60 falan ben 1.75 İm ama 56 kiloyum kız ise kısa ama benden kalındı
Bana saldırmaya cesaret edemez diye düşündüm
Oha cok zayifsin
Hayir saldirmasa bile kavga edicektiniz sozlu dalis gibi neden bulustunuz
İşte yiyorsa gel falan dedi ben de alaycı cevap verdim hatta tamam pigme falan dedim konuşuruz dedim ama kavga çıktı
Gecmis olsun diyelim ne diyelim kiz gucluymus heralde
Valla güçlüydü ama yani bilmiyorum şoktayım
Neyse olan olmus bari size herkes baktimi
Neyse takma ya anlatirsada kiz diye ustune gitmedim dersin
Yok kızın iki arkadaşı gördü ama
Gulmuslerdir bide ebcianxiw olsun knks saglik olsun
Sen benimle alay mı ediyorsun derteleşiypr musun?
Takma kafana bir kizi tek tokat dalacak halin yoktu
Takma ya cidden sen bir kizi dovsen keske el kaldirmasaydim diyecektim
Kız yaymış bile çevreye teke tek çıktık dövdüm onu tipini kaydırdım falan demiş hatta
Kanka ne onemi var kac ay sonra unutulucak
Yüzüne bakıcam onun okul açılınca bir de
Lise kacsiniz siz ya
Son
Olur lise boyle seyler takma
Hırsımdan uyuyamıyorum bile
Kanka sacma sapan seylere takma istek atan senmiydin bice
Hayır
Peki kız benim için ne düşünüyordur beni nasıl görüyordur yani şu an? Dürüst ltfm
Yani demistir o kadar atar gider yapti brn kazandim demistir
Aynen o da koydu zaten kıza pigme dedim cüce dedim baya seni pişman ederim yazdı hahahha sen mi pigme falan yazmıştım şimdi bu kız benimle yüz yüze gelince dalga geçerse ne yapıcam?
Gecebilir kasinmasaymissin
Cevap verme gec ya
Kendi arkadaş grubum bile öğrenmiş benimle dalga geçiyor şimdi
E dövmüş
Düşmeseydim gösterirdim ona ben
Sence ne düşünürler ve kız ne der?