Hadi soruyu da beğenin bakalım.
Bir gün mutlu aile tablosu çizebileceğinize karşı inancınız var mı?
Hadi soruyu da beğenin bakalım.

Selam Perso,
Benim nefes aldığım sürece her şeye inancım tam. Dünyada milyarlarca insan var. İlla ki bir gün doğru insan ile doğru yola girilebilir. Bu konuda kesinlikle endişe etmiyorum. O yüzden rahatım diyebilirim. Hayal etmek, umut etmek ve güzel düşünmek bile yeterli. Evrene böyle güzel enerjiler yollarsak bazı şeylerin gerçekleşmemesi için bir sebep olmaz. Dediğim gibi ben inanıyorum hayalimdeki tabloya kavuşacağıma.
Herkesin bu aile olgusunu gerçekleştireceği kişi vardır elbet.
Ama zamanı gelmemiştir orası ayrı.
Ben, hiç ulaşılamayacak bir yerde de olsa kişi, kaderindeki insan ile yollarının bir yerde kesişiceğine inanıyorum.
Bu ulaşılamayacak yer dağ, bayır dünyanın en ücra köşesi bile olsa...
He ama kaderindeki insan ile mutlu aile tablosu çizilir mi orası muamma.
Herkes aile olur ama herkes mutlu aile olamaz.
Bunun için şuur lazım.
Az da olsa var
Var tabi ki
Cevap
39Cevap
Mutluluğu yakalayabileceğimi düşündüğüm bir yer var ve şu sıralara tek inancım oraya erişebilmek.
Ben bilmiyorum, biriyle evlenip bir aile bir düzen kurup yüzümün güleceğini sanmıyorum. Benim hayatım orda burda sürünerek, ciğer 5 para etmez kızlarla sürterek, acı yalnızlık ve keder içinde geçecek diyorum. Allah nasip etmedi. Nasip edeceğine dair en ufak bir ışık dahi vermedi. Sürekli kaybettim. Doğru dürüst 1 yıllık bir ilişkim dahi olmadı bugüne değin. Bilmiyorum. Hani aşk adına hiç bir başarım yok. Hep hata, hep kayıp hep mağlibiyet biriktirdim. Aşk kapısının önünde insanlar vuslat toplarken ben ayrılıklar süpürdüm. Kavuşanları gördükçe koştum sevdiğime payıma hasret düstü. Hepsi geride kaldı. Bunları düşünmüyorum artık. Aşkdan ya da bir kadından bir beklentim yok. 5 gün önce Evlenmek istediğim kadın tarafından yaklaşık 1 aydır aldatıldığımı öğrendim. Hayat... bu saatten sonra hiç bir kadına da ciddi niyetle yaklaşamam artık... kim bilir belki yanılıyorumdur, belki mutluluk sandığımdan daha yakındır. Ama ben ufukta umut göremiyorum...
#ptsmağduru
Inanmiyorum diyorum ama ister istemez içinden bir yerlerden inandigimu hissediyorum umut ediyorum ama olur mi bilmiyorum...
Benim kalmadı
Erkekler düzgün kızlara yanlış yaptığı için onlarda acılarını başkalarından çıkarıyor.
Kızlarda belalı gözüken erkeği ben bunu adam ederim diyip pesinden koltuğu için bu dünyada mutlu aile tablosunu çizebileceğimi sanmıyorum
Yuh 9 ay mı en fazla 2 gün yasını tutarım hem bana bi kere acı vermiş ben 9 ay acı çekerken kendime 1000 kere acı verecem çok mantıksız. hayat devam ediyor derim.
Pardon yanlış soruya cevap yazmışım 😂
Malesef diyerek başlamak istiyorum. Gelecek kaygısı olan bir gencim, ne aldığım eğitimden ne mesleğimden ne de maaşımdan memnunum. Kendim nasıl ayakta kalırım diye düşünüyorum. Mutlu bir aile tablosunu bir köşeye bırakalım kendi hayat tablomu bile çizemeyeceğim.
Bu devirde mutlu aile tablosu çizmek sandınız kadar kolay bir şey değil. Elbette Allah nasip ederse olacağına inanıyorum ama artık insanların mutlu aile tablosu gerçekten çizdiğini inanmıyorum
İnanmak yapmanın yarısıdır. Mutlu bir aileye sahibim, ama olmasaydım da mutluluğu bulmak için birçok şey feda ederdim.
Valla bu hayatta hiç bir şeye inancım kalmadı,, umudum var ama gücüm yok.. tekrar tekrar başa sarmaya kuzum 🌹
Şu anda bile kendimle zaten çok mutluyum..
Mutluluğa sahip olamasaydım, evlilik ya da bir erkekle yakalayabileceğimi de hiç sanmıyorum..
Benim inancım tam. Yalnız ufak bir sorun var. Aysel mide kanseri , ona bişey olursa (ki olmayacak) aile falan kurmam asla.
Aşkın sadece geçici bi durum olduğunu düşünüyorum umarım aşkın sevgi haline geldiği zamanı yakalıyabilirim
Yani inancım var bir yerlerde
Böyle bir mutluluk ve tablo hayalim yok ki beklentim ya da umudum olsun. Keyfim yerinde kafam rahat, gerisi çok da tın...😅
Evlilik düşünmüyorum kendimi farklı şeyler ile mutlu etmenin yollarını buluyorum.
Valla tüm inancım bitti ne evlilik ne çocuk ne gelecek hiçbir şey düşünemiyorum artık
Benim çocuklarımla çok süper bir ailem var sevgili falan da neymiş oyle
evlilik herkes için haktır.
herkes dogru kişileri bulması umudu ile...
Hanımefendiler kötü çocuklarla tek gecelik ilişkiler yaşadıktan sonra benim gibilerle evlenmeyi son çare olarak görüyorlar. O nedenle enayi gibi sömürülmemek için evliliğe karşıyım.
Mutlu olacağım tek tablo tek başıma olduğum tablodur
Hayır, hiçbir zaman mutlu olamayacağım. Ailem de olmayacak; çocuklarım... Beni kimse sevmeyecek.
Eğer şu an aklımdaki ve kalbimdeki kişiyle bunu yapacaksam evet inancım var
Kendime güvenim sonsuz da. Aile mutlu luk huzur kadında imkansız bunlar
Fikrim yok.. Bilemiyorum.. Sanırım yalnızlığımla evliyim.
Amacım mutlu olmak değil, amacım bir amacıma ulaşmak.
acıkcası yok ya evlilik hem istiyorum hem istemiyorum hatta tek isteme nedenim aile evinden kurtulmak
Birinin birini karşılıksız seveceğine dair bile inancım yok.
Evlilik düşünmüyorum.
Hiç bir kaygım yok çünkü olumlu ilim li ve anlayışı fazla olan biriyim
Halen var devam ediyor
Az da olsa var umudum😃
Inancim hep tam buna.🙏
Hayat yarın kime ne getirir bilemeyiz belki çok mutlu olucan belki hiçutlu olamayacaksın belki senin için bu imtihan olucak kader kısmet belli olmaz
Şu an bile mutlu bir aile tablosu çizebilirim çunku ailemle mutluyum şükür
Evet var doğru insani secebilecegimi düşünüyorum.
hayır yok çünkü mutluyum şükür
Tabikide her zaman iyi olana bakarkm
Elbette var öyle düşünmezsen hiç bir zaman olmaz.
Evet bir gün mutlu olacağım
Mutlu olmak göreceli bişey
Var tabi ki.
Ah pudinn seni adi pislik 😂
Hayalimde bir aile yok ki mutlu olsun
Var diyelim uyumu yakaladıktan sonra neden olmasın
Evet içimde küçükte olsa bir umudum var
joker seni üzerler adamım
~evet, umudum hep var 🌷
Benim yok öyle bir inancım.
Elbette var ama çok az
hayır sanmıyorum bu konuda umudum yok
İnanmak istiyorum.. Ama olmuyor efendim... 😔
Evet son bir inancım kaldı artık
Ne inancim ne istegim var.
Var, neden olmasın, ama doğru kişiyle.
Herzaman umut vardır. Umutsuz yaşanmaz, çok şükür
Kısmen var bilmiyorum
Evet ben eşim ve kuzularımm😍
Bugün sabah kalabalık aile kahvaltısı yaptik
hiç bir şeye inancım yok.
sanmıyorum..
bekar öleceğim..
Hayır, ne evlilik ne de aile planım var.
Yasadigin surece umut vardir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?