Benim var ama işte 🤐

Şu anlık yok. Aile kurmak güzel bir şey aslında ama aşırı derece sorumluluk, ciddilik ister. Bilmiyorum zaten evlensem çocuk ister miyim bilmiyorum. Çocuklarla pek baş edemiyorum, severim bazen ama fazlası yok. Zaten daha erken belki zamanla başka fikire ve düşünceye sahip olurum.
Hayır, yok ya. Evlilik bana çok uzak. Valla çevremin kötü ilişkisine vs çok şahit oldum. Ben de evlenmiş kadar oldum, gerek yok buna. Evlilik kelimesinden aşırı derecede soğuyorum. Bu devirde hele ki, adam gibi adam bulmak çok ama çok zor. Git ahırda iğne ara, o bile kolay yani. O derece tiksindim ya. Ben o evliliği birisi ile yapmak istemiştim. Oda olmayacağına göre, kimse olmasın daha iyi. Ben böyle daha iyiyim ve daha rahatım. Koca dırdırı yok, bir şey yok, karışan, eden yok böyle daha iyi cidden bana göre.
:/
Var tabiki herkese tavsiye ederim insan gibi yaşayın asil olun ya çok takıyorsunuz kafanıza parayı an**zı Napolyon mu becerdi he 3 günlük dünya bu gün varız yarın yokuz para herşeyi satın alabilir doğru ama aile ve sevgi parayla satılmayan değerler arasında vardır.
Cevap
68Cevap
Herkes aradığı doğru insanı bulursa evlenecek inşallah
Çok mantıklı 😄
Evlenmek kendi evimi yapmak şehirden uzak bir yerde sakin loş doğaya yakın bir yerlerde. İnşallah bunlar olucak.
Amac çocuk sahibi olmaksa, bir. miktar sperme bakar
Amaç aşk, seks ise sevgili olmak kafi bunun için.
Etrafınızdaki mutsuz evlilikler size hala bir ibret olmuyor mu?
Evlenmeye bu kadar meraklı olmayın.
Evlilik bir oyun değil.
Var tabii, en büyük isteğim.. Herşeyiyle doğru ve hayırlı eşile güzel bir aile kurmak çok iyi çocuklar yetiştirmek bir ömür mutlu ve huzurlu olmak yaşamak..
@Redman27 Kesinlikle
Var 😓 ama nasıl olacak inan ki hicbir fikrim yok! Tutku, aşk, sevgi istiyor insan ama ne bilim 😕 uğramadı henüz böyle biri...
Cok şükür herkesin vardır tabi bende sevdiğimle evlenip 3 çocuğumuz oldu Allah herkese nasip etsin🙏😘
Evet ama aşık olduğum adamla sıradan hoslandigim geçici gördüğüm biriyle değil sonsuza kadar seveceğim biriyle
Elbette var. Ama sırf evlenmek için evlenmem. Evliliğin ne olduğunu bilen helal süt emmiş hanım hanımcık biriyle hayalim
Var tabi ki insan hayal kurduğu müddetçe yaşar. Motorları maviliklere süreceğiz daha 😅
Evlilik meraklısı değilim. O hayali kurduracak biri de yok.
Hanımefendiler sadece kaslı uzun boyllu ve zengin erkeklerle aile kurmak istedikleri için onlara ideallerindeki eşle mutluluğu kendime de huzurlu yalnızlığı diliyorum. 😊
Ailem var zaten çocuklarımla mutlu bir yuva daha ne isterim
Aile kurma hayalim var mı? bazen Var bazen Yok. Bu mevzuda ne istediğimden emin değilim.
Evlenmek istiyorum ama evleneceğimi sanmıyorum aradığımı bulamam
o zaman duğa etmeye başlaman lazım bu saatten sonra o işler biraz zor
Aile kurmak çok güzel fakat çok çok iyi seçmek lazım.
Yalnız değilsin hacı bende istiyorum Temmuz gibi olucak
Düşünceler uyuşsun aşkın dozajı yükselir zaten o yüzden çok zoraki bir durum yok
Eşim ve 2 tane sağlıklı kız çocuğumun olmasını çok isterim.
var var kurcam... inşallah... kısmeti çıkan birine :)))
Hayir yok evlilik cok sacma icine dogdugum aile yetiyor.
Paykastigin fotodaki soz bana uyuyor. Asik oldugumuz herifi beklerken evde kakdik.
Gerci evlenince de evde kakacagiz. Sokakta kakacak halimiz yok😂Bu espriyi yapmasam olmazdi🤣Cunku bu evde kalmak lafi cok sacma.
Kalacak
Var çünkü yalnız yaşlanmak kötü bir durum ama maalesef ben hiç evlenemeyeceğimi hissediyorum
Belki saçma olucak ama arabam evim herşeyim var ama çok kararsızım hala bilemiyorum korkuyorum
Her genç kızın vardır
Evet ama onun öncesinde yapmak istediğim pek çok şey var. Daha onda birini bile yapmadım
Aile derken ille bir koca değil de ailem gibi sevdiğim birileri olsun isterim
Valla tc de bu kadar fakir erkeğin olduğu bir diyarda evlenilmez
Var. Mutlu bir ailem olsun o ailenin içinde koşturan çocuklarım olsun isterim.
Kimse demiyor ki devir kötü bu çocuğunda evi olmasın.. arabası var mı? Maaşı güzel mi? Evi de olursa hani iyi olur...
Ne mutlu yaa böyle hayata
Evet çok düşünüyorum ama benim birşeylerden vazgeçmemi bekliyorlar bende vazgeçmeyince olmuyor
Birlikde karavan almak daha sonra evlenmek kimi bir hayal var;)
Varrr var hemde asiri artik kendi yuvam olmasini istiyorum
Onceden cok hayal kurardim ama simdi ne hayallerim nede umudum kaldi
Var ama bu şartlarda ve böyle bir dünyada sanırım sadece hayal olarak kalacak.
işim bile yok çocuk istiyorum ben de şaka gibiyim aga sdfgksdfg
Hiç yok. Kendi halimde çok iyiyim.
Bir kaç sene evlilik düşünmüyorum
denedim olmadi maalesef..
evet var birgün mutlaka aile kurmayı düşünüyorum
Henüz öyle bir şeye hazır değilim
Bir ailem var zaten kank.
aile kurmak güzeldir.
Gelsin hayat bildiği gibi demiş Sezen Aksu. Nasip
Nasip tabiki ama su an oralarda gözüm yok
Aile kurmak en güzel hayalim
elbette
yeniden aşık olabilirsem
Hayalim yoktu ama kurdum
Elbette var hayirlisi
Yok öyle işlere zamanım
Kur kanka bebekte yap
Bir kere kurdum bana göre olmadığını anladım..
İstiyorum evet bakalım
Çocuk istemiyor olsaydım hayır
Var tabikide 😄 hemde en güzel hayalim
Var aslında ama zor gibi görünüyor.
Var Ama
Kafa dengi bulmak zor
Evet var ama şimdilik çok uzak duruyor
Evet var ama işte, belki de olmayacak
Benim de var ama işte..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?