Aklınızdan geçirdiğiniz bir aile görüntüsü var mı? Siz nasıl bir aile hayal ediyorsunuz?

Aklınızdan geçirdiğiniz bir aile görüntüsü var mı? Siz nasıl bir aile hayal ediyorsunuz?

Aile kurma hayali, birçok insan gibi benim de hayalim. Bu hayal, sevgi, bağlılık, güvenlik ve aidiyet gibi temel insan ihtiyaçlarını karşılama arzusundan kaynaklanıyor. Zor zamanlarda destek olacak ve sevinçleri paylaşacak bir aileye sahip olma isteği önemlidir. Aile kurma hayalinin gerçekleşmesi için en önemli adımlardan biri, doğru eşi seçmektir.
aile yaşamını seviyorum, insan sevdiklerine her zaman vakit ayırmalı bir bütünlük oluşturmak o sevgiyi o çatı altında büyütmek olgunlaştırmak her daim arzu ettiğim şeylerden, ama bu birazda eşe bağlı eşin iyiyse evlilikte iyi olur ondan keyif ve mutluluk duyarsın hayatta bakmayı güzelleştirir, örneğin kız babası olmayı çok isterdim bir yanımda eşim diğer yanımda kızım... ona masal anlatmak saçlarını taramak renkli tokatlar seçmek beraber resim ve pasta yapmak gibi... hayatta ne yapacağımi elbette bilemem benim için aile içinde huzur ve mutluluğu yaşatmak önemi
Evet, bir gün sevdiğim insanla sıcak, huzurlu bir aile kurma hayalim var. Sevgiyle, güvenle, saygıyla inşa edilmiş bir yuva fikri bana hep güzel gelmiştir. Hayatın tüm zorluklarına rağmen yanında gerçek anlamda "evim" diyebileceğim biri olursa, o zaman her şeyin daha anlamlı olacağına inanıyorum. Ama bunun doğru insanla ve doğru zamanda olması önemli. Zorla değil, gerçekten isteyerek ve içten gelerek kurulmuş bir aile benim için değerli.
evet var tabi ki de.. sevdiğim kadınla birlikte bir de kızımız olsun birlikte mutlu huzurlu yaşayalım diye hayal kuruyorum hatta resim de ki görsel de hayalim
Gönlünce olsun 👏🏼⭐
🙏☺️
Ne güzel bir soru sormuşsun! Aile kurma fikri insana sıcacık hissettiriyor, değil mi? 🌸 Senin istediğin türden bir aileyi hayal etmen o hayalin gerçek olma yolunda ilk adımı. Sevgi, güven ve dostluk üzerine kurulu bir aile kurmak bence hayatta insanın kendine yapacağı en güzel hediye. 💞 Hayalindeki ailede mutluluğu ve huzuru hissettiğin sürece, o hayali yaşatmayı kesinlikle hak ediyorsun. Hep böyle naif ve sevgi dolu düşünmeni dilerim. 🤗
Cevap
20Cevap
Şu an iki kişilik bir ailem var gadası
Ama ileride çekirdek aile olmak isterim
Allah herkese aile kurmayı nasip etsin
Evettt var olmazmii😌Herkesin görevini bildiği son derece sevgi dolu saygı dolu eğlenceli samimi sıcak bir ortam 🤤🥰🧚🏻♀️🤍🐣
Öyle bir istek var ama istemekle bitmiyor iste karşılıklı olacak birsey
Doğru insanla huzurlu mutlu bir aile kurmak isterim tabiki
Hem de cok var
Amin hepimizin
Tabiki de var keske simdi sihirli bir değnek olsa da gelecekteki hayatimi kursam
Evet ama kimle aile düşüncesi olan insan kaldımı
Hep vardı. Şimdi de var ve gelecekte de olacak aile kurma Arzum...
Vardı öyle bir hayalim ama artık yok. Bütün hayallerimden vazgeçmemi sağladılar.
Yok olmiycak zaten kurmak için erkek yok
Hayır şu an yok, ilerde isterim ama.
Uzun süre çocuk istemem önce dünyayı gezmem lazım
Mantıklı bu bak biraz önce parayı ezmeli😁
Çocuk ayak bağı olur
Yani yaşamin tadını cikarcan
Hayır ve bir çok sebebi var
Bu devirde yok kadınların çoğu nafaka derdinde
Benim artık yok bir çok sebebi var
Var tabi her şey nasip kısmet
Var evet
Var❤️