Hayır, mümkün değil zira kendi kulağıma dahi yapmadığım, etmediğim duyumlar geliyor. Gördüklerime de hemen inanmam, neden, hangi koşulda, ne amaçla yapıldığını öğrendikten sonra yargılama hakkını görürüm kendimde ya da yargılanmama müsaade ederim.
Görmeden Allah'ın varlığına ve peygamber efendimize inanırım ama onun dışında olmayan hiçbir konu hakkında söylenen hiçbir şeyin hakkında görmeden inanmam Çünkü insanlar her zaman için kendi bildikleri şeklinde kendini inandıracak şekilde ve işine geldiği şekilde bir şeyleri anlatmayı sevdikleri için inanmam
Biri hakkında bir şey ise söylenen ona söylerim ama tabi söyleyen kişideğer verdiğim biri ise inanma ihtimalim yüksek olur ama araştırmayı da gözümle görmeyi de ihmal etmem. Ona göre kararımı veririm. En azından araştırmayı seven biriyim.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler.. Eğer bir insanla ilgili bir şeyler söyleniyorsa doğruluk payı illa ki vardır.. Ancak o insana iftira atılıyor kötülük yapmak için uğraşılıyorsa az çok o insanın böyle bir şey yapabilecek karaktere sahip. mi değil mi az çok sezerim..
Benim özellikle duyduğum ve emin olduğum bir durumsa, inanırım.. Sonuçta birinden duymadım. Bizzat kendim duymuş oldum. Ama birinin demesi ile, inanmam.. kendim duyup, ölçüp, biçip, görüp öyle inanmam lazım..
Inanmam iftira eden cok. Ozellikle erkeklerin ben o kizla yattim falan demesine asla inanmiyorum. Ulasamadigi halde sirf kendi egosu icin iftira atan kani bozuklarin laflarina inanmiyorum. Sonra ortaligi karistirip kenara gecip izliyorum.
Zaten gözünle görürsen biliyor olursun. İnanmak gözün görmediğiyle yapılan şeydir. İnanılan şeyin kanıtı olmaması gerekir. Kelime anlamı bu şekildedir. Yani evet, inanırım. İnanmam diyenlere inanmam. Onlar da inanıyor.
Hayır inanmam, önce olayı bir anlarım bunu söyleyenlerin artniyetli olabileğini düşünür bir çıkarının olduğu için böyle yapmış olabilir diye iyice araştırım ön yargılı olmamak gerekir.
aşk korku görmüyon ama var diyenler oluyor bazen e kardeşim beyindeki hangi bölgelerin olduğu belli korku amigdala kısmı aşk sevgi orta beyin düşünme ön lob düşünme frontal lob karar verme gibi gibi