Dertlerinizi sıkıntılarınızı anlatamayıp içinizde saklarmısınız İnsan saramadığı yarayı saklarmış... @. @

Benim saramadığım yarayı kimse saramaz. Ancak daha derin bi yara açar ya da acıtır. Bu yüzden yaralarım için hiç bir zaman medet ummadım kimseden. Dertlerimin tasalarımın en yakınım ile yarası sarılmış şekilde muhabbetini edebilirim. İçime atan bi insan değilim.🤷♀️
Ricam ederim günaydın
Sabah depresyona girer, öğlen çıkarım. Dışa ata ata giderim, içimde bir şey tutmam.
Eig için teşekkür ederim :)
Rica ederim iyi akşamlar
Cevap
6Cevap
Sardığım ama sakladığım yaralarım vardır.
En derin kuyuya atıyorum gadası. Birgün anlatacak biri çıkarsa özgürlüğüne kavuşacak zamanı bekliyor.
Saramadigim yaram yoktur.. saklamak istediğim için sarmadigim yaralqrim vardır. Kalsınlar öyle.. hata ya da yanlış yapmamı engelliyorlar
Ben sarsam da sarmasam da yaralarımı zaten pek kimseyle paylaşmam.. Keyifli geceler..
Genelde kendi içimde çözümlemeye giderim çığlıklarımı kimseye duyurmamaya özen gösteririm🙄
Ben çok içine atan biriyim o yüzden stresle ilgili tüm hastalıklara sahibim diyebilirim
Saklamak en iyisi ister sarmış olayım ister hala taze kalsın. Anlatıyorsun ne oluyor sanki.
Saramadigim bir yaram oldu ne kabuk bağladı ne acısı dindi
Var sakladığım bir kaç yaram ordan da vurmasınlar diye severler çünkü acıtmayı..
Bu yaşıma kadar hiç yara almadım dost arkadaş, akraba vs bundan sonrada almam inşallah
Evet, tuz basarlar falan djdj
Evet saklarim benim icimde kalmasi en uygun olani
Sarmam, saklarım yapılanı unutmayayım diye..
Evet sarıp sarmalar saklarım.
atiyoruz yuregimizin toz tutmus mahzenlerine...
tüm yaralarım saklı..
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar