'En yaralılar sadece sessizlerdir' ya da 'en çok gülen kişi herkesten daha yaralıdır' gibi genellemeler yapamayız. Çünkü bir insan herhangi bir şey komik geldiği için de gülmüş olabilir, konuşsa da karşısındaki anlamadığı için de susmuş olabilir. 'Ağır acılar, dilsizdir' sözüne de katılıyorum.
Yine de genellememek daha doğru olur. Soruya gelince de bence ikisi de yaralı. En çok hangisi bilmiyorum ama biri yarasını gizliyorsa ya çok susar, ya çok güler. Ben yaralarımı gizledim çünkü her gören parmak sokup daha da deşiyor. Üstünü çalılarla örttüm, artık kimse fark edemez ☾
Gizledim, zayıflıklarımı, yaralarımı belli edersem kanatmayı severler çünkü.. Birine anlatıp sahte teselli ve eline koz vermektense içimde fırtınalar koparken gülebilmek yalnız üstesinden gelmek daha güçlü hissettiriyor.
Şahsen bir yaram yok. Yara edinecek kadar kişileri ya da olayları önemsemiyorum artık. Önemsenecek insanlar yara bırakmazlar. Bu "artık" kelimesi çok kıymetlidir. Hayatımın dönüm noktasını oluşturur.
Yaralarım hala derinlerde kuytu köşede saklanıyor bee. Hemen hepsi gün geçtikçe ortaya çıkıyor zaten, eh biraz acı oluyor ama her şeye rağmen değiyor 😏
Gizlesem bana dert gizlemesem herkese dert o yüzden yine tüm cefayı ben çeker gizlemeye devam ederim. Taşın nereden geleceğini de yaraya kimin tuz basacağını da insan kestiremiyor çünkü...
Sakin bir yere gider bir iki gün kendimi dinlerim. Benim olan bir sıkıntı, dert vs neyse gider kendimle yüzleştiririm.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yaram dün düzeldi gözüm dün xaha iyi gördü daha mutluyum şimdi bütün huzursuz güvensizlik sizin olsun yarınlarım daha guzel olcak bakalim sen nasıl kaldıracaksın bütün bu olayları olanlarııı