Bütün her şeyin üst üste geldiği zor zamanlarınızın nasıl üstesinden geliyorsunuz? Neler yaparak kendinizi sakinleştirebiliyorsunuz?

Hayat denge sağlamak için bizi sürekli uyarır. Yanlış bir insanla birlikteysek, yanlış bir ortamda geziniyorsak küçük sıkıntılarla mesaj verir ve kimi alır mesajı. Anlamayana ise uzun vadede büyük bir olay yaşatır. Hem insan çıkar hayatından, hem de olay biter. Bu hayatın bize dengede kal mesajıdır.
Neyi abartırsan oradan kırılırsın. Süreçte sadece çatlaklar olur kırılana kadar. Şunu hiçbir zaman unutmam, bir şey parçalanmadan toparlanmaz. Bazen zor günler geçirebilirim, bazen hayatımda her şey yolunda gidebilir. Dengede yaşıyorum.
Oturup yalnız kalıp düşünmeye başlayarak bu bir dağ yamacı olur ya da evin çatısı olur dere olur tepe olur ama yalnız kalabileceğim kendi içimde her şeyi çözebileceğim bir yer olur ama genelde çatıya çıkarım gökyüzünü izlerim gece düşünürüm hayaller kurarım güçlü bir karakterim zaten üstesinden geliyorum ben bir iki ağlayıp aşağı inerim yüzümde kocaman gülümsememle 😂😂siz bana bakmayın biraz psikopatça sağlıksız bir yöntem...
Cevap
9Cevap
Gelemiyorum maalesef gelebilen varsa akıl versin. Psikologlar dahi kendinize vakit ayırın film izleyin, yürüyüş yapin vs diyor. Ama zor zamanda olan insan onlari yapmaya bile güc bulamıyor mutsuz olan insan üşeniyor. Bak şu an tam o durumdayim odami toplamaya bile üşeniyorum. Film izlemek dahi baydı artik
Dua et bk gör nasıl iyi olucaksın
Peki seni bu hale getiren ne oldu anlatmak istersen mesaj at
Hepsi öyle ya da böyle bir şekilde geride kalıyor. O zor zamanın tam da ortasındayken geçmişe baktığında daha zor ya da aynı zorlukta başka zorlukların, sanki hiç bitmeyecekmiş gibi görünen sıkıntıların geride kaldığını görüyorsun. İşte o en büyük kanıtı içinde bulunduğun zor zamanın da bir şekilde geride kalacağının. Garantisi hatta.
Valla bende bilmiyorum bu nasıl bir şey biliyor musun böyle hayatta kalma refleksi gibi bir şey can havliyle bir şeyler yapıyorsun ve yarına uyanıyorsun yine yaşam similasyonuna özel bir şey bu
Susarak, dinleyerek
~gözlerimi kapatıp dünyayı dinlerim. Doğanın çocuğu gibi hissettiğimde rahatlarım 🎩
Sessizlik hakkımı kullanıyorum.
Daha çok düşünüp, daha çok dua edip, daha çok ufka bakıyorum. Dönence şarkısını dinliyorum.
Tam da hissettiğim şey şu sıra. Her şey üstüme üstüme ve üst üste geliyor. Çözüm yolu bulamıyorum akışa bıraktım.
Kendim kendime geldim bundan sonra da öyle yaparım.
Bir süre uyurum yatarım ya da sürekli olarak kafamı işlerle oyalarım asla durmam
Her şey üst üste gelse bile, Allah ir çıkış noktası yaratıyor. O yüzden, oluruna bırakıyorum.
Her günüm stresli geçiyor hatta odaklanma sorunları başladı yeşim taşından huzur takviyesi alıyorum
Müzik dinlerim sahilde yürürüm tek kalmak isterim genel olarak.
Gelemiyorum... en az afganlr kadar talibandan ve turevlerinden korkuyorum... bize bela olucakalr
Komik videolar izlerim.
Mum yakarım izlerim beni sakinleştirir.
Koşarım. zihnimi boşaltmak için.
Çekirdek çıtlarım stresimi azaltır.
Çıkış yolu arıyorum.
Çıkış yolları ararım
Sabrederım uzerıne giderim o sorunlar
Ve mücadele ederım...
Müzik dinliyorum oyun oynuyorum çıkıp tatil yapıyorum
Kimseyle konuşmayarak, kendi kendimi sorgulayarak, ve ağlayarak.
Uyuyorum uyuşuyor vücudum uyanınca geçiyor:-)
Cennet mahallesi izleyerek
Çok orijinal ve samimi haha
Doğru kişi ile iletisime geçerek...
Ağladıktan sonra dideral içerek
En karanlık gecenin bile bir sabahı vardır. Zaman
Uyuyorum. Uyanınca kafam daha iyi oluyor.
Bunun için güç gerekir ben halledebiliyorum.
Yalnız kalarak ve kendimi sorgulayarak
Kendime eziyet ederek.
Dağ bayır yürüyorum
Konuşarak.
Uyuyorum unutmak için 😂
Uyuyorum
Uyuyorum hep
Gelemiyorum
akışına bırakarak
Müzik dinleyerek falan
ustesinden gelemiyorum 💅🏻
Gelemiyorum