Yaşamdan elimi ayağımı çektim , Tüm benliğimi yitirdim , böyle hayat geçer mi?

Ben 10 sene önce kendimi eve odama kapattım ve uzun senelerdir çıkmıyorum çünkü lise yi geçemedim ve hayatın yaşantısına çok geri , uzak ve yabancı kaldım tüm benliğimi yitirdim hiç bir zaman ben olmadım , canım sıkılıyor , çok kilo aldım bu ortamda veremiyorum tek yaptığım şey yemek yemek ve bilgisayar oynayarak zamanlarımı tüketmek , zamanla kendime de bakmadım dış görünüşüm bakım istiyor , engelli kimliğim var maaşım var ayda 700 lira alıyorum o da işte yeme içmeme kilo almama gidiyor , her gün aynı şey yemek yemek bilgisayar oynamak , Zaman zaman sıkılıyorum değişmek istiyorum fakat özgüvenim yok , zayıf bile olamıyorum bu şartlarda kilodan rahat edemiyorum bile ailem çok korkuyor bana bir şey olacak diye odamdan hiç çıkmıyorum , nasıl çıkayım ki hiç kendime göre şeklim özelim bir hayatım yok bir çok şeyden yoksunum kuzenim amcamın oğlu ise tam tersi bana hayatta fark attı yakında evleniyor bile herşeye sahip benden küçük olmasına rağmen özgüven tavan bir de bana bak hayatın içinde hiç girmedim çalışmadım bile hiç mesleğim yok okulum yok yaptığım hobi yok , aktive yok , kendime bakma yok , kendimi sevemiyorum ve anlayamıyorum , düzelmek bile herşeye sahip olmak bile bu piskolojiyle korkutur hale geldi ne yapmam lazım her gün hazır gıda , asitli içecekler içiyorum her gün daha fazla kilo alıyorum ve sonumu hazırlıyorum bu kadar basit miydi , ben bu dünyaya çile çekmeye gelmişim dertler bitmiyor kaç kere denesemde kapasitem bir yere kadar aldı , napıcam ben zayıf bile olmadım hiç böyle körü körüne ölücem hiç bir şey yapmadan 1 kez bile sosyalleşmeden , gezmeden , sanki odamdan başka dünya yok ,
Güncellemeler
+1 yıl
neden korkuyorum
Yaşamdan elimi ayağımı çektim , Tüm benliğimi yitirdim , böyle hayat geçer mi?