Üniversite zamanında çok çalıştığım halde sırf üşendiğim için bir sınavıma girmemiş daha sonradan sınava katılmıştım, bazı zamanlarda öyle bir tembellik çöküyor ki üzerime inanamazsınız. Sizin tembelliğinizden dolayı ertelediğiniz en büyük şey neydi?
Bugün Tembeller Günü! Tembelliğinden dolayı ertelediğin en büyük şey neydi?
Tembel olduğumu hiç düşünmüyorum. Lâkin hayatımın bir döneminde uzun soluksuz spora başlamıştım. Her gün hevesle devam ederken bir gün rahatsızlandım ve iyileşene kadar spordan uzak kalmıştım. Başlamak istedim ama eskisi gibi istek de yoktu. Ne yaptıysam o an tembelliği yenip spora başlayamamıştım aylarca uğraşım hepsi boşuna gitmişti. 😂 o günden sonra da tembellik yaptığım konu olmadı mümkün olduğunca her şeye vaktinde koşturuyorum.
üşenip ders çalışmamıştım kendimi hasta göstermiştim sonra tekrar giremeyenlere sınav yapmışlardı ona da girmemiştim üşendiğim için en sonunda girmiştim ama çok güzel kopya çekmiştim
Bugün tembeller günü falan değil, bugün Anafartalar Zaferi yıldönümü! Ve aynı zamanda bugün Hicri yılbaşı aynı zamanda. Lütfen hangi gün neyin yıldönümü olduğuna iyi dikkat edin.
Bikeresinde bi bulusmam vardi eski bi erkek arkadasimla okadar halim yoktuki cocugu uzun yoldan otobandan geri cevirdim (tembelligim yuzunden) sove sove dondu gitti oda ahhsjd
Kimya proje ödevimi ertelemistim gecenin 1inde hoca yarın getirin dedi sahura kalmadan korkudan hemen bitirmiştim ve hoca iki ay vermişti yapmamız için gdndnenxncndgw