Yüzünüzde geçmek bilmeyen bir sivilce, seyrek saç ya da bunun gibi şeyler sizin için ne kadar önemlidir? Dış görünüşüzle ilgili kaygılarınız ya da takıntılarınız var mı?

Dış görünüş dediğiniz şey nedir? yaşlanınca bozulan ve öldüğümüz de yok olan bir şey değil mi Dış görünüşümde taktığım bir şey yok insanlar da takmamalı insanları bir birine bağlayan şey dış görünüş de olmamalı çünkü karakter ve kişilik o kadar güzel bir şey ki bunları takınmak daha mantıklı gibi geliyor şimdi diyeceksin ki bunları böyle düşünen yok herkese dış görünüşe bakar aslında hayır karakteri olan kişiler bence bunlara bakmıyor Takıntı yapsam bile bu karşı insanın beni beğenmeyeceğinden değil kendi içimde olan bir şeyden kaynaklıdır
Evet, sürekli aynaya bakarım zaten. Eskiden daha çok takardım üzülürdüm ama estetik dışında elimden bir şey gelmez bu yüzden alıştım. Ahahah tabii ki aşırı çirkinmişim gibi anlaşılmasın.
Ben kendimle dalga geçmeyi seviyorum daha çok.
Çok da eğleniyorum bundan.
Zaten önemli olan kendini kusurlarınla sevip kabullenebilmek.
Ben de öyle yapıyorum.
Hayır kusurlu görmüyorum zaten kendimi.
Cevap
11Cevap
Aşırı derecede nerdeyse büyüteçle bakıcam o derece incelerim kendimi🤭
Biri hariç hiçbiri umrumda değil. Dişimin birinde yamukluk var ve çocukluğumdan beri korkumdan halledemiyorum. Onun dışında çatlaklarım, yara izlerim hepsini seviyorum. Hepsi bana insan olduğumu ve hikayemi hatırlatıyor
Ne kendi dış görünüşümun yakisikliligina nede karşının dış görünüşünün güzelliğine takıntılı degilimdir. Bana benim kalbimin temiz olması. Karşınında bana olan kalp güzelliği onemlidir
Yaparim ya bazen evet şükretmek gerekir ama yine de kötü oluyorum.
Maapesef insanoğlu doyumsuz bir yaratık sürekli arti ister elindekinin kıymetini bilmez
Yok be ne takcam sevdiğim yanımda olduğu sürece hiç bi sıkıntıyı takam
Lise zamanlarında çok takıntı yapıyodum ama şu an kendimi ve vücudumu bütünüyle seviyorum 😍🌸
Ben kusurlarımla seviyorum kendimi ve bence kusurlar da insana güzellik katıyor
Takıntım şikayetim yok. Mükemmel değilim. Mükemmel olmak zorunda da değilim...
Sadece burnumu sevmiyorum onun dışında bir takıntım yok.
Biraz kilo alırsam vermek için çabalarım o kadar herhangi bir takıntım yok.
Suratımın ortasında kocaman bir sivilce çıkmışsa takarım ama onun haricinde kusurlarıma takılmam.
Hayır çünkü asıl kusurlu olan kusursuz olduğuna inanan veya inanmak isteyendir.
Eskiden evet şimdi o kadar çok değil sadece vücutum u mükemmelleştirmeye çalışıyorum
Ayıp olmasa çıkarıp savura savura gezecem yani pek takıntım yok
Evet yaparım, kim yapmaz ki?
Hayır takıntı yapmam.
Evet. Özellikle boyumu. 1.58 olması canımı çok sıkıyor.
Biraz özgüven eksikliğim var yaparım
Bilemiyorum kusurlu olmak nasıl bir his
Hayır
Hayır, kendimi seviyorum..
hayır yapmam
Karsimdakine bagli
Takıntı yapıyorum
Evet yüzüme çok önem veririm
Hayır umrumda olmaz
Hayır yapmam.
Yapmam
Umrumda değil