neden türkiyedeki kızlar o kadar güzel olmamalarına rağmen adriana limadan daha fazla havalı kaprislik ve tripçi anlamıyorum , aazerbeycanda , slovakyada o kadar güzel kız tanıdım hiç burdaki gibi raslamadım artık türk biriyle evlenmeyi dahi düşünmüyorum ciddi anlamda hiç çekilmez hale geldiler , azerbeycanda öyle kızlar tanıdımki OHAA kelimesi bence bunlar için yaratılmış hele slovakya yı hiç anlatmıyorum bile , o kadarda hanım hanımcıklar türkiyeye gelince kendimi başka ülkede sanırıyorum..
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet malesef böyle sebeb açık hani kızlar bizim erkeklere odun öküz diyorlar ya alakası yok en centilmen en cömert sevgilisine düşkün romantik erkek türkiye'dedir abazalıkta çok var tabiki bunu fırsat bilen kızlar tripkolik kapris çekilmez hale geliyor nasıl olsa bir süreliğine daha bir cömert erkek bulur böyle devam eder genel olarak söylemiyorum ama türkiyedeki çoğu kız kezban tamamen soguttunuz bir ilişki yaşayamıyoruz düzgün korkak oldum herkes aynı çıkcak diye sıfır kutu değilki zor bulmasıda..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 510 Yorumla
Soran+1 yılhahah :D kardeşim senmi geldin nerdeydin sen kurban olduğum
Soran+1 yılçaktırma tanışıyoruz hacı :D Aynı fkirdeyiz
seni gördüğüme sevindim resim süper :D
Soran+1 yıldur mesaj atıyım ben sanada türk kızları tarafından saldırıya ugramakdan korktuğum için gizliyim abi:D
Soran+1 yıl:D kızların bu yaptığını ne mason ne fbı nede scı açıklar abi zaten :D bencede en iyisi koyvermek.
Bazıları ever gerçekten bu ego işini abartmis durumda fakat genelleme yapmamak lazım.. bir de güzellik göreceli Türk kızları güzeldir bence.. sen öteki " lere alınmışsin ondandir bu dışlanma Türk kızlarını.. Türkiye'de yaşayan erkekler memnun zannimca.. :) sana öteki"" milletlerde mutluluklar :) ^_^
03 Yorumla
Soran+1 yılbak ben türk kızları çirkin demiyorum ! çok kaprisli ve trip atıyorlar aşırı derecede ha atmayanıda var ama onlardada ayrı bir ego mevcut yani 100 binde 1 tanesi anca çıkabiliyor ! milli piyango tutturmak gibi birşey o bir i bulmak anlıyormusun?
Soran+1 yılha birde inat vardı alttaki örnek gibi :D
bende dün gene almanyaya döndüm ve türkiyede kizlar cok fena olmus gercekten yani bana niye okadar tatli dillisin diyorlar erkeklere biraz trip at diyorlar.. ama ben yapamam öyle ne icin yani niye yapim anlamiyorum... neyse belki düzelir sabir sabir :D
13 Yorumla
Soran+1 yılerkekler neler çekiyor burada biliyormusun sen ;yanlızlıkdan duvar a bakıyorum o bana bakıyorum allahtan o var yoksa psikolojim tamamıyla bozulurdu yane...
Soran+1 yıltamam biraz ağır başlı olunur trip atılır ama martıya ekmek atar gibi atıyolar mübarekler , ne olacak bu halımız?:S
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
14Cevap
+1 yılBu bayanın doğasında olan bir şey. Bazıları dengede tutuyor ayarını kaçırmıyor o kadar. Türkiye de de var sana denk gelmemiş bence.
14 Yorumla
Soran+1 yılburdaki kızlar kendini çok kaçırıyorlar aşırı derecede ;iyiyleride var ama çoğunluğu bu durumu gösteriyor ne yazıkki.
- +1 yıl
Popüler olma isteği maalesef ülkemiz de erkekler de de bayanlar da da var. Aşırı olmasının sebebi bu olabilir.
Soran+1 yılhemde fazlasıyla, egoları boyundan yüksek insanlar fazlasıyla var
- +1 yıl
Aynen
+1 yılBence sebebi biraz da abazan dediğimiz gurup. Artık yatağa atmak uğruna o kadar ilgi gösteriyorlar ki bu kızlara, bunlar da onların çok abarttığını düşünmüyor, düşünmek istemiyor. Hal bu olunca da kızlar burnu havada oluyor. Kibirleniyor ve sizin dediğiniz durum oluşuyor.
10 Yorumla
+1 yılBu konuda haklısın 3 aydır Türkiyedeyim kızlarla bir türlü anlaşamadım kız olduğum halde :D
11 Yorumla
Soran+1 yılablam kurban olam sana :D neredeydin sen yaw :D susma konuş şu kızlara anlat gerçekleri :D
Kanks otur oturdugun yerde biz senelerce turkıyede yaşadık alışığız :D
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D aynen aynen :D çok güzel bir ayrıntı yakaladın ! l*n abi biz bu yaşımıza kadar nasıl nefes alıp vermişiz ve hala bu oksijeni soluyoruz !
Soran+1 yılbırak norveçi işviçreyi amerika bu ülkeyi işgale kalksa sırf kızları yüzünden ordusunu dahi geri çeker emin ol ;)
+1 yılÖKÜZ kelimesi bazı Türk erkeklerine cuk oturuyor. siz bizi kötüledikçe ülke tabiki gelişemez. kendi ülkenizi sevmiyorsunuz.. her kız aynı mı sanki ya.
226 Yorumla
Soran+1 yılben kendi ülkemi senden çok seviyorum ! ama bayanları bayan gibi değil kraliçe gibi davranıyor !
- +1 yıl
Erkeğin beyfendi olduğu yerde kadın hep hanımefendidir hiç böyle düşündün mü? ordaki kızlar tecavüze uğruyor mu , şiddet olayı bu kadar fazla mı?
Soran+1 yıltürkiyeden daha fazla mevcut bu durum hele azerbeycanda göz önünde yapıyor bu durum kötü olduğu gibi iyiside var ama çogunlukla hanım hanımcık kızlar edepli saygılı dinine sahip çıkan..
- +1 yıl
eee biz dinsiz miyim kardeş ! genelleme yapıyorsun... Bazı kızlar desen neysede Türk kızları diyorsun.. ona bakarsan fransızların en çok Türk kızlarına gıpta ile baktığını biliyor musun? bu saygıyla alakalı. karakteri düzgün olan insan uzayda bile hanım efendidir..
- +1 yıl
bak nasıl da biliyor :D
Soran+1 yılo bu değilde soru yorumlarını iyice karıuştırdım herkes bana karşı cephe aldı :D
- +1 yıl
arkadaş herkesi katınca bende herkesi kattım.. ona bakarsan son soruma bak duygusal erkekleri severim dedim yani her erkek öküz değildir ordan anla..
- +1 yıl
sen sus :D git ancak gavur kızları sev :D
- +1 yıl
ayy sus yeter kadından ne gevezesin :D
- +1 yıl
başedilcek gibi değilsin bu ne çene :D
Soran+1 yılsorunun akışını size bıraktım beni bildirime boğuyorsunuz teşekkürler arkadaşlar :D
- +1 yıl
yaşlarınız kaç merak ediyorum ergen değilsiniz değil mi
- +1 yıl
iyi aferin sus otur yerine.
- +1 yıl
Ufaklık sus :D
- +1 yıl
off ne kadar sazansın keşke gülsen :D 18-24 yazıyor. senin yaşın 24 olduğuna göre ben nasıl 25 olayım. mantık da mı yok.. abicim sus tamam aaa gevezee
Simdi karsimizdaki biz ne zamn trip atarsak o zman anliyor. Ben bunu bu yasinda anladim. Hic trip atmayan ben. Baktim karsimdaki okuz yontulmamis. Bende trio attim nasil anladi hemen yaa
02 Yorumla
Soran+1 yılşu fotoğraf ile her tripi çekerim ben yane :D
Erkrkler abaza olmasaydi kizlar da bu kadar kurnaz olmazdi :)
10 Yorumlabence kızı alıpda buraya gelmeee.. uçak parası bendenn.. oraya yerleşş ve bidahada türkiyeye dönmeee kardeşşşş
05 Yorumla
Soran+1 yılher ay 5bin euro yolla söz gelmem ablam !
Soran+1 yılo zaman benim yerime git gez öyle gel paran yeterse benide yollarsın okey?
Soran+1 yılyok ordan kargoyla yollatıracağım burada paketi açıçam sizin yan daire boşmuş sanırım orayı kiralamayı düşünüyorum ertesi günde nikah var inş. gelirsen komşu beklerim !
+1 yılBen kızlara hak veriyorum valla o kadar cok abaza varki bırakda öyle olsunlar yüz vermiyor diye atmadıgımız bok kalmıyor böyle olsun daha iyi ben memnunum şahsen
10 YorumlaSiz erkeklerden kaynaklanıyor. Götünü kaldırıp ulaşılması imkansız bir hava veriyorsunuz bunlarda havaya giriyor. Sonra vay efendim niye böyle oldu.
06 Yorumla
Soran+1 yılbaşkası kaldırıyor olan mazlum erkeklere oluyor ben ne yapabilirim döngü böyle ;başka bir piç aldatıyor sonra sevende acısını çekiyor , al burdan yak.
Soran+1 yılsen kızların triplerine kaprislerine bir çözüm bul söz ben halledicem hepsine canım.
+1 yılAieleye bagımlı yaşama tarzı. baskılar... Kızları bu hale getiriyor yazık...
10 Yorumlatürkiyedeki abaza erkekler yüzünden 1 kıza 10 kişi yazarsa böyle olur.
10 YorumlaAlmanya ya gel krds bak türk kızlarının hali ne olmuş trip mir ip eseri yok burada asmislar bazı şeyleri
13 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi şeyleri aşmışlar sorması ayıp ^^
+1 yılEvet cok kaprisli trıpcıyız şimdi bas git türkiyeden senin gibilerden kurtulalım yeter artık
12 Yorumla
Soran+1 yılsen nefes alıyormuydun ya?
+1 yılHer Türk kızı öyle mi?
23 Yorumla
Soran+1 yılçoğunluğu ne yazıkki öyle ! tanıyamıyorum artık kızları o derece geldi insanı çok sıkıyorlar.
- +1 yıl
Düzgün biriyle tanışana kadar fikrini değiştirmen zor tabii
Soran+1 yıldüzğün biri çokta kaprisinlerinden triplerinden göremiyorum kendisini pek buralarda.
+1 yılkenimizi beğenmemiz suçmuuu!!! :D
13 Yorumla
Soran+1 yıldeğilde fazla abartıyosunuz.
- +1 yıl
bu herkes için geçerli değil
Soran+1 yılçoğunluk için geçerli ama bu dışarıdan kötü yorumlanıyor , yurtdışından gelen arkadaşlarım hepsi şikayetçi bu durumdan ;ama ne tuhafki erkekleri hakkındada iyi şeyler duyuyorum..
Çünkü biz bir yerlerini kaldırıyoruz
14 Yorumla
Soran+1 yılbu vucut bende olsa ben kaldırmam ağa işim ne git dambıl kaldır barfiks asıl işin ne yaw?
Soran+1 yılanladım abi tamam ;) bir isteğin felan olursa buralardayım ağa ;))
+1 yılMk salakları bu kızlar ya
10 Yorumla
+1 yılAya çıksalar ilk adımı aydan beklerler
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 722 cevap paylaştı. kendimi beğenmeyipte naapcam?
01 Yorumla
Soran+1 yılsen aynaya bakmaya devam et o zaman.
+1 yılSimartilmislar çünkü
11 Yorumla
Soran+1 yılsağol abla noktayı koydun teşekkür ederim :D
bir çözüm var aslında, gelme.
02 Yorumla
Soran+1 yılbu yorumunda n sonra gelmeyeceğim..
+1 yılSonrada biz napdik o kiz bana bakmiyo? Diyosunuz
03 Yorumla
Soran+1 yılsen bakmasanda olur, nolur bakma olurmu?
- +1 yıl
Ben turk deilim
Soran+1 yılişte o yüzden bakma diyorum bende.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEgoları şaha kaldırdın eyvallah çok saol...
05 Yorumla
Soran+1 yılyazılanları yanlış okudun sanırım !
Cevap sahibi+1 yılYoo gayet iyi okudum. Azeri kızların falan yani...
Soran+1 yıltamamda bu sitede slovakyalı ve azeri ben pek göremiyorum bir kaç tane var zaten bir kaçıyla konuşuyorum ama azeri halkının çogunluğu görecek kadar azeri üyesi yok sitenin ! övüyorum sadece gördüklerimi söylüyorumki ciddende öyle yani.
Cevap sahibi+1 yılGenelleme yapmayın o zaman! Ben trip atmam mesela.
Soran+1 yılgenellemeyi sen zaten kendi kafanda yorumların ile yapıyorsun canım , bu kadar germe kendini gerçekler zoruna gitmesin ;herşeyide üzerine alınma olurmu. önce bir nefes al gevşe ve rahatla. relaxx..
+1 yılBende tam tersi hiçbir kızı TÜRK kızına değişmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgötlerini biz kaldırıyoruzda ondan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnen de trip atsaydı senin gibilerle uğraşmazdık.
16 Yorumla
Soran+1 yılbirde babam var tanımak istersen?
Cevap sahibi+1 yıl:D SENİN ANNEN BENİM YAVRUM
Soran+1 yıl:D sen ne içtin bu kadar söylermisin lütfen? bu kadar ucuz kafayı neyle yaşıyorsun? ;)
- +1 yıl
Kıza bak la babanla mı yatmış şimdi :)
Cevap sahibi+1 yılaşkım sen de mi geldin
Soran+1 yılsenin ananla karıştırıyor kendisini ne diyon buna hacı?
+1 yılçünkü türk kızları kezooooo
00 Yorumlaaynen öyle
10 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Türkiyede Kızlar Neden bu kadar kaprisli, tripci , kendini beğenmişler mevcut?+1+1+11?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım