Ustaca kurgulanmış yalanları bile çözüyorsun hemen kafanda ama belli etmiyorsun. Normalinde hemen cevabını verirsin ama "aaa canım" yapıyorsun, inanıyorsun. Sorgulamıyorsun, safa bağlıyorsun yalandan.😌😌😌
Safa yatmam genelde. Ne gerekiyorsa gerektiği şekilde cevap veririm. Bazen tabi ki karşımdaki kişinin yalan söyleme kapasitesini ölçmek adına bilmiyormuş gibi yaparım. Bakalım nasıl yalan konuşacak diye. Sonra ipini çekerim
Yalan olduğunu bildiğim şeyler dinliyorsam Bana cümle sonunda muhakkak bir iş kitlenecekse Maddi bir kaybım olacaksa Bir de işin sonu benim lehime bitmeyecekse çok güzel saf ayağına yatarım. Durduk yere düzenimi bozmam.
Genelde saf ayağına yatamam. Eğer bir halt yemişsem direk her halimden belli olur. Yani bunun bir kaç örneği bile var. Geçenlerde evde sabunluğu kırdım çocukların üstüne attım ama kimse inanmadı :D
Huyum kurusun en sevdiğim özelliklerimden bir tanesidir. Saf ayağına yatmak çok fazla hoşuma gidiyor. Özellikle ilk tanıştığım kişilerde sıklıkla bunu yaparım.
Başkalarının ihanetlerinde beni enayi yerine koyduklarını sanmalarını izlemek müthiş eğlenceli.😃😃 Vakayı oluşturan başrol bensem... Annem anlıyor hemen. Çünkü gizleyemiyorum. Bana en bitmek bilmeyeninden bir kıkırdama geliyor. Gülme tozu yutmuş gibi oluyorum. Derhal ifşa oluyorum.😃😃😃😃😃
Aman ağzımızın tadı kaçmasın aile ilişkileri bozulmasın diye diye sustuğumuz salağa yattığımız çok şey var. Salağa yatmak değilde salak sanılmak daha sinir bozucu. Karşımızda herşeyi bildiğimizi bildiği halde yüzsüzce davrananlara cidden şaşıyorum. Yalanlar, arkadan çevrilen işler çok. Sevdiklerimiz üzülmesin diye göz yumuyoruz nereye kadar gider bilmiyorum.
beni aptal yerine koymaya çalışan herkese karşı saf ayağına yatıyorum bu sıralar saf saf duruyorum onlar beni kandırdıklarını sanıyorlar:)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ciao Bazen etik olmayan bir durum fark ederim ve bu durum saklanıyor ise safa yatar arkadan durumu çözerim. Tam öğrenince de o saf tavırdan çıkarım.
Veya bir kişi arkamdan konuşuyor ve bu bana geliyorsa bir süre safa yatıp sonra onu çok güzel yüzüne vururum (yaptığının farkında olmasını sağlarım) ya da hiç umursamam.
Salak yerine konduğunda bazen saf ayağına yatıyorum ama bunun için o kişiyi gözden çıkarmış olmam lazım. Diğer türlü açık açık pata küte yüzüne sölerim
Saf ayağına yatmak demeyelim de cevap vermem diyelim. Karşımdaki bariz yalan söylüyorsa cevap vermem ama bir punduna getirir muhakkak yalanını yüzüne vururum. Tabii anlarsa.
Saf ayağına yatan dan uzak durun iki yüzlü karakterizdir sizi manüpule etmeye çalışıyordur ve her manupülasyon =karaktersiziliktir. Aptal yerine koymaktır. hiç yapmadım.