Bu duygusallık sulugözlük dediğimiz seviyede aşırı ise itici olabiliyor çünkü erkek, kadına ilk anda güçlü duruşu ile cazip gelir. Bu durum halk arasında da "Allah kadına güzellik erkeğe güç vermiştir. Her şeyi yenen güç güzelliğe yenilmiştir." sözü ile de yerleşmiş vaziyette.
Kesinlikle hayır. Erkekler ağlamaz diye bir laf var toplumda. Bu yüzden de çoğu erkek duygularını yaşamaktan ve birinin şahit olmasından çekiniyor. Hepimiz insanız sonuçta duygularımız var robot değiliz ki. Saklanan duygular büyür ve sıkıntı yaratır insana. İfade edip kurtulmalı insan.
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı.
Öyle musluk gibi sürekli su sızdıranlar iticidir, zayıftır. Gözlemlerime göre duygusal geçinen insanların çoğunun olayı karşısındakini manipüle etmektir. Kadınlar çok fazla kullanıyor bunu. Duygusuz görünen insanların daha hassas olduklarını düşünüyorum. Sömürü yapmıyorlar sadece.
Karşımda güçlü erkek görmek isterim, çıt kırıldılar pek bana göre değil.😃
Aksine duygusuz erkekler itici gelir bana. duyarsızlıkları tahammül sınırlarımı zorlar. çok duygusal sürekli herşeye ağlayan bir erkek te görmedim etrafımda olan... orta kararlı olmalı gerektiğinde duygularını açık eden, gerektiğinde duygularının onu ele almasına izin vermeyen...
Çok duygusal erkeği , erkekler dahi sevmez , arkadaş dahi olmazlar ki kadınlar nasıl sevsin. Bana göre erkek biraz erkekliği belli edecek. Ne kadar farklı yorumlarsak yorumlayalım hayatın içine girdiğimizde erkekler daha sert şartlarla karşılaşacaklar. Bir erkek her zaman kendinden sorumlu olamaz. O yüzden aşırı duygusal erkek bir aile babası için güven vermez. Bir kadın için güven vermez.
Duygusal erkek mi olur one öyle iç bayıltıcı kadının duygusali çekilmiyor erkeği düşünemiyorum 😂 düşünsene herşeye ağlayan bir erkek; +ama aşkım bana kızdin sen ponçik kalbim paramparça git buradan 😭😂
Hayır.. O duygusallığını sadece bana yansıtıyorsa var ya :) Ama dış dünyaya güçlü olmasını isterim çünkü ben de öyleyim.. Öyle bir sevmelisin ki bence sadece onun yanında soyunup dökünebilmelisin her anlamda.. Keyifli geceler..
Kendi adıma konuşacak olursam karşımdaki erkekte maskülenlik ararım erkeğin duygusal olması, ağlak olması nahif olması ağlak zırlak olması uzun saçlı olması trip atması alıngan olması küpe takması saçını değişik renklere boyaması bana maskülen gelmiyor aşırı itici geliyor
Duygusal her erkek; yıkık, arabesk, alaturka takılan adam değildir. Babacan, merhametli, vicdanlı, empati yapabilen, masum bakışlı, içten bir adam da olabilir. Böyle adamları itici görenler kendileri kaybederler.. 😄
Ben yıllarca duygusal oldum bi 💩 a yaramadı. Ha ne zaman piçliğe vurdum çevrem kadınlarla doldu. Bi de bu piçliğimin üstüne para kazanmaya başlayınca başımı kaldıramaz oldum. En güzeli piclik abi 😎 sjsjsj
Duygusuz erkekler itici asıl. Duygularinin olması seni zayıf yapmaz. Sadece senin insan olduğunu gösterir. Ama bazi insanlar duygularını göstermeyi sevmez. Bu da onlarin tercihleridir saygı duymak lazım.
Hayır itici değildir. Sadece "duygusallığın" çatısı altında sululuk yapmasın yeter. Gerçekten duygularıyla, sezgileriyle hareketle, akıllı ve mantılılığıyla, pragmatikliğiyle ayırt edici olur. Çünkü gerçek duygular insanı harekete geçiren, değiştiren şeylerdir
Herşeyin fazlası şahsım adına "itici" klasmanında.. Ancak dengeli şekilde duygularını ifade etmekten kaçmayan, hassas davranabilen bi insan tabiki herkese iyi gelir..
valla ne bileyim kocamdan alışkın olduğum bir şey değil. benim küçük oğluşum çok duygusal.. acaba kızlar ilerde ne yapar bu durum karşısında onu da kendisi düşünsün :))))
Kadının her dediğine # tamam aşkım, olur hayatım" demesi kadını irite eder ve cepte olmasını gösterir her şeyin aşırısı zehir olduğu gibi çok uzak davranmakta elinden kacirabilir.