Ben de mesela dışarıdan bakınca sessiz, sakin, efendi, iyi biriyim ama ben de içerim yani. Jakuzi de varsa girerim ahahaha 😃😃 ama paylaşmam, mütevazı biriyim, gösterişi sevmem.
Yahu bende içerim yerim gezerim ama bu başka bir boyut ya...
Jakuzili olan fotoğrafın bir de videosu var ki gülersin ne yapıyor bu diye 😀
Bu profilin bende uyandırdığı his çapkın erkek modeli buna bu tarz paylaşımları seven kızlar atlıyordur bu da kapıyordur ve inan ki öyle her gece başkasıyla takılan tiplerle de işim olmaz.
Bende diyorum safım ne iyi ne efendi birisi
Kızların attığı mesajları bile paylaşıyor yani
Geleyim mi gel geldim gibi.
Iyy çok itici şeyler.
Kendini kanıtlamaya çalışan özgüveni düşük insanlar oluyor aslında, dışardan özgüvenli gibi durabilir ama özgüvenli insan sürekli kendini kanıtlama bişeyleri yapıyorum diye göstermeye çalışmaz
Bilmem ama bence özgüveni yerinde birisi yani tanıdığım kadarıyla öyle.
Sadece bu ortamı hava atmak için kullanıyor olması saçma ve gereksiz.
Ne yapıyorsan yap ama bunu bu kadae göze sokmaya ne gerek var
Bu tür kekomsu tipleri görünce, ciddi manada yaşam enerjim gidiyor.. Neden bir insan kendinin farkına varamaz, neden keko damgası yediği halde devam eder şaka gibi.
Çünkü çevresinde onu o kadar çok pohpohlayan vardır ki bir iki kişinin keko demesi sinek vızıltısı gibi geliyordur duymuyor veya görmüyordur
Cevap
15Cevap
Yüz tanede 90 kız böyle görgüsüz paylaşımlar yapiyorken yüz tanede 10 tane erkek anca denk gelir takipten çıkarsın olur biter
İyi de ben bir oranlama peşinde değilim ki bu tarz erkekler itici geliyor bana size de geliyor mu diye sordum niye 100 tane kızdan 90 ı böyleyse 100 tane erkekten 10 tanesi ancak böyledir diye saçma bir açıklama yapme gereğinde bulundun ki 😀
Erkekler kızlardan öğreniyor bu saçma reklam kokan hareketleri çünkü ondan olabilirmi? Hayır bana itici gelmiyor kendim yaparmiyim yapmam
O tarz kızları da sevmiyorum ki elbette bir şeyler bende paylaşıyorum ama gidip de jakuzinin içinde atmam ya da ne bileyim içtiğimi yedi sülaleme göstermem
Olabilir herkesin yaptığı şeyler artık bunlar neki gayet sıradan. Dikkatimi gram çekmez umrum dışı yani
Ergenlik problemleri daha tam atlatamamış yaşı gereği normal çocuk gibi bir şey çık bence takipten ya da sessize al
Benden küçük 20 yaşında kendisi ama yine de olur diyordum ta ki bu ortamlarını görene kadar kızların ona attığı mesajları bile paylaşıyor
İşte diyorum ya kafa olarak olgunlaşamamış daha zamanı var ileride güler bu hallerine. Boşver çocuk mu büyüteceksin
Bu abimize ozenen 2 genc vardir bunu vayy iyisin abi kralsin abi diodur buda onun gaziyla kendine ortam yaratmaya calisiyor oyle tahmin ediyorum
Erkek cinsinin keko türüne ait bunlar. Seri halde uzaklaşmak gerek. 👊🏻😌
En sevmediğim insan tipi. Gösteriş çabası ve işte ben bunu içiyorum havalarında
Aşırı itici bu tarz erkekten hayır mayır gelmez insana
O kadar ortama girdim soyle bir foto cekilemedim
Büyük ayıp böyle fotisi olmayana kızlar yazmıyormuş 😂
Aynen öyle
Böyle kekoları sever kızlar
Ben erkeğim galiba o zaman 😀
İstisnalar yok değil 😂
Nerden türedi bunlar ya
Bağcılardan olabilir her yere yayıldı müptezeller
Sorma
Görmek istemiyorsan takip etme.
Çıktım zaten. Niye soruyu sadece takipten çık olarak algılıyorsunuz ki?
Soru sorup insanların görüşlerini alamayacaksam ne anlamı kaldı bu sitenin
Soru onu takipten çıkayım mı değildi yani
Her tipten insan var, bence de iğrenç ve bence de uzak olsunlar.
Ne yapalım, bu yaştan sonra elemanın karakteri de değişmez, belli ki bu tipe düşen kızlar da var, o da yolunda işte.
Teşekkür ederim fikrini belirttiğin için.
Doğru diyorsun ama tanışıp da acaba olur mu bizden dediğim birisi olduğu için biraz sinirime dokundu.
Sosyal medya diyip geçmemek gerekiyormuş insanın içini dışını da bazen orada öğreniyorsun
Olmaz umarım. :D
Asla 😂
İlk fotoyu paylasmanın amacı ne salak ya
Sabitlenenlerde gördüm onu da daha çok devamı vardı aslında ama bu iki fotoğraf özetlemeye yeter diye düşündüm
Evet ya çok avam iğrenç
redbulla chivas karıştırıyosa çok yaşamaz o
Bana da çoook itici geliyor
Iyyğğkk uzak dur öylesinden
ilginç bir tip rafa kaldırmak lazım
Özentilik ve iticilik diz boyu.
of aşırı itici ya
İçki ve gösteriş ekstra midemi bulandırdı
AHahahah tipe bak
Bu ne böyle :D
31 ci ergen bunlar
Banada itici geliyor