Üslubu sert olunca kırıcı oluyor. Hayata sert bi tavırla baktığı için öyle biliyorum ama hoşuma gitmiyor.
Sizce kızlar?
Üslubu sert olunca kırıcı oluyor. Hayata sert bi tavırla baktığı için öyle biliyorum ama hoşuma gitmiyor.
Sizce kızlar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yapı meselesi. Herkes yumuşak olacak diye bir kaide yok
Ben herkes yumuşak olacak diye bişey demedim. Bens sevmiyorum sadece..
Anladım.
Çoğu kız sert mizaçlı sever, ama tercihin daha Sağlıklı.
Dışardan görünüşlerini karizmatik bulurlar sadece, içlerine girince sıkıntı yaşıyorlar.
Evet:)
Başkalarına karşı sert olsun bana karşı kedi gibi olsun diye umuyorlar. Öyle bir dünya yok, başkasına durduk yere saldıran, yeri gelir sevgilisine de kızar ve saldırır.
Ahahaha aynen öyle:)
Animecisin galiba, sen muhtemelen evcil bir erkek arıyorsundur.
Ay savaşçısı çocukluğumun en sevdiği çizgi filmiydi sadece :) değilim 😁
Evcil nedir yahu ahaha?
Sakin, empati kurabilen bi erkek bana göre. Aramıyorum ama:)
Evcil. Evden işe işten eve giden, evde vakit geçirmeyi seven, gözünü dışarıda bırakmayacak ailesine düşkün uslu erkek.
Ben gayet sakinim, hatta aşırı sakinim, bazen keşke biraz daha hiddetli olsaydım diyorum. Ani ataklarım, öfke patlamalarım olmaz ama bana yanlış yapan kişi gözümden düşer kolay kolay beni kendisine affettiremez.
Hmm öyleyse aynen dediğin gibi biri benlik.
Ne güzel, boş ver olma. Ben birden parlıyorum da noluyo?
Omg sen bana göre değilsin o zaman.
Haha değilim:)
Sakin erkek agresif kız, ölümcül kombo.
Yok be o kadar agresifliğim yok:) Sadece bazen kolay yükseliyorum. Niye bunu öyle yapmadınız yaa offf diye sesimi yükseltiyorum. Ergen gibi ahhaha
Öyle sertte değilimdir kırıcı konuşmaktan hoşlanmam.
Neşeliyim.
Sanırım yaşadıklarımdan kaynaklı bi gerginlik oluştu. Bi şu iş düzenim otursun evime çıkayım sakinleşirim.
Evet anlayişli hoduk olursa evlilikde kadın tarafı köle oluyor eski türk dizjlerinde öyle 🤣🤣
sertliğin yeri olmalı sınırı olmalı ama partnere kibar olmak lazım partnerde verilen kıymeti bilmeli yoksa komik duruma düşer
Yerine göre sertizdir ama kizlar anlamiyor hep sert saniyorlar
uslubu sert olan herkes kırıcı olur
Aynen.
Bencede kibarları severim
Hadi ya
Hee
Tamam