Evet istedim sebebi ise kadınların ruhsal boyutları daha güçlüdür. Manevi bir eğitim ile erkeklerden daha çabuk ve daha kolay ruhsal kademeleri aşabilir. Anlayacağınız şekilde ifade edeyim ermiş diye isimlendirdiğimiz seviyeye ulaşmaya erkekten daha yatkındır. Metafizik alemin kapıları kadınlara daha açıktır. Ancak kadınların bu yönlerini bastırıcak nefsani özellikleride çok ağırdır ama bir kadın ruhsal yola baş koyarsa ve kendisini geliştirmeyi kafasına takarsa çok büyük aşamalar kateder. Mistik bir kişilik olarak kadınların doğuştan sahip oldukları bu yetileri tatmak isterdim bu yetileri tatmakta ancak kadın olarak doğmakla mümkün kadınlarımız bunun kıymetini bilsin.
Buraya bir yazı başlığı bırakayım merak eden googlede bulup okusun çok bilinçlendirici bir yazı
Hayır istemedim. Halimden memnunum. Kız olup şu anki hemcinslerim yalancı ve ikiyüzlülüğü ile uğraşmak istemezdim Niloş. :) Siz kızlara kolaylıklar diliyorum. 😃
urfada okuduysan imkanı yok arada 1000km var evet döverlerdi ama herşey güzeldi çirkeflik yoktu dostluk vardı kızlar tabi haindi biraz ama olsun onun dışında güzeldi la dayak atan hic birine kızmadım sonuçta hak etmiştim ama bedenciye çok kızdım neyse boşver onu eskidiklaaaa paslandim resmennn
Küçükken 4 5 yaşlarında oyun oynarken yunus vardi arkadasim çişi gelse ağaç arkasına yapardı hemen kizlar olarak çok kıskanırdık biz taa eve gitmek zorundayız diye 😂
@Khggg erkek olmak toplum açısında sıkıntı evlenince en çok masraf erkeklerde benim en uygun kadın olmak ben süslenmeyi seviyorum erkek olunca dalga geçerlerdi benimle