İstemedim. Çünkü kadın olmak güzel bir şey. En çok istediğim ve en mucizevi bulduğum, kadınların en kutsal özelliği olan dünyaya yeni bir birey getirebilmektir. O hissi cidden merak ediyorum.
Kadın olmak ancak çok şeytani olursan ise yarıyor. Ben onu beceremiyorum. O yüzden erkek olmak daha güzel. Erkekler kendi nefislerine gore yaşasalar kimse eleştirmiyor. Mesela bir erkeğin kadın düşkünü olması para ve luks pesinde olması aldatması evlenmeden cinsellik yaşaması ya da başka keyifleri sorgulanmıyor elestirilmiyor. Bunları yapan kizlar ise evlenilmeyecek kız oluyor.
Evlilik kriterlerinde bile kızların kendilerinde olan birseyi (egitim statu dis gorunus) karşı tarafta istemeleri ya da ufak bir beklentisi bile ego oluyor. Erkekler ise kendilerine bakmadan ne isterlerse istesinler birşey denmiyor.
Dediklerin doğru. Ama erkeğin lüks peşinde olması çok çalışmasını gerektirir. Kadın ise zengin koca arayışında olabilir. Ben henüz görmedim, karım zengin olsun bende rahat ederim diyeni
@RRRaskoInikov Alakası yok. Bir kadın lüks bir hayatı kendi çabasıyla istese bile çoğu kişi zengin koca vasıtasıyla bunu yapmak istedigini sanıyor. Daha once bir soruda kizin biri BMWye binmek istedigini soylemis. Aptalin biri de hemen niye luks meraklisisiniz hepiniz zengin koca ariyorsunuz demis. Direkt zengin koca aramakla yaftalanmak saçma. Ayrıca yeni nesil erkeklerde zengin kayinpedere hayır demeyecek çok erkek müsveddesi var. Kadınların da kendi çalışmasının yanında zengin bir talibe hayır demesi abes olmaz o zaman. Dikkat et zengin koca aramak demiyorum gelen talibin zengin olmasindan bahsediyorum. Bu da kişinin nasibiyle alakalı.