Olmak ya da olmamak bütün mesele bu! Ne alakacılar, aşırı özgüvenciler, koyduğum fotoya yorum yapanlar gelmeden soruyu cevaplayın gidelim buralardan 💆♂️🏃♂️🏃♂️
Olmak istediğiniz yerde misiniz yoksa daha çok mu var?
Öyle olmak istediğim bir yer yok. Huzurlu olayım yeterli bana. Huzurdan farklı olarak rahat bir hayat yaşamam, kendimden biliyorum. 😀 Gel gelelim ki yaşam için insanlardan uzak bir çiftlik hayatım olsun isterdim. Mesela İsviçre olabilir ama ülkemde Bursa veya Muğla...
Türkiye'de olmak istediğim kişiye bürünemiyorum. Hayallerim ve yapabileceklerim çok sınırlı oluyor. Düşünsene güzel bir proje fikri geliyor yapayım diyorsun. Planlar yapıyorsun 3-4 ay sonra o parayla yarısını bile yapamıyorsun. Yani bu ülkede güzel şeyler yapabilmek için zengin bir aileden gelmek şart ki. Zenginsin yani niye uğraşasın bu yüzden orjinal fikirler türemiyor bu ülkede. Hayaller kısıtlanmış.
Bulunduğun yerin tadını çıkarmaktan mahrum kalmamak için olmak istediğin yerde olamamayı çokta kafana takmamalı insan , akışa bırakıp yaşıyoruz iste...
Dünyanın derdi biter mi Ömrümüz beklemekle geçiyor Ya hayallerimizi Ya planlarımızı Her şeyimizi gelecek üzerine kurup dayamışiz beynimizde Gel gör ki bugünü hiç yaşayamadık bu gidişle O gelecek aslında bugün bugün geç kalma bişeyler için 🙏❤
Daha çooook uzum bir yolum var. Ama genede hedefe giden bu yolda hedefimden vazgeçmiyorum ve de çabalıyorum ama aynı zamanda bu yoldan keyif almaya çalışıp, çok da kasmıyorum 🙃
Sonuçta kısacık şu hayatlarımızda, hedefe kitlenip bütün yasam nedenimiz yapmamalıyız😊 Bazı zamanlar da bos yapıp keyif almalıyız ☺😊🙃
Şu an kendim için oldukça yol katettiğimi düşünüyorum.. Gerek maddi gerek manevi olmak istediğim yerdeyim evet ama ilerisi için de hedeflerim ve hayallerim var.. Yani şükretmeyi bilirim ama ilerisini de düşünürüm.. Keyifli günler..
Merhaba mesaj atar mısın ben engellediğin birisiyim aynı evrelerden geçiyoruz benim kadın yansımam gibisin belki bilgi alışverişi ve farklı düşünme biçimlerimiz ile kafa karışıklığımızı çözümleyebiliriz benim zihinsel olarak rahatlamaya çok ihtiyacım var birbirimize yardımcı olabileceğimizi düşünüyorum eğer iletişim kurmayı kabul edersen ve kurduğumuz diyalog seni memnun etmezse belirtmen yeterli ya da direkt engellersin :D