Kişilik & Karakter Olmak istediğiniz yerde misiniz? sanabanaonakimene Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kendimi arıyorkeeeen olmaktan korktuğum yerdeyiiim Güncellemeler+1 yıl Tişikkirlirrr Olmak istediğiniz yerde misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hayır değilim maalesef,, 0 0 Yorumla
NammıkKemaL Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 96% +1 yıl Ben hep evde olup yatmak istiyom ama olmuyor sjsjdj 0 4 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Çok sıkıcı bi istek Yorumla NammıkKemaL +1 yıl Herkesin düşüncesi sjsjsj Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Herkesin düşüncesine kimse karisamaz Yorumla NammıkKemaL +1 yıl Jdjdjdjdjd Yorumla
FasaFisoo_Bunlar Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayır, nereye ait olduğumu, hissettiğimi bilmiyorum 0 0 Yorumla
dertolog1 Takip Et Xper 6 Yaş: 118 , eic 74% +1 yıl Pp fotonda buldum kendimi orada kayboldum ama 0 0 Yorumla
TheLastOfMami Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Çayı az iç 0 24 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Kaffe o Yorumla TheLastOfMami +1 yıl Kaffe mi fjdjsk kahve olmasın ayrıca neden iki elinle içiyorsun? :( Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Kaffe oAyağımla mi içeyim Yorumla TheLastOfMami +1 yıl Ayakların kaç numara ki Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Nalaka la Yorumla TheLastOfMami +1 yıl Hiçccc arkadaş sordu Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl 44,5 tarakli Yorumla TheLastOfMami +1 yıl Off çok iyi ellerin de büyük mü peki Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Seni daha iyi dövebilmek icin Yorumla TheLastOfMami +1 yıl Fjsksk ben neden bu kadar büyük mü dedim ayrıca o zor bjraz benim boy 190 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Maşallah hocam aramızda dağlar var ben seni nasi görem Yorumla TheLastOfMami +1 yıl Sen kaçsın ki Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl 162 Yorumla TheLastOfMami +1 yıl Uzunsun bence niye öyle düşünüyorsun yanıma da cuk oturursun Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Selvi boylu al yazmaliyim Yorumla TheLastOfMami +1 yıl Selvi boylu ben al yazmalı sen Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Ben açıkım Yorumla TheLastOfMami +1 yıl Olsun bende sana acıkımm Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Sen yolgecen hani gibisin krdsm masallah Yorumla TheLastOfMami +1 yıl İçeri herkes giremiyor ama Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Ona ne şüphe Yorumla TheLastOfMami +1 yıl Kapı da kimlik soruyoruz gerçek ruh eşi gelene kadar Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Gelmez bekleme Yorumla TheLastOfMami +1 yıl O zaman seni kacirayim Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. hayır değilim 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet öyleyim 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tuvaletteyim 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 540 cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Değilim 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Değilim. 0 0 Yorumla
böylebirisii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 868 cevap paylaştı. Bol şans 0 0 Yorumla
askadami2543 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet evimdeyim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Nerdesinizmm 0 2 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Ne diyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerdesin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hayır değilim maalesef,,
Ben hep evde olup yatmak istiyom ama olmuyor sjsjdj
Çok sıkıcı bi istek
Herkesin düşüncesi sjsjsj
Herkesin düşüncesine kimse karisamaz
Jdjdjdjdjd
Hayır, nereye ait olduğumu, hissettiğimi bilmiyorum
Daha değil ama çabalıyoruz
Yooo bende değilsin. :D :D