Bakın bakın ne anlatıcam🥳 Günlerden bir gün ben çok cani ve gaddar bir canavardan kaçmak için karanlık bir ormanda koşmaya başladım. Sonra artık kaçmanın bir anlamı olmadığını ve yüzleşmem gerektiğini anlayıp olduğum yerde dimdik durup canavara karşı koydum. O devasa, kana susamış canavar bir anlık sanki konuşmadan etkilenmiş gibi geri çekildi. Bunu fırsat bilip plan yapmak için kuytu bir köşeye sığındığım sırada bir de ne göreyim?😱Üç değil, dört değil, beş hiç değil... Çok yapraklı bir yonca yanıbaşımda parıl parıl parlıyor. O an içime bir güven ve huzur doldu.
Sizce bu yonca hikayenin güzel biteceğine mi işaret ediyor?🍀
Dört yapraklı yonca toplamıştım bir keresinde, yaklaşık 65-70 tane falan kaldı. Bir sürü kişiye verdim 😂 Şans getirip getirmediğini bilmiyorum ama cüzdanda taşıyorum öylesine.
Hayır onu anladım da onlar sayma bilmiyor ve bilseler bile yedikleri otların yapraklarını saydıklarını sanmıyorum. Dolayısıyla çok yapraklı yonca yediklerini bilmiyorlar. O yüzden de bence şanslı olmazlar.
:( ama bunlar öylesine denmiş şeyler. Örneğin kara kedi işte kara kötü uğursuz demişler öyle düşünülmüş daha sonrasında zaman geçtikçe işte bu yapılamaması gereken şey olarak anılmış büyütülmüş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
En azında bir şeylerin farkına varmışsın. Kendine olan inancın oluimaya başlamış. Kaçmak yerine artık yüzleşmek istiyorsun. Bunlar iyiye işaret
Bir aralar sörf yapraklı yonca getirene 4 bin lira para veriyorlar demişti bir arkadaşım. Maddi açıdan şans getirebilir. ☺️
Oha dört yapraklı 4 bin ise bu 6 yapraklı falan o zaman 6 bin mi ediyor 😂
Mantıken öyle 😄
6 bin lirayla kaç tane Milka alınır😂😱🥳
Yiyene kadar tarihi geçer, seneye de yerim mantığı yok bu yiyecekte
bildiğim 3 yapraklısı getiriyor ama :D 6 yaprağı varsa belki çifte şansın vardır haahha :D
3 yapraklı oluyor zaten normalde. Onu her yerde bulursun. Asıl 4 yapraklı uğur getirir ama ben 6 buldum😎
anaa yanlış biliyormuşum o zaman ahah :D şansına şans kattın o zaman inşallah bol uğurlu olur
Amen😄
😂😂 bende de 5-6 tane 7 yapraklı yonca var mutasyona uğramış sanırım
Vaayyy 7 yapraklı mıııı😱
Keşke ben de bulabilsem😅
Dört yapraklı yonca toplamıştım bir keresinde, yaklaşık 65-70 tane falan kaldı. Bir sürü kişiye verdim 😂
Şans getirip getirmediğini bilmiyorum ama cüzdanda taşıyorum öylesine.
Her çimenliğe oturduğumuzda bana toplatırlardı, sürekli bulduğum için.
Mantıklı. Bi arada bize de uğrar mısın😂
Piknik niyetine çıkıp yeşillik bir alana otur, yonca çalılarını gez 😅
İşte öyle yapınca 6 yapraklı olanı buldum😅
6'yı bulan 4'ü hayli hayli bulur 👌
Bu arada senin bulduğun yonca değil söyliyim dedim 😂
Yoncaaaa😡
Bak yonca bu 🍀
E biliyorum aynısı işte 🤧
🤧 değil 😒bu
Pki
Bana iki tane 3 yapraklı yoncayı tutup çekmişsin gibi geldi
Yok vallahi tek bi tane öyle kandırmaç yapmam.
Azcık kıskanmış olabilirim şey ben 4 yapraklı sını bulamıyom sen çoklusunu nereden buldun
Köyden😅
Knk bence o yoncayı benim pp deki gibi kolye yaptır ya da bileklik saat falan kaybolmasın estetik durur hemde
Cebime koydum bence uzun zamanı kalmadı😂
😂😂
Mükemmel bi hayal gücün var. Bu de bu maydonoz olabilir mi puhahahah
yazdım sana ama
Hayır maydanoz ve yoncayı ayırt edebiliyorum😂
özele gel
Mantıklı ama senin şansa ihtiyacın yok senin kocaman güzel yüreğin o koca canavari dize getirir minnoş bir kedi ya da sincapa çevirebilir 😊
Ama yoncamın da yardımı olur di mi😂
Kesinlikle olur 😂
Batıl şeylere inançlarım yok şansım zaten hiç yok kendi hayatıma kendim yön veririm. 👍🏻 Kısacası getirmez
Getirecek işte😡
Getirmez sen gel beni dinle çiçekle böcekle yoncs ile olmaz bu işler varsa yaşarsın yoksa bakarsın :) 😉🍀
Anlamazsınız siz büyük insanlar😂
Peki :)
Normalde 4 yaprak olunca şans getiriyor 6 yaprak ultra şans getirir 😄 aşkta işte arkadaşta her şeyde yüzün güler her istediğin olur
bu bir batıl inanç:) ama seni mutlu ediyorsa oyalanabilirsin :)
İnancına bağlı tabi ama eğlencesine inanıyorsan biraz moral verir. Yani şansı sadece o yoncaya bağlamak bence fazla iyimserlik olur.
Öyle olsa inekler redbull reklamındaki gibi uçan inek olurdu herhalde
Neden inekler yerken yoncaların yaprağını mı sayıyor🤔
Şanslı oluyorlar ve aniden kanatlanıp ucuyorlar redbull kanatlandırır
Hayır onu anladım da onlar sayma bilmiyor ve bilseler bile yedikleri otların yapraklarını saydıklarını sanmıyorum. Dolayısıyla çok yapraklı yonca yediklerini bilmiyorlar. O yüzden de bence şanslı olmazlar.
Saymayı bilmediğinden çok yiyor olamaz mı
İyi de ben gene miktarına bir şey demedim ki🙄
Hikayeniz çok güzel.
Görseldeki de pek yoncamsı değil ama olsundu.
Bunda 3 ya da 4 olmuyor muydu yahu. 😂
Artırdım ben 6 yaptım onu😂
O zaman direk uçarsın şanstan sjsjsj
Getirse bana getirirdi
Senin de mi çok yapraklı yoncan vaarrr😱🥳
getirmez sen ekmek arası yapıp ye onu
Cebime koydum orda beklesin😏
Uğur getireceğine inanırsan uğur getirir 😊❣️
İşte aradığım yaşam enerjisi🥰🥳
💜
Lanet olsun niye okudum ben şimdi bunu
Çünkü okuyun diye yazdım😂
Keşke dinleyip hissetseydim… çok pişmanım
İnanmıyorum böyle şeylere.
Aşk olsun🥺
inanmayın şöyle hurafelere
Peki😢
Senin kadar tatlı ama :) şansım bol olsun.
Şans getirir ama di mi abiş😄
Getirir inşallah :) bence beni tanıyarak şansın dönmeye başladı kardeşim :)
Vayyy bak güzel yerden vurdun şimdi beni😄
Hedefi vuruşlarım iyidir bilirsin :) Seçimlerimde iyi komple iyiyiz be :) :)
Bilirim bilirimmm🥰
şansım daim olsun :) hep birlikte
umarım her şeyin en güzelini getirir..
Teşekkür ederim 😍
Evet yapraklar kalp şeklinde mutlu olacaksın.
Hikayeyi sana hep yanlış anlatmışlar.
Batıl inanç bunlar
Oysa hikaye çok ikna edici😂
Evet hikaye efso😄
Hurafe işte!
Hiçte bile😒
:( ama bunlar öylesine denmiş şeyler. Örneğin kara kedi işte kara kötü uğursuz demişler öyle düşünülmüş daha sonrasında zaman geçtikçe işte bu yapılamaması gereken şey olarak anılmış büyütülmüş
Kara kediler melektir, aksini iddia eden canidir 😡
Kesinlikle
Bilemem belki getirir.
Istediğin olsun vede şansın bol olsun
Ben doğuştan şanslıyım 😅😅
Bilmem.
Hayır
Evet
Getirir
getirmez
Kırıldım🥺
Getirir umarım