Çalıştığım yerde patronum bana iş teklif etti güzel kızsın pazarlama yeteneğin iyi tarihçisin de yanımda kız arıyorum maksat fiyat insin kafa karışsın dedi 2 saate 6 milyar veriyor satılma olursa 40 milyar dolar üzerinden şimdi iş şu tarihi eser Osmanlı döneminden eserler alıyorlar ya da satıyorlar al sat yapıyorlar ihale gibi bende orada olucam eser hakkında sorulara cevap vericem vs güvenli olmasa çoluğum çocuğum var ben girer miyim dedi sen gelmezsen başkası gelecek kadın şart dedi demirören çalışma kimliği çıkartacakmış bana gazeteci kimliği ile giriyoruz dedi gideceğimiz yere basıma iş alır mıyım sizce demirören sağlam ve her hafta oluyormuş bu iş her hafta 6 milyar yeme içme yanıma kar ama korkuyorum da
Güncellemeler
+1 yıl
Ne dıyorsunyz
Güncellemeler
+1 yıl
Ne diyorsunuz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
keşke banada şöyle bi teklif gelse hiç düşünmem benden istediklerinin fazlasınıda vermeye razı olabilirim ahahaha
Dalga geçme kardeşim trilyoner olsan ne olur hapis korkusu yaşamak hepsine bedel o riski alamam
hayat risklerden ibaret mottosuna inananlardanım ben
üzerinde mal varlığın olmasın. birde hiç bir şeye imza atma. iş sözleşmesini oku. yinede pek güvenilir değil gibi geldi
Mal varlığı ile ne alaka bu adamın da karısının üstüne gerçi her şey
Yasak olan bir şeyi satarsınız ya da elinize geçer. emniyet zaten takiptedir o eseri tepenize binerler.
İyide ben satın almayacağım ki
Ben ortamda duran kadınım sadece Adnan’ın kedicikleri gibi
Ondan dedim hiç bir şeye imza atma diye.
İmzalık bir durumum yok ortamda olacağım ve çalışma kartı çıkacakmış gazeteci kimliği ile giriyoruz dıyo gazetecilik yapmış bu adam ama sosyoloji mezunu o nasıl oluyor pekanlamadım fakat şöyle bir şey var başıma bela oldum ne de daha önce gazetecilikten sanırım bahsettiği gazetecilik bu
Ama her şeyi bununla yaptım diyor
Sen de o potansiyel var diyor sıkıntılı bir şey olsa çoluğun çocuğun var ben girmem diyor
çok şeffaflık yok gibi geldi o işte kardeş. ince eleyip sık dokumalısın.
Başla basla. Yalnız önce ailenle vedalas.
Nasıl olsa hapse gireceksin. Birde üzerindeki mal mülkü başkasına aktar. El koyacaklar
Antika satan birsürü insan var Osmanlı döneminden kalma bir şey antika mı tarihi eser mi bilmiyorum
Demirören adına alınıyor
Çalışma karda çıkartacaklar
Bunlara bir şey olmuyor ben orada süs gibi duracağım bana mı olacak
Arkadaşım o kadar safsınız ki yani evet antikacı benim tanıdıklarım da var ama burada şöyle bir durum var gazeteci kimliği ile içeri gireceksin basın kartı alacaksın fakat basın kartı alıp gideceksin orada antikacılık yapacaksın Öncelikle en büyük Saçmalık bu ikincisi yanında kadın olması lazım ne demek yanımda kadın olması lazım Hayırdır ya sen nesin kumarhanedeki o kumar olmayan adamların başında dikilen şeyler var ya beden işçisi kadınlar sen onlardan mısın kendine bunu nasıl layık görebiliyorsun sen ya
Ya ne bedeni beden benim umrumda değil varsa kullanırım gururla karın doymuyor önemli olan o değil önemli olan basımı sıkıntı almamak hapis korkusuna girmiyorum yani
Yani parayı versin beni mikerse miksin diyorsun. O zaman buna ne gerek var. Parayla mikecek çok adam bulursun
haram.