Sizin karakterinize kuyu kazan, altınızı oyan ve sizi mutsuz etmek için patavatsızca, hadsiz bir biçimde sivri dilini size batırmak isteyen kişi veya kişilere cevabın ne olurdu?
Karakterinize olur olmadık laf eden ve dedikodu yapan insana ne yaparsınız?
Bu tipoloji bende zorlayıcı antrenmanların mental neşesini sağlıyor. Ben kendi yolumda giderken benim yolumda sürünen birini para versem bulamam😂Olduğu gibi bırakırım. O bana zarar vermeye çalıştıkça neşemi bulurum. Allah'a havale ettim de mi, müstahakını bulduda mı miss😂😂
Örnek vermek gerekirse; Dedikoduyu seven biri olsaydım buradan 1senedir uzak durmazdım!(burda dönen dolapları muhtemelen sende biliyorsun eski bir üye olarak) Tamamen yanlış anlamışsınz kardeşim 😊.. Insanlara ne zaman öz eleştiri yapmalısın desem yanlış lanse ediliyorum lakin kime sorsanız hepsi öz eleştiri yapıyorum der!🙂(Traji-komik gerçekler serisinde bugün 🎬☠️🎭) Insanların çoğu gerçek kişiliğinin %30unu gösterir, bunun sebepleri de toplumsal piskoloji ve benimsetme (yer edinme) çabaları kaynaklı.. ne zaman farklı biri olduğunu göstersen dışlanır, etiketlenir veya deli muamelesi görürsün! "Toplum tedavisi olmayan bir hastalıktır!" (Bunların hiçbirini ona ithafen söylemiyorm, genel düşünce yapımı açıklıyorum sadece) Yani güzellik vs bunlar geçici kavramlar benim için! Ben ilkönce düşünce yapısına bakarım, dünya güzeli olsa bakmam beyni ve kalbini bir bütün halinde yürütemiyorsa! Aslında anlatılacak çok şey var da ne kadar anlatsam da yine insanlar bildiğini okuyacaktır! Bu yüzden çok çabuk sıkılıyorum ve uzatmıyorum! Beni tanımadan (5-8ay gibi kısa sürelerden bahsetmiyorum bile) tanıdığını düşünmek kadar abeste iştigal eden bir durum daha yok! Beni benden tanıyın.. Zaman tanımadığınız insanlar için de yanlış düşünmek yerine zaman tanırsanız ön yargılardan arınmış olursunuz..! Her insanın kendine özgü kişiliği vardır, davranışları da bunlar belirler.. bunlar da hayata bakış açısını ve buna binayen hayat tarzını beliler.. Neyse yine çok konuştum, içimi dökmem gerekti Kusura bakmayın verdiğim rahatsızlık için... iyi geceler lady's and centilmens 🎩🤵 saygılar sevgiler efenim...✍️
Sonunda seni buldum. 🥺Nasıl buldum diye sorma ben kedi, her türlü bulurum istediğimi bilirsin. Telini de değiştirmişsin dönersen mutlaka yaz bana. Tabi biliyorum dönmezsin offf aşkın off bi umut işte🥺 bu arada yine döktürmüşsün kalemini , yüreğinden geçenleri.😍😘🤩seni bilen biliyor merak etme sen. çok özledim çok😘
Karakterime yüzüme karşı laf söylemeye cesaret edemezlerde etselerde tepkim çok sert olur dedikodumuzu öylede böylede yapan illaki olur onlara çekirdek alır veririm biraz daha dedikodu yapsınlar diye😁
Kendini bana yakın hissetmesini sağlarım, benimle bağ kurduğunu düşündürürüm sonra da bana yaptığının aynısını ona yaparım ki etkisi olsun. Çünkü bağ hissetmiyorsa ne yaparsam yapayım ondan sekip bana gelir. Adaleti sağlamak saf iyilikler peşinde koşmaktan daha önemlidir. İnsanlar öyle sâfiyetleri suistimal eder çünkü.
Bu tip insanları hayatımda barindirmiyorum. Cunku biliyorum ki alttan alan, idare eden tarafın ben olmayacağım. Kimse benden daha önemli değil o iğrenç ön yargılarıyla birlikte hayatımdan bir guzel def ederim.
Dedikodumla meşgul olan boş insanları asla kâle alıpta tek laf etmem çünkü onlar benim hayatımla meşgul ben ise kendi hayatım ile Ortada onlar diye bir şey yok😏
Çevremde karakterime laf edebilecek cesarette birilerini bulundurmuyorum. Kimin ne haddine. Ben de öyle bir terbiyesizlik yapmam. Beğenmeyen keser ilişkisini..
Allah'a hamdolsun, bugüne kadar karakterime hiç kötü söz eden olmadı, hocam. Dedikodumu yapan olmadı gibi. Yapanı duyunca karşısına çıkıp hesap soruyorum zaten ama kötü anlamda yapan olmadı.
Sitede yapan çok çoğusu da yanlış biliyor agresif gıcık biri olduğumu söylüyorlar anlamadım koskoca sitede bir tek ben mi çapkınım agresifim gıcığım sjdj
Demek ki kendi karakteri de öyledir diye düşünürüm ve hiçbir tepki vermem. Bunlar ile bir diyaloğa girmek yanlış olur. Hep işte çıkmaya çalışırlar, kendileri nasıl ise insanları da öyle görürler. O yüzden uzak durmak en mantıklı hareket.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sen bi dönüp aynaya bak istersen zira karaktersizliğin vücut bulmuş halisin der şak diye yapıştırırım lafı hiç çekinmem